Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No nie narzekaj,róży pustyni u mnie ciągle okrągluchne "0" a pomarańczy już cały las.
    Na farmie jeszcze nie wystawiłam, badyle rosną bo duuuuuuuuuuużo ich brakuje.
    MaraAcoma
    studnia życia była niedawno od Franka, kilka dni temu

2. klonek68

klonek68 Generał forum

Tadammmm i po ewencie xDxDxD

3. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

U Franka w grudniu.
    Jeśli miałaś nieprzerwane logowanie u Franka to item był w piątek do odebrania.
    Sprawdź u Franka a jak nie to powinnaś już go mieć w pasku, bądź na polu.

4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

To czekam na wymianę tej (chociaż jednej) róży na g&t, może wymienisz na jabłoń? :D

Serniczek się właśnie piecze, jakoś do tego pnącza dojść nie mogę, stoję i stoję bo te krzaczory tak długo rosną :(

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witojcie,witojcie,mam 8/15,,chyba niezle,,Wesołych świąt:inlove:,,ozdobnych pudełek komplet,,hi hi

6. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Jeżeli kwiat róży będzie kosztował na targu około 300-500sg to z chęcią. A tak wracając do eventu jeszcze za 10min ostatni zbiór i konieeeeec

7. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

kto wie co było w skrzyni bonusów?

magdusia668 i Mikasek- lubią to.
  8. kamder

kamder Hrabia forum

100 % do plonów i 2x +1 do plonów pomogły mi w ukończeniu ewentu jeszcze przed Wigilią ;)
    Powodzenia tym co jeszcze walczą i życzę wszystkim Wesołych Świąt. :)

9. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Miałam skończyć dzisiaj wieczorkiem lecz o14 wystawiłam warsztaty i teraz sieje na 140 małych polach,skończe jutro popołudniu.Zdrowych Wesołych Świąt wymarzonych prezentów.

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

11. anna0089

anna0089 Książę forum

W mojej skrzyni -

bardzo zacna nagroda :inlove:Większe plony z upraw roślin polnych =100% przez 24 h

12. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam wszystkich. event skończyłam. w skrzyni bonusów miałam +100% PD przez 24 h. powodzenia wszystkim, którzy jeszcze walczą:)

13. MobilisA075

Za 20minut mam gotowe drzewa oliwa xxl, migdał xxl i bukany. Jest ich 19. Ciekawe czy wypadnie te 7 brakujących, wątpię
    No i jak myślałem. Pięciu nadal brakuje. Na rzodkiewki czekam, za 26 minut, może dadzą

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2018
  14. czechu79

czechu79 Generał forum

wyślij ziomek sowę,to za tę jazdę na gapę wyślę Ci to co tam potrzeba xD

15. MobilisA075

Rzodkiewki dały mi braki. Teraz mam 5, za dużo. Ale skończone przed wigilią.
    Skrzynia dała mi 100% do drzew

16. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Event ukończony. Ogólnie całkiem przyjemny.
    Od teraz przez 3 dni same długo rosnące :D
    Wesołych Świąt Wszystkim!

17. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,event zakończony .Wesołych Świąt Wszystkim Życzę ,pozdrawiam

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Rano skończę,koło 7:30.I niech mnie ktoś kopnie,jak mi się znowu siewnych eventów zachce :p No chyba,że mnożnikowe itemy będą-wtedy kopać mnie nie należy 8)

19. niki1990

niki1990 Komandor forum

Komplet wypadajek stuknie jutro rano, ale badyla trzeba będzie jeszcze pomęczyć niestety. Nooo, chyba, że jakimś cudem mi w kalendarzu wyskoczy jakiś bonus powiększający ilość zbieraną z pól na badyla.... Generalnie brakuje mi 6 tysięcy sztuk. Wg moich obliczeń event skończę na lajcie za równo 5 zbiorów, czyli w środę rano, o ile wyżej wymieniony bonus nie wpadnie. Oczywiście bez dżemu ani rusz

edit: wpadł bonus, więc skończymy wcześniej

Ostatnie edytowanie: 24 grudnia 2018
  20. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Ewent skończony, zwierzątka mają odpicowaną chatę na Wigilię i prezenty odpakowane :) Teraz mogą świętować :D
    Dziękuję sąsiadom za codzienne wsparcie i prezenty ewentowe...teraz o eliksiry poproszę :)
    Wszystkim farmerom i farmerkom życzę Zdrowych, wesołych i pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie i wśród przyjaciół :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.