wiertareczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sumarek1, 9 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sumarek1

Sumarek1 Forumowy żółtodziób

Proszę o pomoc, mam dłuższy czas już Menażerie i sporo z niej zebrałem razy zwierzaki, ale ani razu nie wypadła mi wiertarka dla rozbudowy. Czy trzeba umieścić jakieś konkretne zagrody żeby poleciały wiertarki?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie też niestety wiertarek brak, a mam 6 magazynów i co jakiś czas zmieniam zwierzęta i drzewa, tak że reguły na rodzaj chyba nie ma. A ze względu na to, że jest to narzędzie specjalne to częstotliwość wypadania jest bardzo niska i czekam cierpliwie. Niemniej jednak Gracze w wątku dyskusyjnym piszą coraz częściej o wypadaniu wiertarek. Zapraszam do tego wątku: >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Sumarek1

Sumarek1 Forumowy żółtodziób

DZiękuje pięknie za pojaśnienie :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Za wiele nie pomogłam, ale nic innego w tej kwestii zrobić nie mogę. A skoro dalszych pytań nie masz to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.