Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Wesołych Świąt,,,za 5 h ,,,zakończę event,zgarnę floreny, i co tam jeszcze,,wszystkie zdobyte florki,,te z itemu też... muszę oddać za plusik w kalendarzu..nie zrobiłam zrzutu,nie umiem,a trudno codziennie prosić synka,,ale myślę,że dam radę,,co tam 1 plusik,,pozdrawiam PT

2. Fortuna_Burana

Fortuna_Burana Forumowy żółtodziób

Witajcie świątecznie

Chociaż gram od 15 grudnia 2018 to cieszę się , że i mnie udało się ukończyć ten event.
    Pozdrawiam tych , którzy jeszcze walczą pod koniec eventu.

3. dodo175

dodo175 Forumowy żółtodziób

event skończony,wszystkie dekoracje odkryte,pnącze zdobyte ale cóż z tego jak nie mogę itemków ustawić na pnączu.Czy ktoś ma ten sam problem co ja?

Mikasek-, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. ewanta

ewanta Komandor forum

itemy mają dodatkowe bonusy - trzeba je ustawić np. w ozdobnym zebrać dodatkowy bonus i wtedy dopiero usunąć do paska - bez dodatkowych bonusów będzie się dało ustawić na pnącze :

"Powyższe itemy są niezbędne do aktywacji pnącza, jednak ich ustawienie na chmurkach będzie możliwe dopiero po wyczerpaniu przypisanych do nich bonusów. W tym celu musimy wystawić dany item na którąś z łąk i zebrać wymaganą ilość razy lub nie czekając na wykorzystanie wszystkich bonusów - usunąć go od razu do inwentarza. Taka operacja powoduje nieodwracalne skasowanie bonusów."

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dekoracje są z ładunkiem,,musisz postawić w ogrodzie ozdobnym lub na farmie i zebrać ładunki a potem na pnącze

Mikasek-, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas eventu minął, dziękujemy wszystkim za opinie i komentarze. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.