wiertarki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 20 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam!! od początku jak ukazała się menażeria wstawiam najdroższe zagrody i jeszcze ani jedna wiertarka nie wypadła. Dlaczego nie można wstawić tam mega zagród???

nela118 lubi to.
  2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

System tutaj wypadania jest losowy. Mimo iż w twoim odczuciu wypada ich mało, to warto cierpliwie poczekać na pewno wypadnie. Podobne opinie że nic nie leci były tez w przeszłość dla grzebieni czy zawieszek na bagaże. Zapraszam Cię do tematu Wypadanie przedmiotów ze zbiorów.

Jeżeli chodzi o drugie twoje pytanie, to sprawa jest prosta. Niestety twórcy gry nie przewidzieli możliwości chowania megazagród. Oczywiście nie sposób odpowiedzieć co nimi kierowało, jednak na chwilę obecną nie ma takiej możliwości.

EDIT:

Bardzo przepraszam za moją pomyłkę. Wiertarki nie wypadają tak jak każde inne narzędzie, gdyż wypadają tylko z menażerii. Informacje o narzędziach i skrzyniach usunąłem z swojego postu aby nie wprowadzać w błąd. Jednak nadal pozostaje prawdą, że wypadają losowo i trzeba cierpliwie na nie poczekać.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 czerwca 2016
  3. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

Dzięki nie mam więcej pytań :)

4. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Mi tez nie, szkoda , ze zrobilam misje do konca. Bo wiertarek ani jednej, tak samo bylo z grzebieniami wypadl chyba po dwoch miesiacach.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.