Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Witam już myślałam że tylko mnie cały czas wylogowuje :)

Dybilas4 i dantic3 lubią to.
  2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

126 bombek nie wiem czy dobrze mam jeszcze drzewa to tez cos wypadnie

3. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

To ja się pochwalę. 278 wypadków ze śnieżki. Ale ło matko co ja się naszukałam tego skaczącego przez kałuże! Już miałam dzwonić na policję, że ktoś porwał dziada!

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Huraa znalazł się kwiat..xDxD.Naszukałam się jednego itemu..a ten paskuda schował się na wyspie piratów a jeszcze do tego opaskę sobie założył i pirata chciał udawać..ale odkryłam oszustwo , za nie posłuszeństwo oraz brak subordynacji powędrował na pnącze..
    Na polach kolor cukierkowo czerwony..sieje na dwóch łąkach nie chce mi się polany wywracać do góry nogami...Czasu jak marasu terror-badyla nawet nie dużo to na spokojnie wysieję o bombki postaram się później..
    miłego popołudnia...

5. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No a ja nie mogę znaleźć łąki pełnej kwiatów i nie mam już nerwów dziś :) 280 bombek nie jest źle aaa i poziom wyżej jestem :)

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Bry

Początek - 202 wypadajki :)

7. Kathea

Kathea Baron forum

Właśnie wpadł mi bonus na żniwa 200% :D, po raz pierwszy, to ja rozumiem, teraz mogę spokojnie działać na jednym polu. Do rana powinnam całe zielsko już mieć w stodole.

8. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

odpuszczam sobie 3-4 godziny bo wywala mnie na maxa

9. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie wierze nawet pakiet przeprosinowy dali chojne BP na te swieta

10. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Pnącza z prezentów chulają. No początek 167 bombek, zbiór ewentówki o 21.01 Podziałam trochę na kole, może bonus na zbiory wpadnie. Edit: zapomniałem o bombkach ze spółdzielni. Razem 252.:D

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2017
  11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witaski :)u mnie 156 bombek przydał by sie taki bonusik oj przydał :)pnącza odpalone wszystko w paseczku czekało :)prócz jak stracic głowe:p ale szybko sie odnalazł w mrocznym :pwiec głowy nie straciłam na poszukiwanie :Dmiłego dnia i duzo bombek życzę :)

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja myślałam że to stary pakiet przeprosinowy i pomyślał tak: ale gapa ze mnie pewnie go odebrałam w ostatniej chwili :oops: a tutaj okazuje się, że to nowy pakiet :D :cry: jestem za :inlove:

mam 241 wypadajki... na wolnych polach (te o zostały na leśnej) posiałam dynie, a co i tak potrzebne są do misji.

13. sun82

sun82 Stary wyjadacz

U mnie 122 wypadajki i +200% przez 12h :) hurrra

tigre, dantic3 oraz bari06 lubią to.
  14. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

2-uch pnączy nie odpale -brak 2 itemów:oops::)
    Event robię tak od niechcenia na 1 polu:pxDxD
    EDIT:
    Już wszystkie itemy mam-jak to miło was poczytać i na "mrocznym" ogrodzie znalazłam-uffff:D:D:D

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2017
    dantic3 i dotikampo lubią to.
  15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A tam brak:) Schowały się;)

dantic3 i Farmani15 lubią to.
  16. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Dokładnie schowały się .......o tym ogrodzie zawsze zapominam że istnieje-buuuu:oops:;)xDxD

dantic3 i dotikampo lubią to.
  17. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) Oba pnącza odpalone , bombek 197 a i wpadł bonus 200 % do siania :inlove:.

18. Kathea

Kathea Baron forum

Widzę że koło dzisiaj hojne :D.

dantic3 i bari06 lubią to.
  19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

hmmm skad wziąć marchewkową windę??

odbierałam wszystkie nagrody u Franka a w inwentarzu nie mam tego itemu

6elka4 lubi to.
  20. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

A dzisiaj odebrałaś bo dzisiaj jest ten Item