Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

jeszcze 46 wypadajek i skupię się już tylko na przygotowaniach do realnej wigilii
    Ten zapach pieczonych ciast,grzybów mmmmm już mi ślinka cieknie:))))

2. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Uwaga. Chwalę się;). Farmowa choineczka już ubrana, a ja do garów.:cry: xD

3. mondokane

mondokane Czeladnik forum

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów roślinki eventowe pokrywają mi zapotrzebowanie na wypadajki. Szok. Kiedyś to była norma. Tylko CJM, bez super pól i zielonych kropelek.

oset53, DonJohn oraz olgs3 lubią to.
  4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

U mnie od rana jest ten zapach 5 okienek zrobionych

5. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Mi do końca eventu zostały jeszcze niespełna dwa zasiewy błyszczącego kwiecia - jeden z nich dojrzewa już na polach, bombki natomiast od rana już w nadmiarze. :)
    Z ciekawości sprawdziłam, ilu itemów od Franka nie posiadam - o dziwo nie mam tylko dwóch: "Łatwo stracić głowę" zapewne poleciało w siną dal na G&T, a "Wiosennych kwiatów" chyba nie odebrałam na czas od kuriera z poczty kwiatowej i zwiędły. :D

6. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

hm..ostatnio tylko siedem zrobiłem , dziś mam jak na razie 3 , coś słaba ta moja średnia ewenowa hahaha

oset53 lubi to.
  7. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Doznałam szoku odkrywając TS i sadzonki same starocie jabłoń grusza,chomiki biedronki,na wyspie to samo nic nowego.Najnowsza z wyspy to wygięta.Bardzo mi się przyda jabłonka na 123 lvl.Oj gdzie te czasy co w eventach dostawaliśmy nowe zagrody i drzewka.Tyle razy obiecuję że dalej nie gram,ale to już nawyk,czekam na lepsze czasy.

8. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    I mnie się udało skończyć;)
    Wszystkim Farmerom składam najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i ciepłych Świąt oraz sympatycznej atmosfery przy stole wigilijnym z mnóstwem prezentów pod choinką:)

9. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

jeszcze jedno pol zaiewu i po zielskach ale mam nerwa 6 razy mnie wykopało w czasie siewu co jest znowwu pracują na rekompensate a mnie bierze powodzenia

oset53 i olgs3 lubią to.
  10. olgs3

z skrzyni dostalam basen dla homara ciagle wylogowuje a mieli naprawic

ANIUTKA1959, oset53 oraz 6elka4 lubią to.
  11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

hej :) mi brakuje 2 ozdób aby zrobić wszystko, pewnie bym skończyła wieczorem ale..... mam jeszcze chutneya przez 10h aktywnego więc postanowiłam zrobić 2 zasiewy dyń. coby się nie zmarnował. Więc event skończę jutro rano :) pnącze już mam
    wiec powoli do celu :)
    coś się walnęłam w obliczeniach i brak mi 28szt eventówki... to nic już to naprawiam

12. magros

magros Nadzorca forum

witam a ja od rana wykorzystuje cmj i nie wylatuje zadna bombka ani z siana ani z owsa i z kukurydzy 0 przenica i marchew tez 0

oset53, jagódka133 oraz olgs3 lubią to.
  13. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam poranną porą. :)
    Dołączyłam niedawno do grona osób, które ukończyły farmerskie przygotowania świąteczne.
    Choinka ubrana, ze skrzyni morskich zwierząt wypadły pingwiny, a tajemniczości jeszcze nie dojrzały. :D
    Farmerskiej Braci życzę cudownych Świąt spędzonych radośnie w gronie osób, które kochacie. :)

A teraz czas na powrót do świątecznych przygotowań w rzeczywistości, bo one póki co nie przebiegają niestety aż tak sprawnie, jak te na Farmie i trzeba zrobić jeszcze sporo rzeczy... :D:p:D

Edycja: Z potencjalnych sokołów wyrosły jelenie i żółte orły, kozice dały różową królikarnię i czerwone osły, a żyrafy przebrały się za czerwone pandy i pomarańczowe foki.
    Drzewka na Farmie obrodziły w wierzbę płaczącą, wierzbę iwę xxl, krzew glicynii xl, klon cukrowy xxl i magnolię xl. Na Wyspie pojawiły się natomiast 2x beukarnea wygięta xxl, muszkatołowiec, pitaja xxl i mangrowiec xxl.
    Jak dla mnie nie jest źle. ;)

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2017
  14. Skibka

Skibka Czeladnik forum

U mnie ostatni zasiew eventówki, potem będzie trzeba posiać coś na wypadajki bo coś kiepsko z nimi stoję, ale do końca eventu masa czasu więc pewnie dam radę..
    Co by nie mówić i tak na farmie z przygotowaniami do świąt stoję lepiej niż w realu.xD
    Ze skrzyni dostałam homary które narazie bytują w pasku, bo nie mam odblokowanych składników na paszę..

olgs3 i Dotti lubią to.
  15. allasad

allasad Forum Pro

witam swiatecznie
    fajne te choinki macie ja jeszcze bobki zebrac musze jakies 80 szt i tez cacy bedzie.

ps brak mi itemu Sloneczne rytualy od Frania w czerwcu rozdawal i co teraz mam zrobic no co pod choinka szukac

oset53 i Anetta41 lubią to.
  16. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Ja jeszcze muszę wysiać 3500 badyla i zebrać 350 bombek i będzie koniec :) jeszcze czasu dużo jest :D

oset53 lubi to.
  17. abask

abask Fanatyk forum

Roślinki wysiałam za dużo ... Evencik skończony i można dalej siać na spokojnie to, czego potrzeba :)

18. olgs3

Pasze kupisz na targu lepiej je miec w zapasie 9 okienek odblokowanych jutro rano na spokojnie skoncze

ANIUTKA1959 i oset53 lubią to.
  19. Curgill

Curgill Forumowy żółtodziób

a ja dopiero 3 okienka zrobilem , chyba 25 florlenow zostanie w sferze marzeń

oset53 lubi to.
  20. olgs3

A CMJ podlewasz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.