Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja sn nie bede lala dlugi czas wzrostu to czesto nie bedzie sie zagladalo te kwiatki mam jak cos mozemy sie wymienic daj znac

Azile i amber♥ lubią to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

drzewko adwentowe 2011,bobr z zabawka,surfujacy mikołaj,miłość pod jemiołą na przyklad.taki los je spotka , ze przestana byc unikatami-poprostu.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To są a raczej już były unikaty,bardzo"drogie"na GT a z kolei cenne dla kolekcjonerów...Szkoda,ze psuja trochę tymi wyprzami zabawę...:(

4. ankagdw

a mi to tam rybka.po teleskopie i estradzie pozbywam sie skarbów na bieżąco.niech sie kto inny martwi :p

5. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam:)
    Ewent łatwy, zrobi się na spokojnie przed świętami:)

Itemy na pnącza mam wszystkie, szkoda tylko, że item łatwo stracić głowę trzeba postawić na pnącze, ładniej wygląda w Nawiedzonym domu.

toDzasta, Azile oraz olgs3 lubią to.
  6. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

aha :) no to mnie to ani ziębi ani grzeje :)
    ale jeśli ktoś faktycznie wydaje krocie na G&T aby je zdobyć, a tu taka promocja, no to można się załamać :)

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Na to wygląda... Mam przekonanie graniczące z pewnością, że wg pierwotnych założeń niezbędne było skompletowanie prezentów do skarpet. Widocznie jednak ktoś oczami wyobraźni zobaczył lamenty na forach i to zmienił;) Może i dobrze. Inaczej watek stałby się ścianą płaczu (i oskarżeń)xD

8. ankagdw

czy ja wiem czy dobrze? sn z zaród nie leci jak zwykla kupa a niektórzy go uzyli do zrobienia eventu...nie biorac pod uwage innych aspektow.mozna bylo polezec tydzien a nagrody i tak by wpadły....jaki to sens bo niekoniecznie go widze?...

9. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Nie mam marchewkowej windy, nie mam dyniowego lampionu i mam 446 nieprzerwanych logowań, to gdzie te itemy??? Przeszukałam pasek, ogród ozdobny i nie ma. Czyli co , skoro logowałam sie codziennie to jak to możliwe???

6elka4, Azile oraz olgs3 lubią to.
  10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

to racja :) czy będą dopuszczone do wymiany, czy podarunku w czasie G&T przykro mi, ale nie wiem

Azile lubi to.
  11. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Właśnie dlatego się zagotowałam. Sporo super nawozu zużyłam, bo w pracy młyn i nie mogłam wchodzić co kilka godzin na farmę. A teraz się okazuje że zupełnie bez potrzeby. :mad:

12. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

marchewkową windę otrzymamy od Franka w tym miesiącu
    Spróbuj poszukać jeszcze w Nawiedzonym domu ja tam jeden znalazłam i mam już wszystkie
    chociaż roboty miałam dużo bo sprawdziłam też całe pnącze:)

6elka4, Azile oraz gosiagosia60 lubią to.
  13. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

item dyniowa niespodzianka znalazłam w mrocznej strefie, ale marchewkowej windy nie widzę, a loguję się codziennie

Azile i rozaagata lubią to.
  14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

dopiero mamy dostac chyba jutro jak ktos codziennie odbiera prezent od franka

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nie jest potrzebny dyniowy lampion a dyniowa niespodzianka.
    Poszukaj jej w nawiedzonym domu.

6elka4, olgs3, Azile i dalsza osoba lubią to.
  16. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

Ja rownież nie znalazłam "Dyniowej niespodzianki", a codziennie odbieram prezent od Franka. Przeszukałam pnącze, wszystkie ogrody i pasek - nie ma. Co więcej, zazwyczaj pamiętam obrazek z itemu, a tego kompletnie nie. Czy to możliwe, że nie wszyscy dostali?

olgs3, Azile oraz rozaagata lubią to.
  17. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

sprawdziłaś w nawiedzonym domu?

olgs3, Azile oraz rozaagata lubią to.
  18. ewanta

ewanta Komandor forum

jak wszyscy szukają itemów to ja też pójdę:))
    event mam nadzieję że się szybko zrobi...

Azile i rozaagata lubią to.
  19. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

sprawdziłam, nie ma nigdzie

olgs3 lubi to.
  20. ewanta

ewanta Komandor forum

może na pnączu gdzieś się schowała...

u mnie są wszystkie

olgs3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.