Wieszanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bazyl2211, 7 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Witam ,wczoraj juz zwracalam uwage na wieszanie sie gry ,dzis to juz parodia ,by wejsc w cokolwiek musze zamykac gre i znow sie logowac ,porazka,nadmieniam ,iz mam tylko 1 okno otwarte na kompie.Zgloscie prosze problem wyzej.

ninja006 lubi to.
  2. ninja006

ninja006 Okazjonalny autor

]
    a ciasteczka czyściłeś? bo taką odpowiedz dostaniesz z pt:)

3. bazyl2211

Standartowa odpowiedz ,owszem tak ,po ponownym zalogowaniu chwile dziala gra ,i znow nie dzis jest juz znacznie sie pogorszylo.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ninja006, dziękuję za pomoc.

Żeby zgłosić wyżej musi to być problem u dużej ilości Graczy,tzw....masowy(o którym na chwilę obecną nic nam nie wiadomo),a w pojedynczych przypadkach zalecane jest zastosowanie się do poradnika : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/gdy-gra-nie-działa-poradnik.10529/
    Na zawieszanie się gry może mieć też wpływ wydajność sprzętu Gracza,szybkość łącza internetowego,czy obciążenie serwera,a to już są problemy zewnętrzne i technicy BP nie mają na to wpływu.

5. bazyl2211

Ok zobaczymy ,łacze mam szybkie ,wiec wydajnosc rowniez ,nigdzie indziej nie mam problemu ,tylko z grą ,ok mozna zamknac,i czekac na inne zgloszenia graczy ,dzieki i pozdrawiam.Milego dnia.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie ja również dziękuję,pozdrawiam wzajemnie,życzę miłego dnia i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.