Windows 10

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika juras, 26 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juras

juras Weteran forum

Z pewnością wiele osób skorzystało z możliwości bezpłatnej instalacji Windows 10. Czy ktoś mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami, jeśli chodzi o działanie gry w tym systemie?
    Przede wszystkim chodzi o szybkość dokonywanych operacji (szybciej /wolniej/bez różnicy). Która wersja adobe flash player jest odpowiednia; najnowsza?.....a z jakiej przeglądarki korzystacie?
    :)Będe wdzięczny za wszelkie uwagi.

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja przesiadłam sie na win10,jak dla mnie nie ma roznicy,korzystam z chrome i opery.Jak sie gra zacinala tak i teraz czasami sie zacina,adobe najnowsze.

Nutka lubi to.
  3. juras

juras Weteran forum

Dziękuje, przypominam sobie, że był już ten temat omawiany, nie pamiętam o jaką przeglądarkę chodziło; kojarzę że coś a afp było nie tak, nie mogę tego znaleźć

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

juras lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

juras zapraszam do wyżej podanego wątku i tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.