Opinie Wieniec Zosi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A dlaczego wkurzyć? Żartujesz chyba. Ja tam się cieszę jak komuś się udało skończyć.:D
    Pocieszę Cię, ewentówka rośnie, nic do misji nie oddałam, nie dość tego brakuje mi bzu i żołędzi.:oops:

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Chyba szkoda na to zadanie SN :)
    Jest mnóstwo czasu a rośliny niewiele do wysiania :inlove:

3. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Robię event normalnie bez żadnych SN i skrzynek. 1950 roślinki eventowej to spokojnie z dżemem dyniowym można wysiać. Widzę że wielu graczom nie odpowiada item. Ten item razem z nakładka i jest tylko troszkę słabszy od serenady. Proponuję zastanowić się i zrobić. To item mnoznikowy więc ilość pd lub TPD zależy od waszych poziomów na farmie lub wyspie. Im większe poziomy tym więcej korzyści z tego wienca. Za 40 minut pierwszy zbiór ze 176 małych pol na głównej łące.

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No i skończyłam. Na główną wracają zagrody.

5. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

dlaczego nie mam roslinki

Mikasek- lubi to.
  6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wszystko się zgadza.
    Dla kogoś, kto nie ma całego ozdobnego czy wyspy skarbów w mnożnikowych, ten item jest obowiązkowy do zdobycia.
    Natomiast w przypadku, kiedy oba ogrody są całe w serenadach czy żabich zbawcach, już niekoniecznie.

A gdzie jej szukasz? Tą część wieńca siejemy na głównej polanie farmy, nie baharamy.

7. abask

abask Fanatyk forum

A ja dopiero zaczęłam i jakoś mi się nie spieszy bo i po co?

8. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

9. Nede

Nede Czeladnik forum

Droga Sookie---wiem że zagród nie straciłam,tylko same zwierzątka które miały się urodzić .Musiałam przerwać,usunąć zagrody--gdybym wiedziała wcześniej,to zrobiłabym przeprowadzkę zaraz rano. Uważam jednak że wina nie jest po mojej stronie,bo wyrażnie pisało że wszystkie rośliny można posiać na Wyspach. Wiadomości odnośnie eventów już czyta się wieczorem i przecież do tego się nie wraca prawda ?

farma:108 Bahamarama:354

10. magros

magros Nadzorca forum

Witam wieczorowo rosliny ostatnie zbiore rano bo tyle mi ich brakuje i po evencie

11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Patrz a ja wiedziałam,że pierwszą część eventu robimy na głównej farmie. Chyba jestem wróżką:)
    Poza tym-mogłaś zacząć event po zebraniu zagród . Nie jest wymagający ,nie ma dużo siania więc nawet gdybyś zaczęła jutro i tak z powodzeniem byś skończyła.

12. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ja nigdy się nie spieszę. W przeciwieństwie do ogółu przyspieszacze działają u mnie wtedy, kiedy widzę że nie zdążexD a nie na początku:p

13. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Też skończyłam. Przy 100% do stodoły i +1 , to w końcu żadna sztuka. ;)

14. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

I po evencie, farma wróciła do poprzedniego stanu i mogę dalej robić zadania w spółdzielni. W sumie event lekki, łatwy i można na nim dobrze zarobić, choćby na salamandrach.

15. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

a czemu w balona ? za 33 minutki będzie zrobione wiec gdzie tu jakis balon ??
    wkurzyć ? żartujesz sobie :)

16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

17. zagajnik63

zagajnik63 Młodszy ekspert

kochani czy ten ostrokrzew to bedzie jeszcze potrzebny oprocz zadaniaz wiencem

magdusia668 i Mikasek- lubią to.
  18. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

zagajnik63

Witam:)
    Ostrokrzew po Evencie zostanie wymieniony na 6 PD i 4 SG.

magdusia668, Mikasek- oraz olgs3 lubią to.
  19. magros

magros Nadzorca forum

Witam zrobione i do nastepnego wolnego

20. zagajnik63

zagajnik63 Młodszy ekspert

dzieki bardzo pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.