Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Taa.
    Itemy eventowe średniaczki.
    Dodatkowe pnącza mi niepotrzebne.
    25 florków to spod polskiego IP całe 4 złocisze.
    Śpimy dalej 8)xD

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

"Skacząc przez kałuże" akurat nie musiałam szukać, bo tak mi się podoba, że z żalem go na pnącze postawię... gdyby on sam miał trafić na pnącze z pojedynczym itemem (gdyby takie było), to u mnie zostałby w ogrodzie

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Jeśli ktoś ma mnóstwo produktów, jeśli nie będzie można oddawać z wyspy to ja mam tylko 50 szt xD

olgs3 lubi to.
  4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Szkoda ze nie ma info czy bedzie mozna oddawac z wyspy

ANIUTKA1959 i abc2016 lubią to.
  5. abc2016

w pytaniach ogólnych ktoś pytał i była odpowiedź, że nie będzie można oddawać produktów z wyspy (jak znajdę to wkleję linka)
    ale to tylko 67 deskorolek albo 68 kolektorów słonecznych albo 81 masek płetwonurka itd ...

edit - znalazłam :) tutaj jest napisane że produkty do misji "Zaczarowana zima" oddajemy tylko z farmy

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2017
    olgs3 lubi to.
  6. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Jak ktoś ma 384 sztuki zwykłych jajek kurzych to wystarczy. Widzę że poszukiwań błyszczącego kwiatu ciąg dalszy.

7. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Błyszczący kwiat sie odnalazłxDUnikat na skale światowąxD
    Kwiat paproci nie sie chowa
    Wraz z nim odleciało prawie 100% populacji żółtodziobów forumowych.Jakies przesilenie zimoweo_OxDCud cuda cudem pogania:p
    Mysle ze ten kwiat spokojnie można rozsiać bez zbędnego oddawania produktów.W cenie sa a patrząc na poczynania BP wkrótce znów mogą sie przydać w eventach lub misjach.No chyba,ze ktoś chce.Wolny wybór:)

8. abc2016

jeżeli by ktoś kupował na targu, to chyba najbardziej się opłaci zwykłe krowie mleko, potrzeba 251 a jest po 2000 SG, a jajek potrzeba 386 szt a są po 2400 SG

9. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja tam wolę oddać te 384 jajka aniżeli tracić SN i Zośkę.

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Można nie oddawać ,ale ja chce drzewka z ostatniego zadania , więc spokojnie coś tam oddam jaja albo mleko , rosną sobie na drzewach to mi nie żal . :p

11. abc2016

dla tych drzewek warto zrobić chociaż srebrne przedostatnie i całe ostatnie zadanie, a jak nie wylecą bombki, to wrócić do przedostatniego zadania złotego i diamentowego

olgs3, dotikampo oraz xBabciaEwa lubią to.
  12. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Tez oddam bo mam ale jeśli ktoś ma mało i produktów i sg to na spokojnie może rozsiać i tez event zrobi:)
    Drzewka biorę póki dają bez Florkow;)

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zrobię Zosiu wszystkie , zawsze mniej siania , a jak wiesz ja mam alergię na to . xD
    Masz rację , może zrobić tylko 4 zadanie . xD

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

Uff, jak dobrze, że mam 250 szt koziego mleka...

antonina-farmerska, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  15. abc2016

koziego mleka potrzebujesz na wszystkie zadania z produktami z tej misji 309 szt.

antonina-farmerska i olgs3 lubią to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czekam na rozpoczęcie.Czwartki mam wolne,więc dla mnie fajnie się składa,że kolejny event w czwartek się zaczyna.

17. martunia1992

martunia1992 Zaawansowany

ale patrząc na zdjęcie w misji to widać papuzie pióra to chyba będzie można

18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ja też co się naszukałam tego itemu też się skubany schował ,tylko już nie miałam cierpliwości usunęłam wszystkie itemy i jest .Mam komplecik na pnącza

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I proszę - jak to event wymusił przedświąteczne porządki w itemachxD Swoich nie planowałam szukać, bo i tak póki co są zbyt wartościowe, aby je stawiać na pnączu... Ciekawość przeważyła i o dziwo szybko je znalazłam:) Dwa w nawiedzonym domu a cztery w ogrodzie, w dodatku ustawione w jednej grupce. Żebym ja wszędzie taki porządek miała jak na farmiexD

20. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

mogliby dać dodatkowy item bo dużo siedzi w pasku zwłaszcza neonówki i itemy poniżej 500pd- fajny event się zapowiada
    nik nie szuka świecidełek ? kwiatków? ale cisza balsam na nerwy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.