Opinie Wieniec Zosi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Popatrzyłam, podumałam i raczej odpuszczę.
    Końcowy bonus nie jest jakiś super powalający, wg mnie gorsze od serenadowego.
    Do tego siejemy w weekendy, kiedy mam dużo mniej czasu na farmę, o ostatnim tuż przed świętami to nie wspomnę.
    Niby mało siania, itemik sam w sobie uroczy, ale to mnie nie przekonuje.
    Może gdyby miał jakieś dodatkowe „coś”...

robins71, olgs3 oraz magdusia668 lubią to.
  2. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

Dostrzegam mały problem :D W drugiej części trzeba będzie dostarczyć salamandry... jak ktoś nie ma tej zagrody, którą można było zdobyć tylko w evencie to lekkie utrudnienie, na przykład na moim targu nie ma już ani jednej salamandry

3. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Ja też musiałem wykupić zapasik zanim ich hodowcy wyczują jaką wartość będą miały w nadchodzących tygodniach :p
    Całą resztę mam swoją

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Masz rację, to zdanie wprowadzające nie zgadza się z tabelą. Uzgodnimy i poprawimy:)

5. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

Mi się udało kupić ostatnie 20 szt, teraz poluję że może jeszcze coś wpadnie w rozsądnej cenie, resztę też mam na szczęście całą swoją :)

6. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję za cenną uwagę. Oczywiście poczytałam "po łebkach" i nawet ich nie zauważyłam.
    Idę wystawić zagrody, których Królowa mi nie poskąpiła ;)

7. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim :)
    Robię robię oczywiście między pucowaniem a lepieniem i innymi przedświątecznymi przyjemnościami :) Miłego dnia i czekamy na gazelki

8. anna0089

anna0089 Książę forum

A mi się podoba. Zima za pasem. Działka w realu już przygotowana na zimę .Czyli nudy. Z przyjemnością podłubie przy ewencie

9. matthero

matthero Hrabia forum

Mogę wiedzieć co się kryje pod pojęciem: "Główna łąka" ? Czy chodzi tu tylko o główną farmę czy może wszystkie 3 pola ?

10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Chodzi o Główną łąkę na Farmie.
    O jedną, niestety ;)
    Kolejne części będziemy robić na jednej łące na Bahamie, czyli Plantacji.
    Nazwy łąk wyświetlają się po najechaniu na nie kursorem.

11. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Lubię takie eventy bez wypadajek. łatwo i przyjemnie. Ostatni tydzień będzie najgorszy czasowo ale jakoś się da radę. Salamandry tylko muszę przeprosić i zacząć karmić;)

12. MOD_Zła

Niby najgorszy, ale nie do końca. Przygotowując święta (a robię to dla kilku rodzin) i tak od czasu do czasu trzeba przysiąść z kawą/herbatą i chwilę odpocząć. Dla mnie ten czas wzrostu roślinki jest takim wyznacznikiem, że trzeba zrobić przerwę :)

13. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Witam eventy spoko bez wypadajek :inlove: i bez nowości w grze typu kucyków,kawii,żurawi nowych drzewek i tym podobnych a i tak ludzie narzekają :cry:że w weekend a nie w tygodniu a co ja mam powiedzieć jak wychodzę z domu wczas rano a wracam późno.Jak dla mnie git nawet jak by były wszystkie nowości 8).

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Fakt bonus jest slabszy ale jak ktos ma duze parcie na farmerskie pd to moze wyspowe serenady przesunac na farme i zastapic je wiencem..;)..wszystko zalezne od tego co kto i jaka ma strategie;):)

15. zagma

Czyli mnie ten problem nie dotyczy. W ogrodzie same serenady będą od jutra ;).

16. -norbijas-

mnie tez nie...;) ale spora grupa graczy moze dokonac roszad:)
    edit..
    troche prywaty,,,super akcje zrobiliscie:);)

17. zagma

Dzięki ;).
    Świetnie się przy tym bawiliśmy i dzięki temu lepiej zapamiętamy tegoroczne dożynki ;). Bo same w sobie hmm...;).

magdusia668, robins71 oraz -norbijas- lubią to.
  18. -norbijas-

a chris byl taki tajemniczy;) widzialem wasze ruchy,,,czulem cos szykujecie ale to byl szok i to pozytywny..:)

magdusia668 lubi to.
  19. MOD_Zła

Może pozostańmy tutaj przy temacie "Wieniec Zosi" i rozważaniach, czy warto go mieć :)
    A o dożynkach i doznaniach ich dotyczących pogadajmy tuż obok :)

Dobrze, że wyplatanie tego wieńca i jego ulepszeń przed świętami kończymy :)

magdusia668, robins71 oraz zagma lubią to.
  20. robins71

robins71 Stary wyjadacz

witanko wszystkim:)evencik oczywiście robię, jak dla mnie jest prawie niezauważalny tak mało tego siania, a resztę się dozbiera;) no bo w końcu trzeba rozwijać gospodarkę i każdy punkcik się liczy:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.