Opinie Wigilia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Dec 19, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

:cry: xD:cry:xD
    Lubię naturalne

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

U mnie też już salon przygotowany na Święta. :)

Mam nadmiar 418 pudełek, wylatywały tylko z eventówki i to co na początek z hortensji.
    Skrzynia bonusów dała "zysk 100% z warsztatów". Teraz przede mną już tylko realne, kuchenne przygotowania.:)

Zdrowych i Spokojnych Świąt dla wszystkich.:)

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Noooo! Z tajemniczych koniki morskie, kucyki i róża pustyni! Fart czy podkręcili prezenty na Święta? Super!!!!

4. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Ratunku ! Pomocy ! Z tego przedświątecznego pośpiechu oddałam z rozpędu wszystkie rośliny do zadań gdzieś 4 godziny temu, a do pnącza brakuje mi 3 dekoracji :( Jak długo mam jeszcze czekać na te 5 zbawiennych roślinek do rozsady ? :( Nie można szybciej ? :)

oset53, magdusia668 and krasnoludek10 like this.
  5. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Tutaj masz godziny o których mają dopisywać roślinkę do stodoły

A potem stukniesz, pukniesz, polejesz zielonym ulepszaczem, śmigniesz zośką i odrobisz straty. Spokojnie, czasu jest mnóstwo.

6. Sookie

Gratulacje. Ja się mogę tylko pochwalić różą pustyni. Żadnych kucy ani koników nie dostałam z tajemniczych ale nie szkodzi. I tak mam.

7. fargul

fargul Aktywny autor

Jak się produkuje SN w takich ilościach? Chyba nie z baobabów?

8. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Dzięki za pocieszenie, przynajmniej wiem, kiedy i nie będę siedzieć i płakać :( Myślałam, że dopisuje się automatycznie po 5-ciu godzinach od stanu 0 -zero :(

9. Sookie

W zależności ile tych drzew masz. 1 drzewko z super nawozem daje 4 sztuki tegoż. A podsypane Zośką -8 sztuk. Jeśli masz ich np. 10- to dziennie zbierasz 80 sztuk.A jak masz ich więcej?

10. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

9 za mną, ale z wypadajkami gorzej coraz. Chyba zasieję na noc długorosnące

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Bo tak jest - po 5 godzinach, ta rozpiska, to przy regularnych zbiorach od momentu startu
    Wyrównanie do 5 szt. co 5 godz.

12. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Hurrra ! Dopisali, rozsiałam, podlałam, czym się tylko dało - ale oczywiście zapomniałam o kerststolu i białej niewinności, ale już "zjadłam" na zaś :)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No cóż -.- Kartoników tylko 31 brak za to zielska 8370 :wuerg:

14. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Gratulacje. U mnie też szczęśliwie pojawił się ten zestaw. Brawo ja!:inlove:

15. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Gratulacje :) U mnie tradycyjnie pomarańczowe boćki i chomiki, żółte bikini. O drzewkach nawet nie wspominam..

16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

12/15 jutro pewnie skończymy

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze tylko 316 pudeł:D Ale aż 8 995 eventówki - znowu skończę na ostatnią chwilęxD

18. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

to widzę , że nie jestem osamotniona xD gdzieś między garem bigosu a pieczeniem mięsa , zerkam na farmę . jednak tu cisza ... a roślin brak prawie tyle co u ciebie :wuerg: tylko spokój nas uratuje xD

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

O rzesz ty orzeszku, ależ ten badyl długo rośnie:wuerg: a i przybywa go jak kawałka chleba u gęby.
    Tym razem pewnie ukończę na styk - jeśli wogóle. zbiór za1,14h i będzie dopiero
    zrobione 8 dekoracji:cry:xD
    Chyba tym razem to ja będę gasić światło

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Patrzę sobie na planszę eventową i zadowolona jestem, że jutro skończę. Patrzę, patrzę i coś mi nie pasuje. Już wiem. Niezauważyłam tego dolnego paska z tapetami xD:cry:. Jednak jutro nie skończę. Może pojutrze. Chyba, że jeszcze czegoś nie zauważyłam :p.

Thread Status:
Not open for further replies.