Opinie Wigilia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

PREZENTY!? Nie tak szybko, najpierw trzeba udekorować choinkę. Pomóż, zdobądź wspaniałe nagrody i odbierz swoje nagrody już 21 grudnia. Wesołych Świąt!

christmas2017_rewardheader.png

Czwartek 21.12.2017, godz. 14:00

Środa 27.12.2017, godz. 14:00

01_deco_01.png 01_deco_01.png 01_deco_01.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Nareszcie :) pędzę czytać poradnik :D

3. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

25 florenów hoho to mnie bigpoint zaskoczył

dworsky0 lubi to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

lecę po floreny a co :) a prezenty od zwierzaków nie zależne od tego co było w pudłach :D tak myślałam
    czas wzrostu rośliny 9,30 więc powinno z niej ładnie sypać... potrzeba 825 bombek z czego 85 mamy z misji i minus to co na start więc luzik :)

5. Kathea

Kathea Baron forum

Poradnik przeczytałam. Robię na luzie na jednym polu, ile się zrobi to będzie. Trochę zniesmaczyły mnie te dwa dodatkowe pnącza których oczywiście nie uzupełnię więc bez sensu trochę.

6. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

Ale super dwa świąteczne pnącza :)

Azile lubi to.
  7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

uwaga info dla niecierpliwych: będzie błyszczący kwiat xD :cry:

toż to prawdziwe święta i świąteczny cud xD

8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Item marchewkowa winda z jakiego jest eventu? Bo widze ze tylko chyba on mi brakuje

szarlotka7711 i Azile lubią to.
  9. Kathea

Kathea Baron forum

Dostaniesz od Franka w tym miesiącu. Przynajmniej według FAQ

10. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dali dwa pnacza tylko jak zdobyc do nich itemy

Azile lubi to.
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nagroda w skrzyni u Franka w grudniu 2017r.

rząd chmur "Wesołych Świąt"
    co 12 godzin otrzymujemy 9500 PD i 9500 TPD

Na chmurkach ustawiamy dedykowane itemy: "Wiosenne kwiaty", "Skacząc przez kałuże", "Łąka pełna kwiatów", "Słoneczne rytuały".

rząd chmur "Prezent świąteczny"
    co 12 godzin otrzymujemy 5000 PD i 5000 TPD

Na chmurkach ustawiamy dedykowane itemy ("Łatwo stracić głowę", "Dyniowa niespodzianka", "Marchewkowa winda") oraz dowolny item w rozmiarze 1 małego pola (1*1) i dowolny item w rozmiarze 4 małych pól (2*2).

Azile lubi to.
  12. Kathea

Kathea Baron forum

Chyba zostaje tylko G&T, o ile będzie można je wymieniać.

13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

oo widzisz dzieki

Azile lubi to.
  14. olgs3

Tak tylko szukam brakujacych itemow i ciezko je zdobyc

Azile lubi to.
  15. amber♥

amber♥ Komandor forum

jak się nie mylę to są itemy które dostaliśmy od Franka na koniec miesiąca ( jeśli wszystko było odkryte) i te itemy nigdy nie można było wymienić ( chociaż co do "łatwo stracić głowę" mam kilka, więc nie wiem skąd to ??:))

mam wszystkie oprócz tego za grudzień - więc spokojnie robię event ...w sumie ile zrobię tyle będzie :)

16. olgs3

Moje pytanie jak zdobyc te itemy

Jak co to pisze sie na wymiane

posty połączyłam, na przyszłość: posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

sama nie wiem skąd,ale mam te itemy w pasku
    ale jak je zdobyc jak ktos nie ma sama jestem ciekawa

amber♥ lubi to.
  18. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tak tylko wtedy chyba była pomyłka z tym itemem że go puścili na G&T ..potem już była blokada...jeśli się da to łatwo stracić głowę mogę odstąpić ..:)

aby nie było że nie w temacie ...no znowu leśną demolować , no i długo rośnie ten kwiat ..

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

każda nazwa itemu ma podlinkowanie kierujące do informacji o pochodzeniu itemu, jest tak w przypadku obu rzędów w tym evencie, klik na nazwę i otwiera się informacja w oknie przeglądarki.

Azile i amber♥ lubią to.
  20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jestem pod wrażeniem tego, jak przemyślany jest ten event:inlove: Nareszcie BP nie próbuje konkurować ze świętami:D I nagrody (event+misja) :inlove: Wprawdzie te dwa pnącza na specjalne itemy długo pozostaną u mnie puste, ale to drobiazg:)

I jeszcze kwestie organizacyjne:
    - itemy, jakie dostawaliśmy od Franka za codzienne logowanie się, dotychczas były niewymienialne. Łatwo stracić głowę był udostępniony w jednej edycji G&T, ale chyba przez pomyłkę, bo w kolejnej już został usunięty z wymian,
    - jeśli ktoś wygoli farmę "na łyso", to potrzebuje dokładnie 4 zasiewów eventówki (z CMJ). Czyli w piątek wieczorem będzie po sianiu i to bez użycia kropli SN:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.