Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Pnącze juz hula od rana,jeszcze jedno zadanie i zgarnę florki no i można od jutra świętować :music: Z zagród sokół,pomarańczowe chomiki reszta do paska,pinwin z morskiej skrzyni,z drzew oszplina xxl,jabłoń gwiezdna xxl i jujuba xxl reszta starocia xD
    Wszystkim życzę Wesołych i spokojnych Świąt w rodzinnym gronie i wśród przyjaciół :inlove:

2. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Evencik skończyłam mogę świętować.Choinki wszystkie piękne.

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

zostalo do zdobycia 50 bombek,rosliny na sporym +,jutro bedzie koniec eventu :),ze skrzyni wylazł homar,pnacze juz odpalone 8)

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja i Sticzuś zapracowani jesteśmy
    doszliśmy do magicznej skrzyneczki - dostaliśmy zagrodę z salamandrą - jak miło :D
    jeszcze nie otworzyliśmy wszystkich okienek ale do Wigilii powinniśmy zdążyć xD
    jak się bombki nie potłuką :p

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Udało się wypadło tyle z dyniek że już dziś skończyłam event :)

wszyscy ubierali na niebiesko biało to ja specjalnie inaczej :p

Kochani przy okazji zakończenia eventu chciałam wam życzyć Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie. A poza tym zdrowia, szczecią, powodzenia w życiu osobistym jak i zawodowym :) mniej stresów przy grze ;) a więcej spokoju i radości z gry. Trzymajcie się ciepło :)

6. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

:D. Cebulka jest super, spisała się na medal. Bombki obficie powypadały i tym sposobem event skończyłam cały. xD. Radosnych Świąt kochani.

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

U mnie choinka już prawie ubrana, jeszcze tylko koło setki bombek musi wypaść. Ludzie macie pomysł, skąd skołować item "Łatwo stracić głowę"? Szukałam u siebie i nie mam, a tylko jego mi brakuje

8. visa77

visa77 Komandor forum

Ja miałam wystawiony w nawiedzonym domu gdzie są itemy z pełni księżyca

9. magros

magros Nadzorca forum

mnie btakuje 12 bombek do ubrania choinki rano ja wystroje sobie na imieniny

10. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, event skończony, bombki na plusie, choinka z 10 razy przebrana. Czas skończyc przygotowania do świąt w realu.
    Wszystkim życzę Zdrowych, Wesołych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz dużo prezentów pod choinką.

11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Bry

Nie mam itemu "wiosenne kwiaty". Pnącze już hula :)

Gratuluję tym, którzy skończyli.

12. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam przedwigilijnie ;)
    event za 2 godziny przejdzie do historii. korzystajac z okazji:

Niech Swięta Bożego Narodzenia
    i Wigilijny wieczór upłyna Wam
    w szczęsciu i radosci
    przy staropolskich kolędach
    i zapachu swierkowej gałazki.

13. mieczu

mieczu Baron forum

uff, zdążyłem przed Wigilią, choinka gotowa,
    wszystkiego najlepszego dla każdej/każdego z Was,
    zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia...

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witam ewencik skończony można spokojnie świętować

15. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Witam, i ja również zakończyłam event, :)powodzenia walczącym , a jutro miła niespodzianka z kalendarza...

16. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witajcie drodzy farmerzy-na 4 zadania brak bombek ale cóż to dla mnie jeszcze 24 godziny ewentu dam radę pomiędzy makowcem, pierogami, i prasowaniem- w końcu jestem matka/babcia Polka.

17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

ewent trwa jeszcze 88 godzin jak brakuje bombek siej dlugorosnace

18. alexander56

alexander56 Generał forum

witaj event jeszcze 88 h a nie 24 h ale mniejsza o to ;)spieszyc sie nie warto bo też i gdzie , ja skonczyłem i nudno :pale nie w realu bo czas nagli by wszystko było zapiete na ostatni guzik , prezenty dla dzieci a przede wszystkim dla wnucząt gotowe choinka lśni na farmie i w realu lecz czy wszyscy będa zadowoleni ot i tu pytanie :sleepy: bez obaw odpowiedz się niebawem znajdzie gdy siądziemy przy jednym stole a przy nim zgody i zdrowia bo czegóż więcej nam trzeba :D

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2017
  19. niki1990

niki1990 Komandor forum

Dziękować, zlokalizowałam. Jeszcze tylko "skacząc przez kałuże" muszę jutro rano z pnącza zdjąć i mam oba pełne

20. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.