Wiertarka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jamperla, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jamperla

jamperla Zaawansowany

Skąd wziąć wiertarkę?

2. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

chodując zwierzęta w magazynie

3. jamperla

jamperla Zaawansowany

w menażerii?

4. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

a ja mam pytanko czy jak skonczy się produkcja np.kur w menażerii ,to trzeba ją usunąć ,żeby wstawic inne zwierzątko? i gdzie mam szukać tej wypadajacej wiertarki skończyłam 4 kury ,wstawiłam nastepne,a wiertarki nie mam...

Ostatnie edytowanie: 16 czerwca 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jamperla z poradnika:

Magazyn to oczywiście Menażeria.

LaDy-DaGa wiertarka tak jak wszystkie inne narzędzia z upraw czy hodowli, wypada losowo z hodowli w Menażerii. Podejrzewam, że im dłuższy czas hodowli tym większa szansa na wypadnięcie wiertarki.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. jamperla

jamperla Zaawansowany

nie ma dziękuję. Widzę, że na te kilka wiertarek to z miesiąc przyjdzie poczekać

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie liczyłabym na to, że rozbudowa będzie szybkim procesem, bo sama menażeria ma być wyzwaniem. Trochę głupio byłoby wprowadzać narzędzie specjalne, które każdy będzie miał po jednym zbiorze.
    Więcej pytań nie ma, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.