Wika7022

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Moim zdaniem, jeśli forum było strasznie, że tak powiem ,,zaśmiecone'' wyszło na dobre usunięcie poprzedniego i dodanie tego ;) To przynajmniej moja opinia.

Hity z wakacji!

Coś polskiego, ale naprawdę fajne

Ta, która będzie na Polsacie

I reszta

Miłego słuchania :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wika - mój mieszaniec jamnika i pinczera :D Mój mieszka w Warszawie, a twój gdzie :p ? Chodź z nami jeszcze porymuj :D Witaj Czerwona, moja modko ulubiona (nic innego mi nie przyszło do głowy by się rymowało) ;)

EDIT : I ja dorzucę swoje trzy grosze (uwaga! zmiana ciągle rytmu ! dla wykwintnych :D tańcerzy!)

Też uwielbiam ten film ;)

3. Wika7022

Łeee, a już myślałam, że takie same :p
    W lubelskim ;)
    Okey, już idę. Tyle, że do którego, bo jest trzy.... o_O
    Hahah <3

Kolejna nutka:

4. krasnoludek10

jeśli czujesz... a jakie inne dwa :D Klub wierszu też możesz odwiedzić ;)

5. Wika7022

Może być tak, że jak będę odpowiadać w Rymowanie zdań to ty będziesz mnie odwiedzał bardzo często?

6. krasnoludek10

oj wątpię :D

EDIT : W przyszłym roku to ja i woj. mazowieckie zorganizuję Sylwestra na forum :D ! Ja jako krasnoludek10 a nie piłeczka300!!!

7. Wika7022

No to ja też ,,oj, wątpię'' na Twoje rymowanki. No ale proszę, bo się zanudzę :eek:
    Mogę się dołączyć, chociaż stąd nie jestem? :)

Muzyka:

8. krasnoludek10

Tak :D Każdy jest za rok mile widziany :p Z jednym wyjątkiem - nie będzie filmików, cała Polska będzie śpiewać :D !

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Tomku, a ja już myślałam, że naprawdę jestem Twoją ulubioną modką... a Tobie się tylko tak rymowało :(
    A forum nie było zaśmiecone... po prostu je zmienili i tyle :) Czas się skupić na nowym i rozkręcić tu imprezę :)
    Dobra muzyka już jest, coś do jedzenia by się przydało...

10. Wika7022

Problem w tym, że nie będę całą noc na kompie. Po 20:00 pójdę z kompa i zobaczymy się w Nowym Roku :)
    Ale nutkę na końcu tego posta dodam ;)
    No to Tomek sobie przeskrobał.... u najlepszej modki! :p
    Przepraszam z całego serca, nie wiedziałam o tym :(
    Mmmm... jak pysznie wygląda! Ja przyniosłam kilka nut i przekąsek ;)
    Jedzenie:
    Napijmy się!
    Muzyka:

Impreza na całego! :D

11. krasnoludek10

za pizzę jesteś moją ulubioną mod:D
    Skoro Wika za chwilę schodzi to ja zostaję i zapraszam szanownych gości do mnie ! Tylko powiedzcie czego chcielibyście słuchać :D Ale super ! Myślałem że dopiero za rok ! Otóż, Czerwona, doszły mnie słuchy z BP, że za rok ty organizujesz forumowego Sylwestra a ja w tym roku bo przewidzieli że Wika będzie musiała zejść (a co, ona siedzi na laptopie :D?).

12. Wika7022

Tylko za pizzę?
    Już jestem w temacie...

jak poproszę szanowną ciocię, to może pozwoli mi jeszcze posiedzieć :p

Muzyka:

13. krasnoludek10

i za całokształt oczywiście a śpiąca jak jesteś to zrób sobie kakao ;) Mnie to zawsze rozbudza :) Albo puść bardzo głośną muzykę :D A jak chodzi ci o minkę ,,śpiąca'' to robi się ją : sleepy : bez spacji pomiędzy poszczególnymi członami albo ,,sleepy'' ze spacją po wyrazie chyba ;) Popatrz :) :

Tofik jest kochany, ale muszę z nim wieczorem niestety wyjśćsleepy (dobra, to nie działa)

14. Wika7022

Kakao mnie usypia :D A muzyka na mnie nie działa. Ktoś by musiał w realu przeczytać 100-stronową książkę...
    :sleepy: teraz dobrze?

Muzyczka:

15. krasnoludek10

Tak, idę oglądać Polsat bo mnie woła ;) Sylwester z zeszłego roku musi poczekać :D

16. Wika7022

Ja jestem na TVP2, Kozidrakowa z Bajmem teraz jest. I nuda. Czekam na coś lepszego, a przełączać nie chcę. Co leci na Polsacie?

Nie daję już muzy, bo jest na m.in. Polsat, TVP2, PoloTV czy DiscoPoloMusic

17. krasnoludek10

Na Polsacie zaczynają od Enej ;)

EDIT : Tak ja co roku poczekam na koniec Sylwestra :D Czyli do coś około 2 w nocy i pójdę spać a z psem wyjdę jak będzie coś badziewnego ;)

18. Wika7022

To chyba lepsze. Przełączyłam (party)

19. krasnoludek10

Teraz Loona, a na dwójce co ? Bo na TVN coś tam ,,moich oczu'' czyli Kayah;)

20. Wika7022

Na dwójce Piersi ;)