wiesza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

u mnie to samo, masakra jakaś, ale trzeba sobie radzić

2. grzegorz82

grzegorz82 Czeladnik forum

mam 3 farmy i na wszystkich tak samo sie zawiesza od paru dni niech cos z tym zrobia a nie pisza ze gra juz lepiej dziala

3. magda2007

magda2007 Książę forum

To jest tragedia, godzinę zbierałam wszystkie łąki na których mam same zwierzęta:cry:.Normalnie zajmuje to jakieś 15 min.Ciasteczka wyczyszczone.Poza tym, czy to możliwe,że nagle siadły wszystkim kompy i zacina się gra? Niech Ci programiści wezmą się wreszcie do roboty, a nie wszystko psują a jak nie umieją to trzeba ich zwolnić na ich miejsce znaleść lepszych.

winiulka lubi to.
  4. nemo75

nemo75 Stały bywalec

cały czas się zawiesza ...nie da się grać????kiedy to naprawią>:(>:(>:(>:(

5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Wyłączyłam animacje wypadajek i jakby się trochę poprawiło.

6. joziopuszek

joziopuszek Czeladnik forum

U mnie też się zawiesza mam kombajn i to samo,to już od wczoraj co jest grane.

7. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

tę funkcję mam wyłączoną od samego początku, a gra strasznie muli- to nie jest przyczyną

8. vivanka

vivanka Okazjonalny autor

Prawie 30 sekund trzeba czekać na zebranie pola kombajnem :mad: jednego pola.
    To już chyba lekka przesada -.-

Tylko proszę mi nie mówić, żebym ciasteczka czyściła co 30 sekund, bo mnie trafi... owca... rogami>:(

.Magda60. lubi to.
  9. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja swoje pliki wyczyściłam tu a nie w przeglądarce. Jest trochę lepiej, ale cały czas gra płynnie niestety nie działa.

10. mysia223

mysia223 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo wolno chodzi od wczoraj wyczyszczone mam wszystko

.Magda60. lubi to.
  11. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Gra się wiesza i to od kilku dni.Mając premium pozbieranie automatem z drzewek graniczy z cudem.Nowy laptop,wszystko wyczyszczone więc o winie sprzętu nie ma mowy

.Magda60. lubi to.
  12. olencja70

olencja70 Czeladnik forum

Niestety u mnie też tak się dzieje :cry:

.Magda60. lubi to.
  13. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

uważam że błąd tkwi w tym że mamy baby boom i ta nowa opcja jest mówiąc nieco niedopracowana- jeszcze 3 godziny i wroci wszystko do normy- jutro na 5 do pracy wiec kombajn nie może zacinać się bo niezdaze

.Magda60. lubi to.
  14. maxwela

maxwela Forumowy żółtodziób

niestety u mnie też tak się dzieje :cry:to prawie horror

.Magda60. lubi to.
  15. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Wrrrrrrrrrrrr:cry:i znowu bonusy przepadły, na pewno winne jest nowe BB, dziennik zdarzeń i Renzo. Już chyba z pół roku nie korzystam z wesołego miasteczka bo po prostu się nie da!>:(

16. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

też mam to samo od paru dni - kombajn po kliknięcia zacina się i stoi, a ja czekam i czekam
    przejśc na inne pole ani zbierać ręcznie też sie nie da, bo gra sie po prostu zawiesza, a bonusy przepadają

.Magda60. lubi to.
  17. tabeh

tabeh Zaawansowany

mam identycznie :( a oni pisza ze gra działa lepiej ... koszmar; wchodze na farme tylko raz dziennie, bo mi działa to zbieranie na nerwy - teraz zajmuje mi to ok godziny!!!!

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na jakich przeglądarkach tak strasznie się gra zawiesza ?

19. Kathea

Kathea Baron forum

Przetestowane na Operze, FF, Chrome, i IE, wszędzie to samo, kilka kliknięć i zwis. W miarę ok jest na Puffinie.

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2015
    .Magda60. lubi to.
  20. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Zawsze jak jest aktualizacja FP to cyrki na farmie .Bez sensu czyszczenie ,przeinstalowywanie i inne bla bla .
    Na bardzo mocnym sprzęcie jest w miarę ,ale na i3,i5 trzeba 5-10-15 sekund zanim kombajn zbierze .
    Prosimy o wytężenie prac naprawczych .Dziękujemy .

.Magda60. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.