Opinie Wigilia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Dec 20, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -madzialenna-

-madzialenna- Czeladnik forum

ja w ogrodzie znalazłam. Ale powinni coś wymyślć,zeby mozna było zlokalizować iteam na farmie

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no dokładnie
    ja już też miałam dołączyć do grona osób z nieprzerwanym logowaniem a brakiem itemu
    ale widocznie postawiłam go na ogrodzie zanim go odblokowali na mroczny
    już myślałam że może na pnącze jakieś wsadziłam
    tam znaleźć jeszcze gorzej niż na polach :cry:

poszłam zerknąć jak ten item wygląda w tabeli i dopiero go "na oko" znalazłam z ogrodzie - wcale nie mrocznym

z początku nie można było go postawić zdaje się na nowej mrocznej strefie więc popatrzcie wszędzie :)

przydałby by się lokalizator na farmie :D
    między pieczeniem, przygotowaniami się powinno wysiać na luzie eventowo:)

3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Moja aktualna seria nieprzerwanego logowania, to 85 dni, a jednak komplet itemów od Franka na oba pnącza mam:p. Poza grudniowym oczywiście. xD Evencik do zrobienia, tak jak napisała AnnDżelina. Cyt. Na luzie. :)

4. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

Jest Dyniowa niespodzianka! Te dynie latają tylko chwilami , a bez ruchu siedzi tylko owieczka i nie zauważyłam jej. Ale gapa ze mnie. Siedziała sobie nieboraczka w ozdobnym ogrodzie:)

5. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Event na spokojnie :) niektóre nagrody zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie ;)
    a Świąteczne przedmioty w stylu retro :p nie powinno być w sprzedaży takich itemów jak; drzewko adwentowe 2011, miłość pod jemiołą, bóbr z zabawką i paru innych, przecież to unikaty i moim zdaniem tak powinno zostać :cry:
    Kupię Drzewko adwentowe 2011 xD może ktoś zechce za różowy warsztat ;) jak coś to sówka ;)
    Dla pnączy "Wesołych Świąt" oraz "Prezent świąteczny" mam wszystkie potrzebne itemy xD
    Dla Wszystkich Graczy życzenia Wesołych Świąt :inlove:

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ludzie, wyście widzieli czas wzrostu tego badyla? 9 i pół godziny??? Z bizona spadli?

oset53 likes this.
  7. Kathea

Kathea Baron forum

Idealnie, nie trzeba co chwilę zaglądać na farmę. Można spokojnie przygotować się do świąt, i spędzić je z rodziną a nie z komputerem i zegarkiem w ręku.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A czy ty widziałaś, ile tego trzeba...?
    Minus to, co z misji.
    Luzik i pozostawia duuużo czasu na przygotowania do świąt oraz szukanie itemów po ogrodach.

Nigdy nie zrozumiem farmerów - dwa mocno średnie pnącza, a wszyscy tak się jarają, jakby co najmniej jeden level do góry dawały co 6 godzin.
    Ech xD

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ale co dwa pnącza to nie jedno xD
    zamiast jednego konkretnego będzie teraz dwa lub więcej średnich :pxD
    tak by więcej klikania było xD:cry:

poczekaj jak będą dawali 3 naraz xD

10. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Pnacza mocno srednie ale lubie je zbierac denerwuje mnie fakt iz codziennie sie logowalam a brakuje mnie 2 itemow

6elka4 and pretorianka like this.
  11. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Evencik zrobię na spokojnie, choć w święta i tak będę zaglądać na farmę, święta mi w niczym nie przeszkadzają :) między strojeniem choinki, pichceniem i ogarnianiem grajdoła zawsze znajdzie się czas na chwilę w gumiakach

dwa dodatkowe pnącza będą szaro świecić, bo za późno w tym roku zaczęłam przygodę z farmą, a szukać ich na G&T nie mam zamiaru :)

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) ale się naszukałam itemu Wiosenne kwiaty , schował się za drzewkiem xD. Mam komplet na pnącza.
    Ewent spokojnie do zrobienia :).

13. zzizzie

Odnoszę dziwne wrażenie, że wkrótce zostanie obwieszczona wielka wyprz itemów od Frania.
    Więc nie ma się co martwić, firma zadba o zapełnienie tych rzędów 8)
    Firma dobrze wie, o czym gracze marzą... o pięciu tysiach PD/TPD co 12h xD
    Wiem, wiem, ziarnko do ziarnka xD

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

A to już druga kwestia. moim zdaniem event do zrobienia na całkowitym luzie. się zbuduje jak to mówią. poza tym dobra dobra, pnącza średnie, ale lepiej mieć 3 średnie pnącza niż nie mieć wcale

Last edited: Dec 20, 2017
    6elka4, pretorianka and zzizzie like this.
  15. zzizzie

No widzisz, a jakby badyl rósł krócej i było go trzeba więcej, to by się człek uchodził z pługiem (czy czym tam).
    Więc firma coś łaskawa z okazji Świąt...
    ... hmm, im bardziej firma łaskawa, tym bardziej ja się boję, co będzie dalej xD

16. -uleczka78-

-uleczka78- Czeladnik forum

Szukaj w ogrodzie ozdobnym, na wyspie lub na którymś pnączu.
    Aha, jeszcze w strefie pełni sprawdź :D

pretorianka likes this.
  17. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Sprawdź, może masz na ozdobnym polu, ja tak znalazłam moje itemiki

6elka4 and pretorianka like this.
  18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

szukalam beda pnacza zrobie wszedzie demolke i sie zobaczy teraz mi sie nie chce za duzo tych itemow mam

Tak zle nie bedzie wymysla cos nowego aby farmerowicze za czyms gonili

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Last edited: Dec 20, 2017
    pretorianka likes this.
  19. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

No i padło ;-( ehh...a chciałam porządek zrobić przed jutrzejszym evenie :(

pretorianka likes this.
  20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Lepiej, że teraz. Już widzę te strony lamentów i płaczu, gdyby zaczęli techniczną orkę jutro, w czasie trwania eventu :cry:xD

Edycja: Nawet ogłoszenie było.

Witajcie Farmerzy!

W dniu 20.12.2017 r. około godz. 15:00 zostaną uruchomione prace konserwacyjne, które potrwają około 2 godzin.
    .
    Przepraszamy za niedogodności,

6elka4, olgs3 and gosiagosia60 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.