Wika7022

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Zapomniałam dodać... umiem (tak jakby :D) słowacki. Jak tam byłam, zaprzyjaźniłam się z kilkoma osobami, z którymi świetnie się dogadywałam.
    Też jako jedyna będę mieć 6 z polaka i jako trzecia osoba 5 z angielskiego. A rosyjski jest nieobowiązkowy. Pani mówiła, że będą nagrody za uczestnictwo w ruskim na koniec roku :)
    A ja już Ci zaparzyłam kawę i ciasto upiekłam :)
    Twoje ulubione, Snickers :)

Pierwsze skojarzenie do Dortmund: Borussia Dortmund :D
    Co do Hiszpanii: Barcelona :D
    A w Pradze to był na miesiąc mój chrzestny :)
    Zazdroszczę :) Ja to tylko Europa, ale może to się niedługo zmieni :)

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2014
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ta Borussia:inlove::inlove::music:

3. Wika7022

Interesujesz się nią? Specjalnie dla Ciebie wyszukałam rozkład jazdy chłopaków z Borussii:

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja też xD I tez to okropnie dawno było :pAngielskiego trochę rozumiem ale dogadać się,to tylko prostymi zdaniami,na zasadzie"ali mieć krowę" xD

5. Wika7022

To nie tak było :D

,,Jeśli Ali zabrać komu krowy, to dobry uczynek. Zły, jeśli ktoś zabrać mu krowy''.

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Możliwe ale to właśnie tak mniej więcej w moim angielskim by zabrzmiało:D

7. Wika7022

Ja się niby dobrze uczę z anglika, a jednak nic nie rozumiem :p Bardzo dziwne.

8. ankagdw

mam na biezaco bo moj chlop w pilke kopie i w zakladkach mam wszystkie ulubione niezbedniki hahahaa :D

9. Wika7022

Ale że też w Borussii? o_O

10. ankagdw

a gdzie tam w borussii hahahaahahah :D w krakowie :p ale ulubione terminarze i rozne takie stronki mam w zakladkach bo przeglada czesto,mecze oglada itp hihihhihi toc ja nie pani Blaszczykowska hahahahah ale sie usmialam hihhihi

gosiagosia60 lubi to.
  11. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Hej! Przyleciałam Cię przywitać! Ostatnio dzięki Tobie sporo ubawiłam się na grzędzie. Mam nadzieje, że coś z danticiem wymyślimy w sylwka w rymowankach. Gdybyś miała wiec ochotę zaglądnij tam - dobre poczucie humoru obowiązkowe

12. Wika7022

No nie wiedziałam :D Ale z tą Błaszczykowską to wymyśliłaś :p
    Hej Wader!
    Tak, bawimy się z dantic3 na Kurzej grzędzie :) I ciągle jestem tam obecna - muszę trochę się rozerwać oraz posprzątać w domu, no bo zobacz, jaki bajzel:
    Gotowałam w kuchni ciasta i domową kawę zrobiłam. Teraz to muszę posprzątać o_O

ankagdw lubi to.
  13. Wika7022

Oznajmiam, iż muszę iść.

Na razie!

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Wiki! :) A no podobny język do naszego, to prawda, ale szczerze mówiąc nie chce mi się go uczyć. xD Leń ze mnie, wiem, ale jak się ma tyle obowiązków na głowie, to co się dziwić (tak właśnie się zawsze usprawiedliwiam). xD Wiem, że pod względem gramatycznym jest najtrudniejszy i jakoś to akurat ogarniam. ;) Ja tam kocham naszych polskich siatkarzy! :inlove: Może wrócą, przynajmniej Ci młodsi, bo Ignaczak ma już swoje złote lata za sobą.;) Ja za rolkami nie przepadam, chociaż umiem jeździć.xD A tego nie wiem moja droga. Co do podróży zagranicznych to nie mam się czym chwalić za bardzo. ;) Pozdrawiam serdecznie. i miłego dnia życzę. ;)

.stokrotka1951. lubi to.
  15. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

przyszłam się również przywitać , gratuluję ocen ,jeśli chodzi o rosyjski to uważam że powinno się znać języki sąsiadów tych granicznych,pozdrawiiam

16. Wika7022

Cześć Aniu! :)
    Na szczęście mi zawsze się wszystkiego chce... no, może tylko jednego: napisać książkę. Tak, muszę wydać swoją własną książkę do biblioteki... opowiada o podróżach. Jest beznadziejna, przysięgam.
    A ja to tak chwilowo się nimi interesowałam. Więc dużo Ci o nich nie opowiem, bo po prostu nie wiem :)
    Ale wolę bardziej łyżwy niż rolki.
    Też nie mam. Tylko Słowacja i prawie Obwód Kaliningradzki, Czechy oraz Niemcy.
    No również życzę już dobrego wieczorku :)
    Witaj Stokrotko! :)
    Bardzo Ci dziękuję. Również tak uważam, choć to nie jest proste. Teraz jest bardziej zaawansowany i ta cyrylica mnie przeraża o_O Czasem boję się tych liter o_O
    Również pozdrawiam i zapraszam ponownie :)

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja myślałam kiedyś o zostaniu tłumaczem, ale nie wiem czy to, aby na pewno jest mój wymarzony zawód, chyba wolę iść na prawo albo coś związane z kryminalistyką czy psychologią. :) Co u Ciebie? :) Robisz jakieś eventy? Ja się w tym nie orientuję, bo niestety długo w to nie grałam. :) Ja pamiętam jeszcze czasy jak Bahamę za mile zdobywałam. :p To były dopiero czasy.xD

18. Wika7022

Ja mogłabym zostać pisarką, piosenkarką, tłumaczką czy coś innego :) Dla mnie to bez znaczenia :)
    U mnie? Piszę książkę, bo na 8 stycznia musi być gotowa. Zostało mi jeszcze 30 stron do napisania. :p
    Ja eventów nie ogarniam, Farmeramę mam wyłączoną.
    Bahamy jeszcze nie odblokowałam i nie wiem, czy to kiedyś się stanie... :(
    Ogólnie Farma mi się znudziła. Teraz rządzi forum :inlove:

A ja uprzątnęłam wreszcie dom! :)

19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Mnie najwidoczniej się nigdy nie znudzi. xD Teraz to rekreacyjnie dobie pogrywam, uzupełniam zapasy, kiedyś to prawie każdy event kończyłam, a przed nim ustalałam taktykę. xD A jaką książkę piszesz? :)

20. Wika7022

Witajcie! Życzę wszystkim dobrego dnia! :)

To tak jak z inną, pewną grą: dostałam bana i skończyłam z nią. A byłam taka dobra... :cry:
    Taką o przygodach ;) Nudna jest.