wiesza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jankagojtowska

jankagojtowska Czeladnik forum

Ja tez nie moge grać od kilku dni zawiesza się ,ciasteczka wyczyszczone

2. Dexterdx

Dexterdx Czeladnik forum

A gdzie jest obiecany przez BA_CZERWONĄ bonus za przerwę techniczną podczas oazy miłości ???

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spokojnie, my też się denerwujemy, że Wy się denerwujecie i chcielibyśmy aby gra śmigała jak błyskawica. Programiści na pewno pracują aby usunąć wszystkie problemy, bo im też zależy na tym aby Gracze byli zadowoleni, ale widocznie to nie jest takie proste. Gdyby było to już wszystko byłoby naprawione i musimy uzbroić się w cierpliwość i spokojnie czekać, nerwy w niczym nikomu nie pomogą. W między czasie musimy zadbać o nasz sprzęt i oprogramowanie tak aby z naszej ( Graczy) strony było zrobione wszystko co jest możliwe. Czyszczenie ciasteczek to nie wszystko.

Dexterdx, w piątek BA_Czerwona napisała w OO:

W związku z powyższym bardzo prosimy o cierpliwość.

4. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

Nam graczom ta cierpliwość się już kończy :(
    Programiści pracują ? coś śmieszne to jest , a może raczej żałosne :(
    No cóż , zostaje czekać , aż informatycy raczą nabrać tempa :(

5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

jest dziś już dzień roboczy i pytam się czy w tej kwestii będzie zgłoszone do fachowców??
    Nie idzie grac jest tragicznie co nam z takiej gry jak człowiek traci dużo czasu

Megan lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maria5510, co ma być zgłoszone ? Programiści od kilku dni już wiedzą, że występują problemy i pracują nad ich usunięciem. Mamy Im zgłaszać każdy napisany przez Gracza post ? Ja wszystko rozumiem, ale proszę też o wyrozumiałość, niczego nie wyczarujemy i nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać.

sumatra74, Twój post usuwam, tak samo mają Gracze, którzy napisali w tym wątku już 6 stron.

7. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Teraz weekend, tam nikt teraz nie pracuje :)
    Za tydzień coś przyśpieszą i będą sie tym chwalić, że nowa super funkcjonalność, możliwie iż płatna :)

Kombajn na polach z itemami działa dobrze, na bahama jako tako, na 'starych' polach czekam ponad minute na reakcje
    wiatrak wyje, proc wchodzi na 100%, przeglądarka pisze, że wtyczka flash przestała działać i czy przeładować
    po kolejnej minucie zebrało
    super sukces płatnych pomocników, ręcznie bym chyba szybciej wyklikał

znów bigpoint jakąś nową cukierkową kichę dodał, całą gre rozwalił
    po co mieni by nowe bzdety testować u siebie, puszczą do ludzi, niech oni to zrobią gratis

czarsa i Megan lubią to.
  8. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mod
    z tego co wiem że już zostało naprawione i że gra chodzi dobrze takie OO czytałam i nie wiem czy już zostały prace do końca skończone .Tak zrozumiałam z OO

czarsa lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

W oo było napisane,że gra działa SZYBCIEJ,a nie szybko :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:
    To zaczyna być żenujące....

czarsa, Megan oraz babsi6343 lubią to.
  10. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Uf, to niech napiszą dzisiaj jeszcze raz, że zakasali rękawy i ostro pracują, bo obecny stan wskazuje na całkowitą ignorancję.

czarsa lubi to.
  11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Po co mi pomocnik do oaz skoro BB się skończyło i nie zamierzam miksować lepiej niech pomyślą o kombajnie,bo za pewne nikt nie będzie się bawić w miksowanie jak wypstrykali się w evencie z SP

czarsa i Megan lubią to.
  12. wróbelek4

wróbelek4 Czeladnik forum

no teraz trzeba czekać aż 1minutę zanim kombajn zbierze

13. Kathea

Kathea Baron forum

Tylko że to raczej nie tędy droga aby wyłączać wszystko w grze bo gra jest fatalnie napisana i inaczej nie chce działać, no chyba że to jednak jest dobry pomysł, to w takim razie niech programiści zrobią grę w wersji tekstowej, to jeszcze zmniejszy obciążenie.

Na chwilę obecną nawet nie odpalam bonusów z jajek ponieważ w trakcie ich działania nie zdążę nawet jednej łąki zrobić. Gorzej chyba nie jest ale lepiej też nie, jedynie mniej mnie już to drażni, po prostu jak się wiesza to idę na herbatę/kawę bo i tak w czasie krótszym niż godzina nie ma szans na obrobienie wszystkiego.

GruGru, czarsa oraz Megan lubią to.
  14. skierka90

skierka90 Czeladnik forum

A myślałam że to mój komp się tak zawiesza i dlatego ciężko się zbiera. Pociesza mnie fakt, że to nie wina mojego kompa:) A co do pracy informatyków to trzeba dać im czas, lepiej żeby wymyślili rozwiązanie problemu raz a porządnie, a nie "na skróty" i później kolejne problemy ;/

czarsa lubi to.
  15. agiwdaj12

agiwdaj12 Okazjonalny autor

i ja sie dołączam ,kombajn działa z opóznieniem 2-3 min

czarsa lubi to.
  16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja gram na chrom i tak samo gra się wiesza jak i na FF,Nawet wtyczka się buntuje jak zbieram kombajnem,a w sobotę miałam jej aktualizację na najnowszą.

czarsa, Megan oraz carlain21 lubią to.
  17. ammi1952

ammi1952 Okazjonalny autor

Gra sie wiesza juz od kilku dni, dziś była przerwa techniczna i co nic nie zrobiono - to są kpiny z graczy.

czarsa lubi to.
  18. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Kurczę no co jest dzisiaj z tą grą.
    Jakieś 20 minut temu powinnam już wiedzieć jakie mam drzewka z kalendarza ale czas się zaciął i znowu pokazuje mi 21 minut do końca :/

czarsa lubi to.
  19. vivanka

vivanka Okazjonalny autor

Od 13.14 próbuję zebrać pola :) masochistycznie, bo ręcznie, bo po co tracić kombajn, który i tak nie działa
    i jestem na 3 polu farmy.
    Bonusy poszły się paść a ja nawet do bahy nie mogę dotrzeć... :sleepy:

Założyłam sobie ostatnio ambitnie, że rok skończę wraz 94 poziomem.
    Teraz mam wrażenie, że ambitniejszym celem niż powyższy jest zebrać farmę do końca choć raz dziennie bez ataku wścieklizny -.-

13.52 - okazało się nawet, że dziką łąkę zbieram raz jeszcze, bo poprzedniego zbierania farma nie zauważyła
    no przyjemność, która trwa i trwa....

można się gdzieś zaszczepić na wściekliznę polową??

czarsa lubi to.
  20. grzybek2851

grzybek2851 Półbóstwo forum

witam ,u mnie to samo zbieram i zbieram ,klikam i klikam a efektów nie widać ,wracam się po kilka razy żeby cokolwiek zebrać jestem jak granat :mad:

czarsa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.