Opinie Wigilia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Dec 19, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Literówka się wkradła. Pewnie dlatego, że większość dnia w kuchni siedzę i tak trochę kulinarnie myślę ;)
    Event robię normalnie bez spinki. Ale jak się bonus na kole pojawi i wykręci, to wiadomo, że zielone pójdą w ruch.

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

To bardzo proste, po co.
    Jedni, bo chcą jak najszybciej wrócić do maksymalnej wydolności farmy, inni, bo real ich goni.
    Każdy robi, jak lubi i jak mu wygodnie, a Tobie nic do tego.

I proponuję, żebyś zaprzestał przy każdym evencie zadawać pytanie o to samo.
    Powoli zaczyna to być nudne i lekko irytujące.
    Pozdrawiam.

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Hmmm, różnie bywało, pamiętam taki czasy, całkiem nieodległe, poziom 60 plus, ewenty kończyłam w ostatniej minucie, przy wydatnej wypadajkowej pomocy forumowiczów, no i to były emocje.:pxD
    A teraz mam 12/15, wiec jutro po ewencie będzie i spokojnie zabiorę się za świąteczne makowce. :D

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja mam 3/15 i tez jest dobrze :p

5. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Melduję, że u mnie tak samo - wszystko zgodnie z planem 8)

6. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

je też bez spinki, ale z zielonymi....

a matthero to umie rozkręcić forum....xD:p

jak ci farsz poleci na komputer to po obu - i będziesz wiedziała czyja to wina
    ;);)

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mam tak samo, ja Wy :)
    Wieczorem dojdzie czwarta dekoracja :)

8. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Pozdrawiasz,znaczy delikatnie się wkurzyłaś :D a ja teraz poganiam SN,bo mnie na to stać ooo.Żałuję,że wczoraj tak nie zrobiłam,bo patrzeć na tą 9 h roślinę nie mogę :cry:
    Wredne koło nie współpracuje ,a mnie się dłuży na maksa

9. AladdinSane

doktorek!!!!

a to jest jakiś event na farmie??!!
    który robisz??!!

:p;)

magdusia668 likes this.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też bym tak miała, ale wczoraj nieopatrznie zakręciłam kołem i się świątecznie wykręciło.;)xD

11. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Heloł Michaś :) Podobno jakiś event jest z choinką w tle :D
    Napisali,że warto robić no to robię i mam nadzieję,że rano przejdzie do zakończonych
    Ja z tych,których zielony kolor uspokaja :p;)

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ja zdecydowanie należę do tych śpieszących się powoli. Mój wybór, tak lubię :D

event.PNG

Myślę, że nie ma co krytykować poczynań innych Graczy, tylko trzeba grać zgodnie z własnymi upodobaniami... no chyba, że zasoby farmy i własne doświadczenie jeszcze na to nie pozwalają... Wątki eventowe są jednak fajnym miejscem do nauki. Radzę czytać, dopytywać o szczegóły i szukać własnego pomysłu na tę zabawę :music:

13. matthero

matthero Hrabia forum

Dlaczego mi nic do tego? Nie rozumiem fenomenu pośpiechu u niektórych osób i w tym cała rzecz. Chyba mnie nie znasz na tyle dobrze, skoro uważasz, że pod każdym eventem pytam o to samo. Irytujący i nic wznoszący do dyskusji jest twój post.

robins71 likes this.
  14. BA_Marion

Przystopuj trochę proszę... Dostajesz dobre rady, wyciągaj z nich wnioski...

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie dokładnie odwrotnie - pudełek dobrze ponad 1000 (bez podganiania dozwolonymi środkami i sieję tylko eventówkę), a roślin (bez SN i bez bonusów) za 2 godziny będzie zaledwie połowa...

16. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

A co tak słabiutko święta idą czas przed nimi skończyć.

17. BA_Marion

Może jeszcze koło się zlituje, bo póki co wychodzi mi, że ostatni zbiór będę miała w wigilijny poranek :D

18. AladdinSane

mnie również zielony uspokaja - ten w postaci SN też....:p:p

rzeczywiście jest event z choinką - muszę poczytać....
    :music::music:

bo tak sieję i sieję a nie wiedziałem że to jakiś event....:sleepy::sleepy:

warto?

Last edited: Dec 21, 2018
  19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Jak rano to nie jest żle będzie czas świetować.

20. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ale nie musisz rozumieć. Możesz nie kręcić kołem. Nie wylewać kropelek, śmiegiełek i innych cudów. Możesz robić 1 zbiór dziennie. I wyobraź sobie, że nic nam do tego. Twój cyrk i Twoje małpy. Pozwól nam robić to samo. A ciągłe pytania po co to wszystko i czemu nie można tego kupić...może się ulać trochę.

Thread Status:
Not open for further replies.