wiesza się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika joasiakoza, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Katon Ty szczęściarzu jaki trzeci, raczej bliżej trzydziestego trzeciego dnia i jest coraz gorzej.

2. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

Dokładnie...u mnie to samo, gra zawiesza się niemiłosiernie :(

3. gregory7372

gregory7372 Forumowy żółtodziób

potwierdzam opinię w/w kolegów mimo działań wg. instrukcji efekt jest zerowy,a gra chodzi niczym kulawy żółw!!!

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Tylko zbieranie się zacina. Dzieje się tak w momencie gdy "mają wypaść" wypadajki. Chyba w tym jest problem.

eliza9070 lubi to.
  5. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

U mnie to samo ,na wszystkich przeglądarkach muli ,dwa kliknięcia i się zawiesza,jestem:mad:coraz częściej myślę o porzuceniu gry.

kalina_czerwona lubi to.
  6. carlina50

carlina50 Czeladnik forum

Czemu pisza naprawione ,gdy nic nie jest.Dalej sie zawiesza.

7. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

to jest jakaś masakra.nie da się w to grać jeżeli nie naprawią tego badziewia w poniedziałek to ja rezygnuje z tak beznadziejnej gry i innym też to radze bo można się nabawić nerwicy ,a powinna to być przyjemność. zbanować ich delikatnie mówiąc!!!!!!!

8. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Ja 5 stron z 7 zebrałam podczas bonusów (oczywiście z pomocnikami!) ale wszystkich się nie da!:cry:
    Pozdrawiam wszystkich z rana.

9. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

pomoc techniczna pisze żeby rozwiązanie znaleźć na forum a wy każecie do pomocy tech.

eliza9070 lubi to.
  10. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Tak zrobimy :p Oczywiście po wyczyszczeniu im ciasteczek :D

11. kira1253

kira1253 Aktywny autor

U mnie też od trzech dni ta sama sytuacja. A przy włączeniu kombajnu wyskakuje informacja: " Strona sieci Web bigpoint.com nie odpowiada " i czekam minuta, dwie, aż zaskoczy. Ciężko się teraz obrabia farmę :(

Nika7878 lubi to.
  12. LusiaSZ

LusiaSZ Okazjonalny autor

Witam, u mnie problem pojawił się dzisiaj. Wczytywanie każdej łąki po kilka minut ,przeglądanie targu też niemożliwe bo każde działanie dopiero po kilku minutach daje efekt. Z pól i pnącza pozbierałam bez większych problemów , ale to przemieszczanie się po farmie i targ masakra.

13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jest niby ciut lepiej, ale to tragedia. Na żadnej przeglądarce nie chodzi i jak już było pisane, nawet kombajn robi zwiechy. Oj, ciężkie życie farmera. Dobrze, że rybek akurat nie łowimy....

14. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

też to zauważyłam :(

Mam ten sam problem - "krótkie" bonusy kończą się zanim zbiorę wszystkie pola.
    Dzisiaj dla odmiany zastosowałam inną taktykę: po zbiorze kombajnem nie czekałam aż się łaskawie odwiesi i pokarze co wypadło, tylko odświeżałam całą grę (po zbiorze każdej łąki). Ładowanie trochę trwa, ale krócej niż oczekiwanie na kombajn. Łąki były zebrane, więc sam "zbiór" serwer zapisywał. Bonusy udało się wykorzystać. Minusem jest brak info o PD/TPD, które wpadło.

eliza9070 lubi to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mr.Rafik, Twój post z linkiem usuwam i bardzo proszę nie zamieszczać linków, które prowadzą do stron gdzie automatycznie pobierany jest program.

Ja sobie np.. nie życzyłam ściągnięcia tej przeglądarki, a po kliknięciu w link ściągnęła się automatycznie na mój komputer. Takich rzeczy nie wolno robić. Na przyszłość możesz zaproponować ewentualnie i pokierować Graczy do wyszukiwarki.

16. joziopuszek

joziopuszek Czeladnik forum

U mnie też gra wolno działa nawet przy zbiorze kombajnem,co się dzieje.

17. Kryjoan1

Kryjoan1 Forumowy żółtodziób

Gra muli od wczoraj.

18. mmisztal71

mmisztal71 Czeladnik forum

Stoi na stacji lokomotywa..... Moja farma też stoi..... wrrrrrrrrrrrr.:cry:

19. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

co sie dzieje gra strasznie spowalnia zbierajac kombajnem trzeba czekac 3 minuty az zbierze

20. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

abierajac przez klikanie potrzeba 15 min na jedno poletko prosze pomoc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.