Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. robins71

robins71 Stary wyjadacz

a ja jeszcze za 3 godz zbiór z jednego pola i finito eventu:Da i dzisiejszy plan świątecznego gotowania wykonany;)no nic tylko teraz leżeć bo jutro pieczenie ciasta:)cierpliwości dużo życzę robiącym event

2. magros

magros Nadzorca forum

Witam mam juz pnacze a nie mam co na niego postawic caly czas jest nie masz takiego itemu

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zerknij w Poradnik.
    Przed postawieniem itemów na pnączu trzeba zużyć bonus dodatkowy, jaki dają.
    W tym celu ustaw itemy na polu, zbierz dodatkowy bonus, zbierz itemy z powrotem do inwentarza i będą gotowe do ustawienia na pnączu.

Ja jeszcze robię, robię i sieje ;)

4. magros

magros Nadzorca forum

dzieki juz poczytalam poradnik i postawilam na pola

5. robins71

robins71 Stary wyjadacz

kurcze dobrze że kolega tu podpowiedział o tych itemach bo też trzymałam w stodole ha haxDbo zapomniałam o tym:Da wszystkiemu winne gotowanie xD

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też mam 8 zrobionych,spokojnie,światło się ciągle pali jeszcze xD

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja mam zrobionych 5, więc to pewnie ja zgaszę światłoxD Ale raczej nie akurat na Wigilię8)

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Krasnal,grasz dłużej niż ja a eventy jak nowicjusz robisz ;) Przeszło 94 h zostało.Spokojnie każdy zrobi

9. Treper

Treper Okazjonalny autor

Jutro kończę i odblokowuje ostatni element i skrzynkę bonusów. Bo jeszcze 2 góra 3 zbiory badyli, potem wystawiam drzewa na 20 h i czas dla rodziny :)

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I koniec juhu [​IMG]
    i salon zdobyty tzn udekorowany pięknie [​IMG]

to magia świąt mówię Wam :D
    dwie doby z hakiem i po evencie o_O szok
    toż normalnie niemożliwe do zrobienie w innym czasie ;)

idę wystawić ts -y niespodzianki
    i na farmę wracają drzewa i zagrody

11. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

nie wiem jak to zrobiłaś, może dlatego, że ja mam 30 pól zajętych baobabami i mam z jednego zbioru ok. 1500 ewentowej. Baobaby też są potrzebne. Może mogłabym wyrzucić 2 zagrody ale one też są potrzebne, to nie są kuru złote.:p:p:p:p. Sieję na 3 łąkach. I mam chm. Inny dopalacz się nie trafił.

12. robins71

robins71 Stary wyjadacz

no mówcie co chcecie urok świąt robi swoje... zakończyłam event...nie mogę wam pokazać jak pięknie wygląda ten pokój bo nie mam czym zdjęcia zrobić, nie wszyscy mają taką możliwość....ale jestem przeszczęśliwa że tak szybko...czasem zastanawiam się czy wiecie kogo oceniacie....staram się dogonić całą czołówkę...no i co napisać...co by nie powiedział i tak będę łokciami się rozpychać.....i z tą dewizą idę w nowy rok:Da swoją drogą uwielbiam was farmerzy i tych narzekających kurde sama taka byłam... i tych kalkulujących taka będę w nowym roku ...buziaki wszystkim;)

13. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ostatni zasiew..... i rano po evencie :) można na spokojnie świętować :)

14. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Wielkie gratki dla tych, ktorzy juz ukonczyli event :) Trzymam kciuki dla nadal walczacych ( w tym i za sama siebie0. U mnie chyba pierwszy raz jest taka sytuacja, zeby wypadajki wysunely sie na prowadzenie 11/15 przed roslina eventowa 8/15. Byc moze w Wigilie rano skoncze, no zobaczymy :)

15. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pnącze już zdobyte, czeka cierpliwie na itemki, jeszcze tylko 3 ozdoby, czyli dzisiejsze 2 zbiory roślinki :) Dzięki kochani za wsparcie, wszystkim się powinno udać zakończyć event w całości, bo jak ja gapa dałam radę, a ozdobne pudełka ochoczo wypadają :) Wesołych Świąt dla wszystkich :)

16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

pnącze jest, jeszcze tylko 3 zasiewy i na noc mogę siać długorosnące, dziś badyl się zakończy. Pozostaną wypadajki
    A miałem 6 wejściówek i mam zapas kuponów na pomocników, 3x 12h, 50 farmarek wpadło, błazenek i SP. Farmary przydadzą się, zbieram na drzewo perfumowane

17. magros

magros Nadzorca forum

Witam nareszcie skonczylam wigilie moge swietowac

18. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Za 7 godz ostatni zbiór ewentowki i Święta.:D, itemy w ogrodzie, jeszcze 2 zbiory bonusów i na pnącze.;) Ps. Na Baśce w końcu 400.:D:):inlove:

19. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

no i koniec....czas się zabrać za przygotowania do swiąt :) pozdrawiam walczących

20. miwi45

miwi45 Weteran forum

Po co? Żeby pokazać innym, że "miszcz" wcale nie jest jeden? ;)
    Chyba, że dla własnej satysfakcji - to zgoda. Ale to kwestia priorytetów. :)

Widać koniec. Brak 32 pudełek. Ale zagrody i warsztaty już stoją - to pudełeczka wylecą.
    A ja wracam do strojenia salonu w realu :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.