Opinie Wigilia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Dec 19, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Mam i ja :)

Pozdrawiam buszujących w gałązkach jodły .

2. robins71

robins71 Stary wyjadacz

brawo brawo dla tych co już ukończyli:)wytrwałości dla tych co walczą

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja tam jadę długo i namiętnie, do końca.8)
    Nie jak królik, rachu ciachu i po sprawie.;)
    Mowa o sianiu ewentówki.
    xD:cry:xD

4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Proszę, tylko drzewa są z darmowej produkcji, inaczej trzeba ciułać z wszelakich nagród, no i wiadomo ….. zakupy.

Tulipanowiec wpadł z TS-a, miło, kuca brak, ale nie można mieć wszystkiego. Na Baha dopiero dochodzą sadzonki.

Ależ bigos apetycznie pachnie ……..

Też tak lubię, dlatego eventówkę sieję jak najszybciej:p.

…… a dobry królik nie jest zły ……..

5. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

Sieję toto drugi dzień i jeszcze nie zauważyłam różnicy pomiędzy dojrzałą roślina a taką w końcowej fazie wzrostu. też tak macie? kiepsko się to zbiera, zwłaszcza jak są posiane o różnym czasie :/

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To jak jaxD Ale 2 zbiory na dobę, więc nie wiem czy przed Wigilią się wyrobię:p

7. matthero

matthero Hrabia forum

Po co się śpieszyć, tak jak to niektórzy zrobili kilka godzin po rozpoczęciu eventu? Nie lepiej wejściówki na koło albo nadmiar nawozu zostawić sobie na eventy bardziej wymagające typu Gra w kości by dojść do ostatniego etapu? Trochę bawi mnie ten fenomen "kto pierwszy umieści grafikę ze skończonym eventem". Ludzie toż to farma a nie jakiś wyścig szczurów. Rozumiem, że pośpiech w święta i może dlatego, ale ta gra jest dla relaksu. Pozdrawiam tych wszystkich którzy próbują zwolnić przed świętami i się nie śpieszyć.

robins71, aankaa_66 and krasnoludek10 like this.
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a może tu chodzi o to by odbębnić event i np. nastawić farmę/bahamę na produkcję pod dożynki?? skoro ktoś ma sporo SN to czemu nie może zrobić eventu szybko??
    Dwa po co zaglądać na farmę co ileś tam godzin jak można dwa razy na dobę?? każdy gra jak lubi. I gdybym tylko miała takie zapasy SN to też kończyłabym eventy w pierwszej dobie. Jest czas na robienie zapasów w stodole. A wtedy żaden event nie straszny. Jest dzięki temu jak zarabiać SG itd.
    Sama do tego doszłam... im szybciej skończę event tym lepiej bo mam czas na zapasy. Nie oszukujmy się event goni event czasami jest doba odpoczynku albo i nie. Więc zamiast 24h wolnego mam np 70h więc jest różnica.

edit: i naprawdę myślę, że "chęć pokazania się jaki ja to nie jestem dobry/dobra bo szybko kończę eventy" to chyba ostania rzecz która mogłaby motywować te osoby. A czemu wstawiają screeny? Bo może lubią ten lament graczy, że są koszykowcami itd. i to ich śmieszy.

Więcej dystansu. Niech każdy pilnuje siebie i robi w swoim tempie według swoich zapasów i możliwości. Naprawdę nie ma czego zazdrościć... a wręcz motywować się do działania.
    :)

Last edited: Dec 21, 2018
  9. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

w imię tego "relaksu" robię jak najszybciej
    patrz post jagódki

+ edit....

norbi....
    Harimoto umoczył w tym roku z "weteranem" Timo

:)

Last edited: Dec 21, 2018
  10. aisunel

aisunel Generał forum

Mialem 3 imprezowki,a tam zakrece,pewnie i tak nic nie wleci,drugie krecenie na kole widac 100 i 200% do magazynu,mysle i tak nic nie wskoczy,cisne bach 200%,o ty farmo przewrotna,po pol roku i o tej godzinie,prezent przyjalem z godnoscia lecz bez euforii:p.Noce sa przeznaczone na jedynie sluszne sny i zmienial tego nie bede,kuponik na 24h za chwileczke bedzie odpalony i demola,co wycisne do 22 to moje,masa krolikow pojawila sie w te swieta,a to te swieta?xD

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Bo tak lubią. Bo mają takie możliwości.:D
    Tak to zwykle bywa, że ktoś jest pierwszy, a ktoś ostatni.
    To co? Nie mogę umieścić grafiki ze skończonym ewentem bo Ty jeszcze nie skończyłeś?
    Nie użyję SN, bo szybciej skończę niż inni, nie zakręcę kołem, bo a nuż trafią mi się procenty do stodoły? Żartujesz sobie.
    Robię ewent najlepiej jak umiem i to jest dla mnie relaks, czego i Tobie życzę.:)

12. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Ja z tych co się spieszą i kończę eventy na ogół w drugiej,góra-trzeciej dobie.I uwierz mi,że wcale się z nikim nie ścigam,nie rywalizuję,a gra przysparza mi zadowolenia i relaksuje:p.Nie tylko ze względu na święta,ale po prostu tak już jest,że im wcześniej skończę tym więcej mam czasu na hodowlę czy sadownictwo.Pograsz parę lat to sam się przekonasz,że warto się szybciej uporać z farmerskim wydarzeniem.
    Pozdrawiam wszystkich,tych co się spieszą i tych powolniejszych;)xD.

13. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dobrze że zaraz gala SN startuje, kupię jakiś pakiet i zabawa dalej, bo jak nie to dopiero rano zbiór

magdusia668, Cardamon and robins71 like this.
  14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiesz czego zabraklo w poscie jagodki? a no tego,ze u nas kroluje harowka i walka z eventami....cos innego jest niedopuszczalne,,,,,
    edit,,,
    wiem,,w pucharze swiata;),,,co i tak nie zmienia faktu,ze bedzie rzadzic8)..chociaz szkoda ,ze ma long ma kontuzje;)

Cardamon, robins71 and olgs3 like this.
  15. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Roślina wysiana :)
    Może jeszcze dzisiaj skończę event jak wypadną wypadajki albo jutro rano i zacznę siać do misji gdzie roślin potrzeba na kilkanaście takich eventów a może zacznę siać marchewkę lub pszenicę. W końcu nie gramy tylko dla eventów.

16. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

W kuchni bigos się gotuje a w farmerskim salonie tapeta już zmieniona, choinka ubrana i nowy fotel zawitał. Ech jeszcze trochę roboty i tu i tu ale ( choć gram od początku) nigdzie mi się nie spieszy . Powolutku do przodu;)

17. AladdinSane

wszystko się zgadza....
    jagódka też pewnie "haruje"....
    381 na Baha w 2 lata - bravo

[ciach]

Do rozmów o sporcie zapraszam do odpowiedniego wątku - Strefa Kibica.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Dec 21, 2018
    Cardamon and robins71 like this.
  18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

zapomniałam dodać, że przynajmniej ja nie widzę przyjemności i relaksu w" męczeniu" eventu do ostatniej sekundy ;) to dopiero jest zabawa :wuerg:

haha no coś ty :p TPD kupuję od BP w koszykach za gotówkę xD :cry: inaczej to się przecież nie da :p a tak na marginesie były takie koszyki?? xD :cry:
    a do tego wszystkiego: cała świątynia odblokowana i ponad 900 ZB na plusie :D też z koszyków bo w dwa lata to się przecież nic nie da.

Post edytowałam. Poprawiłam cytat, jak w oryginale.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Dec 21, 2018
  19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja robie i event i misje na430 małych polach sieje eventówke a na reszcie do misji. powinnam w niedziele wieczorem mieć koniec.

20. AladdinSane

masz rację, Zła - robisz kolację?

a o co chodzi z tymi jajami?....farmerskimi??

jagódka

gratulacje Bahy - pewnie baobaby by się przydały....

wtedy żaden event nie straszny

a w temacie to chodziło o aktualny ....
    ;):p

Thread Status:
Not open for further replies.