wiesza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Niestety tak jak wszystkim mi też gra się zacina. Dodatkowo wczoraj odkryłam 13 ciasteczko a dzis niespodzianka trzeba odkryć go za 8 florków masakra :((

czarsa lubi to.
  2. Megan

Megan Komandor forum

Kod, który zawiera 10 sztuk super paszy ok lecz 6 godzin pomocników do oaz, to chyba po to żeby gracze wydali więcej SP, po co mi pomocnicy, których nie wykorzystam, gdyż nie mam zamiaru korzystać z oaz.
    Ostatnie BB szkoda nawet o tym pisać.

W temacie może minimalnie coś się poprawiło, lecz nadal gra zacina się, trzeba mieć dużo cierpliwości, żeby korzystać z kombajnu a zbierając ręcznie to nawet nie będę pisać, żeby nie denerwować się zbytnio.
    Coraz częściej różne problemy są zamiatane pod dywan, niektórzy uważają że jak za często o tym się nie pisze, to nie istnieją a jest wręcz przeciwnie.

skierka90, czarsa oraz Renia1920 lubią to.
  3. czarsa

czarsa Baron forum

moja cierpliwość jest u kresu...aż nie chce mi się wchodzić do gry...zacina, muli, kwęka, stęka,zbiera plony a po jakimś czasie okazuje się że kombajn chyba u sąsiadów pracował a w siewniku nasion zabrakło...smutno mi bo może się okazać że zrezygnuje z gry a szkoda...:(

4. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

u mnie też się diabelnie zacina -powinni wreszcie coś z tym zrobić .bo gra staje się upierdliwa...
    mieli poprawić po weekendzie i co ? nadal kicha..jakiś kod bonusowy by się przydał za utracone bonusy i niefortunne zbiory i zsiewy

5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

U mnie nie wiem dlaczego,ale lepiej już działa,szybciej zbieram. Coś myślę,że robią,że to działania ze strony BP,no ja niewiele zmieniłam,tylko wyłączyłam animacje zbiorów i zwiększyłam ograniczenia w ustawieniach AFP.

6. .Magda60.

.Magda60. Okazjonalny autor

mnie też się wydaje że jest ciut lepiej...a nic nie robiłam,po prostu poszłam na zakupy poprawić sobie nastrój bo już miałam dość:p

7. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

JUPIIII ! Zebrałam wszystko z bonusami i nic się nie zawiesi:D:D:D:D:Dło!!!

Bilonge lubi to.
  8. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Dziękujemy za dużo lepsze działanie naszych pól i zbiorów. Poprawili znacznie , a może na 100 %

9. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

drikpitt nie rozczulaj się tak bardzo bo to oni powinni nas przeprosić za stracony czas i nerwy!!!!!!!

10. iwan4672

iwan4672 Forumowy żółtodziób

No widać że jak się chce to można naprawić. Ale mogli chociaż się przyznać że to była wina po ich stronie, a nie wysyłać do poradników o czyszczeniu ciasteczek.

11. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

ja też proponuję o zgłoszenie bonusa nie potrzebnego już w oazach
    W zamian kombajn prosiłabym żeby dali bo straciliśmy dość dużo czasu na zbieranie kombajnem

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dziękujemy za sugestie i uwagi, cieszymy się że gra działa już poprawnie i skoro nikt nie ma już żadnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.