wiesza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wilandra

wilandra Analityk forum

Mnie też sie wiesza, ale przede wszystkim przy używaniu kombajnu :(

Renia1920 i bazyl2211 lubią to.
  2. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

U mnie również gra się wiesza , może w końcu coś z tym trzeba zrobić :(

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie też! Ile można czekać? Wielcy informatycy! Płacę za kombajn, a co chwila się zawiesza. I uprzedzam,wyczyściłam ciastka i nie będę instalować 15 kolejnych przeglądarek.

4. conrado255

conrado255 Czeladnik forum

uff na szczęście to nie tylko u mnie tak :) to mnie pociesza że i inni maja ten problem :D

5. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

z braku czasu na forum nie zagladalam ale widze dzisiaj,że ten problem wieszania jest na większą skalę-a myślałam że to tylko u mnie
    i dzisiaj nadal jest tak samo choć BB już nie ma
    szkoda,że takie błędy nadal wystepują i rozczarowuja tylu graczy:(
    szczególnie teraz w okresie przedświątecznym,gdy każdy tego czasu ma mniej na grę a co dopiero na zbiory wydłużające sie do granic wytrzymałości
    a BP pisze,że "działa szybciej"
    wybaczcie -ale jeśli to ma być "szybciej"-to nie zdziwi mnie "szybsze" odchodzenie graczy:p
    sama mam kombajn i zagrody oraz drzewa wszędzie-ale gdyby przyszło mi je zbierać ręcznie w tym tempie to z pewnością by mnie "cosik" trafiło;)

6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witajcie ja zbieram ręcznie małe pola kiedyś mogłam to zrobić w 20 minut teraz zajmuje mi to nawet ponad godzinę może wreszcie ktoś z tym coś zrobi bo tak dalej grać się odechciewa i wielu graczy zrezygnuje z dalszej gry

7. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Chyba tak źle nie było nigdy. Źałuję, że kupiłam kombajn, zbiera się w tempie żółwiowym. Nie pomaga odświeżanie itp., a w ogłoszeniach jest, że naprawione. Złe działanie kombajnu zaczęło się z chwilą włączenia nowych oaz. Za to hodowla jest teraz na duży plus. Miłego dnia.

Renia1920, skaliwa oraz bazyl2211 lubią to.
  8. myszczak

myszczak Forumowy żółtodziób

Ja sobie wczoraj prawie z grą dałam spokój, myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale się przeliczyłam. Zbiorę ze 4 zagrody i 30 sekund przerwy, 5 drzew i znowu wszystko stoi, tak się nie da grać, trzeba mieć nadludzką cierpliwość!Niech już lepiej całkowicie uniemożliwią logowanie, zrobią nawet całodniową przerwę techniczną to się człowiek chociaż denerwować nie będzie...

9. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Jeśli już tak naprawdę nie da się z tym nic zrobić , to przynajmniej jakaś rekompensata nam się należy chociażby w formie kodu bonusowego ;)

Renia1920, myszczak oraz skaliwa lubią to.
  10. urocz56

urocz56 Forumowy żółtodziób

ta gra zamiast bawić dzwiga mi ciśnienie

11. miska17031

miska17031 Okazjonalny autor

U mnie ciągle się wiesza. A że jestem osobą niecierpliwą naprawde przestanę w to grać.!!!!

Nic nie można zebrać bo się tnie. Myślę że Grażyna55 ma rację rekompensata jak najbardziej.

Zróbcie coś z Tym !!!!

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Renia1920 lubi to.
  12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

ja rozumiem, że to denerwujące, u mnie gra wiesza się tak samo jak u Was, ale przypomnę, że to NIE jest wątek dyskusyjny.

13. kingab26

kingab26 Czeladnik forum

Na ogrodach ozdobnych da się zebrać w miarę szybko,natomiast tam gdzie stoją oazy tnie się okropnie;co chwilę siada wtyczka,trzeba odświerzać aby można było coś zrobić.Żeby 1 godz zbierać zbiory,to są kpiny ,proszę nie pisać o ciasteczkach gram nie od wczoraj i wiem kiedy coś nawala nie z naszej winy.

Alicjanastka i Renia1920 lubią to.
  14. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

U mnie tez problem z grą zawiesza się problem ze zbiorem nic nie pomaga

Alicjanastka lubi to.
  15. Kubulkowo

Kubulkowo Czeladnik forum

Ani kombajnem ani recznie!>:(

Alicjanastka lubi to.
  16. motylek25

motylek25 Forumowy żółtodziób

dalej to samo nie idzie grac muli strasznie co chwila :cry:się zawiesza ciekawe czy coś z tym zrobią

Alicjanastka lubi to.
  17. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Kiedy gra przestanie się zawieszać? Zbieranie kombajnem to po prostu masakra :(w niedzielę musiałam się przelogowywać przy zbiorze z poszczególnych łak8)

Alicjanastka lubi to.
  18. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

kombajnem masakra a ręcznie multimasakra :cry:

malgorzata1960 lubi to.
  19. Dexterdx

Dexterdx Czeladnik forum

Już na torsje się zbiera - wszyscy piszą , że gra muli , a nasze "kochane kierownictwo " ma to gdzieś :(
    Tak się szanuje graczy - kto nam odda kasę wydaną na kombajn !!!
    To jest skandal i jawny olew graczy !!!!!!!

20. nemo75

nemo75 Stały bywalec

proszę nie pisać ,że to wina naszych komputerów i mamy wyczyścić ciasteczka i zastosowac się do poradnika .....to nie działa...gra sie zawiesza!!!!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.