wiesza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

gra terz sie wiesz gdy zbuieralam konbajnem moje promocyjne punkty poszly w niwecz

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Korzystam tylko i wyłącznie z FF i nie ma siły,która by mnie zmusiła do przejścia na chrome

3. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

U mnie chrom i FF

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A no właśnie na Firefoxie i u mnie się zawiesza, ale żeby coś od siebie dać, zmieniłam na Chrome z AFP 20.0.0.228, w oknie gry nie ma żadnej różnicy a gra działa o wiele lepiej. Tak że póki problemy z Firefox nie zostaną rozwiązane, będę korzystała z Chrome, wolę to niż denerwować się bez potrzeby. Zawsze jak się coś dzieje i są jakieś problemy, to ze swojej strony staram się zrobić wszystko co jest możliwe, żeby te problemy zminimalizować. Decyzja oczywiście należy do każdego z nas.

5. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Dzisiaj już mi się nie chce odpalać laptopa DP,ale jutro sprawdzę i jeżeli masz rację to zainstaluję na chwilę chroma,ale myślę,że problem nie leży w przeglądarce czytając wszystkie posty w tym wątku
    Nie będę dywagować ,jutro sprawdzę i napiszę :)

bazyl2211 lubi to.
  6. wlodkarp58

wlodkarp58 Okazjonalny autor

Toż to tragedia , od dwóch dni jak zbieram kombajnem / ciężko zapracowanym/ z pól - gra mi staje dęba!!!! Zawiesza sie i trzeba odczekać prawie minutę!!!

bazyl2211 lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Monia problem jest ogólny, o czym mowa jest w OO : >>>klik<<<, ale z moich obserwacji widzę że najbardziej daje się we znaki na Firefox z automatycznie zaktualizowanym AFP do wersji 20.0.0.235, a na Chrome gra działa o wiele szybciej, dlatego też na niej wchodzę do gry. Żeby jeszcze zminimalizować obciążenie to od zawsze mam wyłączone dźwięki, a jakiś czas temu wyłączyłam też animacje zbiorów. Mam jednak nadzieję, że wkrótce te problemy zostaną rozwiązane i gra będzie śmigała i na innych przeglądarkach.

8. kasia-123.23

kasia-123.23 Czeladnik forum

Korzystam z Chrome i gra się zawiesza, długo trwa ręczne zbieranie z pola.

bazyl2211 i bieganskag lubią to.
  9. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja korzystam z Chroma, są te parametry co Smod_Atena wymieniła a i tak się zacina.
    Teraz zwiększyłam ograniczenie, w tej ramce co est-orka pokazała w innym wątku i wyłączyłam animację zbiorów. Dźwięków już od dawna nie mam a gra i tak się zacinała. Dopiero teraz po tych moich zmianach zacznę sprawdzać czy jest coś lepiej,ale niewiele mam do zbierania,bo co zebrałam to siałam jęczmień,żyto,aby ze zbiorami,które tak źle się zbiera, nie mieć kłopotu.

bazyl2211 lubi to.
  10. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

co do firefoxa to nie ma on nic wspolnego z AFP sprawdzalem od wersji 11 do 20 i na kazdej jest to samo zawiecha na dlugi czas, gdzie wczesniej mialem wersje 11 i dzialalo to super, ale tereaz to nie wina wtyczki

11. Odilia

Odilia Zaawansowany

Witam
    Od kilku dni gra w farmę jest katastrofą, obojetnie czy FF czy chrome podczas wypadania wypadajek (hmmm) gra sie wiesza, co zniecheca do dalszej gry :(

12. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam tak strasznie lubię tą grę ale od kilku dni gra zmieniła się w koszmar aż nie chce mi się nic siać a zbieranie ręczne to ogromna próba cierpliwości jak tak dalej pójdzie to chyba zrezygnuję i wreszcie moje córki będą zadowolone

memlak i Anetta41 lubią to.
  13. magda2007

magda2007 Książę forum

U mnie teraz chodzi super(na chrome)może dlatego,że wyłączyli BB.

14. Nietoperz_009

Nietoperz_009 Okazjonalny autor

U mnie co najśmieszniejsze rewelacyjnie chodzi i chodziła gra na IE (wersja 8 )
    Sam jestem w szoku z tego powodu :D

Pozdrawiam
    Nietoperz_009

15. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam ja z mężem korzystamy z jednego komputera przeglądarkę mamy firefoxa mąż ma trzy gry na żadnej z tych gier nic się nie dzieje nie ma żadnych spowolnień żadnego mulenia tylko u mnie na farmie się cyrki dzieją i tak jest od ponad miesiąca ,jak długo ten błąd będzie występował? bo wina ewidentnie jest po waszej stronie a nie po naszej

bieganskag lubi to.
  16. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Nie mam już sił na tą grę. 45 min zbierania to przesada , kiedyś mieściłam się w smoku i nie zajmowało mi to góra 15 min.

.Magda60. i bieganskag lubią to.
  17. joziopuszek

joziopuszek Czeladnik forum

Dziś jest to samo a miałam nadzieję że będzie dobrze.

18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam :) Miałam nadzieję rano, ze skoro BB już się skończyło, to zbiory będą już szybsze, ale gdzie tam :cry:
    Farma jak się zacinała, tak i dalej się zacina >:(>:(>:( Już grać się odechciewa. Jak tego nie zmienią, to gracze się wykruszą i kto im będzie płacił? Mam nadzieję, że wezmą się tam na górze za ten problem i dzisiaj już będzie lepiej. A i jakaś rekompensata za nerwy i nieudane BB nam się chyba należy? Było coś pisane o kodzie bonusowym. Czekamy !!!

19. nemo75

nemo75 Stały bywalec

piszą ,że ,,podobno,,działa szybciej gra...ciekawe u kogo ..bo u mnie jak się zacinała tak się zacina dalej:wuerg::wuerg:

.Magda60. lubi to.
  20. -FarmerkaJulia-

-FarmerkaJulia- Forumowy żółtodziób

u mnie też się zacina :cry:

.Magda60. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.