Opinie Wigilia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Dec 19, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli tylko został odebrany od Franka to na pewno gdzieś jest wystawiony. Jak nie uda Wam się odnaleźć samodzielnie to zapraszam do PT, znajdziemy :)
    Będzie w skrzyni u Franka, jutro :)

2. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

taaa tylko jak sie dowiedzieć ze zostal odebrany :)

3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam. u mnie 285 wypadajek, mój rekord:) wszystko za sprawą włośnicy, do której w końcu dobrnęłam i posiałam na 3 polach. powodzenia wszystkim!
    ps. u mnie za oknem pięknie śnieżek prószy, aż miło popijać kawkę w ciszy i spokoju i farmę "obrabiać" :)

4. SMOD_Atena

nnalepkaa1 jeśli PT na koncie itemu nie odnajdzie to będzie znaczyło, że w sierpniu nie został od Franka odebrany.

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie mam Ateno i nic PT nie pomoże-pewnie był w tym czasie,kiedy focha na farmę miałam :p No nic,ja tam lubię szare pnączaxD

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie 555 pól hortensji i 3 magazyny dały 306 ozdobnych pudełek. Całkiem, całkiem, może sama ewentówka starczy.:D
    A na poszukiwanie itemów wybiorę się wieczorem, mam nadzieję, że znajdę wszystkie.

7. SMOD_Atena

A było się fochać Gosiu? xD;) a tak poważnie to może te itemy będą jeszcze w jakiś inny sposób do zdobycia ale tego póki co nie wiemy :)

8. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

hm...118 wypadajek, już widzę że sporo do nadrobienia

9. kkalina

kkalina Forumowy żółtodziób

Ja nie mogę znaleźć rzut podkową . Loguję się od 501 dni bez przerwy.

10. asia

asia Aktywny autor

"jejuuuuuu" ... że tak powiem. Po raz pierwszy chyba w życiu - na starcie ponad 1/3 wypadajek o_OxD
    idziemy szukać itemów!

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie 483 wypadajki :) więc sieje tylko eventówkę... z niej powinna wypaść reszta ;)

ale jestem inteligentna inaczej 8) szukam itemu... szukam... po 3 razy łąki ozdobne sprawdzałam.... pnącza przeglądam już miałam do PT pisać xD :cry: a to jest item, który mamy dopiero dostać xD :cry:
    brawo ja! 8)

12. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry
    Z 500 pól dzikiej róży, xxl po bokach i z dwóch pudełek 264 wypadajek. Powodzenia wszystkim :)

13. SMOD_Atena

Zapraszam ze zgłoszeniem, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

miwi45, robins71 and magdusia668 like this.
  14. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

168 wypadalców z ... niczego :p jakieś zwykłe zagrody i kilka warsztatów . póżniej się postaram o więcej :) powodzonka walczącym :)

15. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

ja mam nerwa znowu posiałam eventowkę i po 45 min okazalo się ze nie mam nic posiane i zebrane <ciach>

Niestosowny wyraz ciachnęłam. Uważaj na słownictwo proszę.
    MOD_Marion

Last edited by moderator: Dec 20, 2018
    miwi45, magdusia668 and robins71 like this.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A pnącza przeszukałaś?
    U mnie na razie na 11 szukanych 4 w pasku siedzi, 4 w oo dojrzewa, a 3 nie wiadomo gdzie.:pxD

17. robins71

robins71 Stary wyjadacz

witanko...u mnie 194 wypadajki, ale się ucieszyłam:Dgłównie drzewa i rzepa:)

18. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Itemy znalazłam szybko - okazało się, że siedziały sobie w pasku i czekały na okazję taką jak dzisiejsza :D Tylko Studnia życzeń została do odebrania.
    Trochę więcej niż 1/3 potrzebnych wypadajek już mam, eventówka się rozsiewa, to będzie przyjemny event - skończę w niedzielę wieczorem i nawet nie zauważę, że go robię:D Czas wzrostu rośliny jest idealny jak na przedświąteczny okres:music:

19. asia

asia Aktywny autor

aaaaaaaaaaaaaaaa, uratowałaś mnie właśnie przed przeszukaniem pnącza pasek po pasku.....:p8):p

20. Franc

Franc Czeladnik forum

Prezent od Mikołaja - nic nie rozumiem, mam 3 rzędy w chmurze.... w każdym po 4 itemy... i co dalej? mam je kupić, zdobyć, znaleźć? Za każdym razem jak pudło to wywala mnie na 38 z 82 pozycje w pnączu i klikam w dół, żeby sprawdzić następną pozycję - nudne to.... Też tak macie?

magdusia668 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.