wiertarki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 26 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

mam pytanie, ponieważ nie do końca wiem, czy wiertarki lecą tylko z menażerii? a co za tym idzie nie można ich trafić np. w skrzynkach z narzędziami? czy można?

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

tak niestety to są jedyne narzędzia które wykorzystujemy tylko do rozbudowy menażerii i tylko z niej też wylatują

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

agucha31 dziękuję za pomoc, z tym że wiertarki wypadają losowo ze zbiorów wszystkich Magazynów, czyli: Menażerii, Manufaktury i Ogrodu dendrologicznego na farmie i na wyspie. Z uwagi na to, że wiele ich nie potrzeba to i częstotliwość wypadania jest niska, ale im więcej mamy magazynów tym większe szanse na zebranie wiertarek w krótszym czasie.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ach Atenka no fakt i wybacz nie uwagę pisałam o menażerii ale miałam na myśli wszystkie te inne którę wymieniłaś tylko jakoś wszystko wziełam podpisałam pod to jedno Bardziej chodziło o to ze w skrzynkach ich nie kupimy ani z pul nie trafimy.

5. SMOD_Atena

Ja się nie gniewam, najważniejsze żeby Autorka otrzymała kompletne informacje.

Czy też Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

agucha31 lubi to.
  6. zletrafileskotku

właściwie tak, czy jeśli są te -40% w domku farmerskim to na ta maniufakture tez?

7. SMOD_Atena

Jeśli masz na myśli wyprzedaż, to obecnie trwająca dotyczy tylko skrzynek z narzędziami, Magazynów w wyprzedaży nie ma.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

8. zletrafileskotku

9. SMOD_Atena

Skoro nie to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.