Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 20 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

witam mam problem w evencie wigilia kliknełam prezent i dostałam prezenty wśród nich rzekomo dwa rzędy pnącza ale nie wiem gdzie są sprawdziłam wszystkie i nie mam tych dwóch gdzie są skoro nie mam ich ?

2. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Lunari78 spróbuj standardowo przelogować się w grze. Jeśli rzędy się nie pojawią to pisz zgłoszenie do pomocy Technicznej.

Pomoc techniczna

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

VELOCI_RAPTOR dziękuję za pomoc.

Lunari78 najszybciej znajdziesz rzędy chmur jak wybierzesz ikonę Cudownego pnącza po lewej stronie chmur i skorzystasz z wyszukiwarki wpisując nazwę lub część nazwy poszukiwanego rzędu. W tym przypadku np.:

rząd.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Merrick

Merrick Moguł forum

ja mam ale mi się nie przydadzą są nie kompletne-.-:(>:(

5. SMOD_Atena

Merrick jeśli nie logowałeś się codziennie przez co najmniej 21 dni każdego miesiąca to ja niestety nic na to nie poradzę. Na rzędy chmur, które otrzymaliśmy w prezencie wymagane są itemy, które otrzymujemy co miesiąc od Franka Kędzierzawego za to, że logujemy się codziennie do gry i odbieramy prezenty.

Lunari78 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. krystian7979

krystian7979 Czeladnik forum

Ja podobnie jak Ty myslałem iz brakuje mi itemków. Tylko zapomniałem ze jakis czas temu jak kupowałem pnącza to własnie te itemy co teraz mi brakuje tam wsadziłem.Wiec moze zerknij sobie czy gdzies ich juz nie postawiłes.W pierwszej chwili tez sie zdenerwowałem ze mam braki.Teraz juz jestem spokojny. Pozdrawiam

7. SMOD_Atena

krystian7979 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku chce jeszcze o coś zapytać?

8. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mi brakuje dwóch itemów a loguje się co dzień przeszukałam wszystkie ogródki ozdobne i nie mam ich treściwy piknik i mrucząca twórczość nie przegapiam logowań

9. SMOD_Atena

Lunari78 w takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

10. Lunari78

Lunari78 Książę forum

dekorki znalazłam mam pytanie czy będzie można kupić za florki starsze rzędy kilka mam i brakuje mi do nich dekoracji było by dobrze gdyby można było kupić i gdyby taka oferta była na stałe ,czy opłaca się kupić pnącza za florki te puste?:DxD

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Lunari78 - Co jakiś czas są wyprzedaże starszych rzędów pnącza. Musisz obserwować Ogłoszenia.
    My na chwilę obecną nie mamy informacji o kolejnej takiej wyprzedaży.
    Opłacalność zakupu rzędów pnącza za floreny musisz ocenić sama. Możesz też popytać graczy w wątku Porady doświadczonych graczy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

12. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie już nie mam:)

13. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.