Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie wiem, może się pokaże jak całkiem dojrzeje...

2. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Mhm... Piszecie,że pnącza macie poodpalane, a ja nie mogę odpalic. Kieruje mnie do eventu. Mam wszystkie itemy:oops:

6elka4, Majeczka13 oraz dantic3 lubią to.
  3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

A masz odebrane pnacza z prezentow dlatego cie tam kieruje

4. mahartka

mahartka Baron forum

:) no i roślinki z misji wzięte - czekam na wieczór aby posiać na noc :) i biorę się za event :) nowe drzewka, nowe drzewka są :music: :)

Majeczka13, dantic3 oraz olgs3 lubią to.
  5. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

dzięki wielkie :D

Majeczka13, dantic3 oraz olgs3 lubią to.
  6. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

No pierwszy item zdobyty :DChoinka stoi ubrana w bombki i łańcuch także jedną dzisiaj kompletnie ubiorę :inlove: Zagrody ustawiłam może wyskoczą żyrafy albo znowu coś mnie zaskoczy kto wie xD W skrzyni z morskimi skrył się pingwin :inlove:

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2017
  7. Kathea

Kathea Baron forum

U mnie homary były schowane, ale na razie siedzą w pasku ponieważ nawet paszy nie mam dla nich, i nie zrobię bo nie mam odblokowanego potrzebnego zielska.

8. piotrs

piotrs Książę forum

a ja nie mam itemu-skacząc przez kałuże-tak to jest jak się wyjeżdża na urlop bez konsultacji z BP....

9. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Dzięki bari06. Szukałam raz jeszcze i znalazłam. Wiedziałam, że go mam :D. Pnącze hula. Drugi zasiew eventówki za dwie godzinki.

olgs3 i bari06 lubią to.
  10. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Marchewkowa winda była od Franka czy z eventu?

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Dzisiaj od Franka

12. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Faktycznie :) niedobry Franek dopiero teraz dał.... zaspał

Dybilas4 lubi to.
  13. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Coś mi się wydaje że to będzie pierwszy event siewny który uda mi się zrobić w całości :D ale zawsze może coś... Mam jednak nadzieję że moje wysiłki nie pójdą na marne ;) Powodzenia Wszystkim życzę i Wesołych Świąt :)

14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dzięki

okazało się, że skrzynia mi się nie otworzyła po przelogowaniu jest już OK

-Batka74- lubi to.
  15. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Na zakończenie dnia mam 599 bombek. Durgi zasiew rośliny eventowej dojrzewa powolutku na polach. I zostanie tam już do rana. ;)
    Poczekam spokojnie na wszystkie elementy świątecznej układanki, a potem ubiorę choinkę za jednym zamachem - tak, jak robię to w rzeczywistości (bo co to za frajda, kiedy na drzewku jest np. tylko jeden, samotny łańcuch). :p

dotikampo i olgs3 lubią to.
  16. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Mój Franio dał mi dziś złote banany logowałam się po 24-ej do następnego Franusia muszę czekać do 24-ej , ale czy mi da prezent na pnącze?zobaczę

17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzisiaj razem z bananami powinnas dostac item marchewkowa winda

ANIUTKA1959 lubi to.
  18. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Z bananami dawał i marchewkowy item

olgs3 lubi to.
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Poza bananami Franio daje też prezent ze skrzynki - może kliknij w skrzynkę...?
    Jutro już będzie nowa plansza prezentów od Frania.

ANIUTKA1959 i olgs3 lubią to.
  20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Kolejne chmury hulają , za godzinę FLorki i fotki choiny. Spoko event , tym razem trafiony w czasie /Święta/ odnośnie ilości i długości badyla. Nagrody dobre , udany balans.
    Podoba mi się , że delikatnie /pnącza przeciętne/ została doceniona systematyczność logowań , tylko item Łatwo stracić głowę powinni ponownie wrzucić do wymian , ewidentne niedopatrzenie z wcześniejszym dopuszczeniem na G&T.
    Trochę kolejnych unikatów za kasę lekko psuje sielankowy klimat , ale w sumie to kwestia przyzwyczajenia.
    Dla dociekliwych i speców od teorii spiskowych wyjaśniam , że jechałem głownie na SN bez koszy i bonusów do stodoły.
    Stąd dość dużo czasu zeszło .....

Zacny bigos mi wyszedł :p.

Bry zalatane wte i wewte.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.