Opinie Wieniec Zosi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Chcesz, żeby święta przyszły wcześniej? Rozegraj zadanie "Wieniec Zosi" w każdy weekend przed świętami i zdobądź wspaniałe nagrody!

newsy.png

Termin pierwszej misji to:

Piątek 30.11.2018, godz. 14:00

Niedziela 02.12.2018, godz. 23:59

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

krasnoludek10 lubi to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

czyli w weekend przed wigilią między smażeniem karpia, a pieczeniem ciasta obrabiamy farmę..... :oops:

tyle dobrego, że tego zielska jest mało.

Item mi się podoba więc robię :)

3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry w poradniku jest napisane że siejemy na wyspie,główna laka jednak nie znajduje się na wyspie czy to jest błąd w poradniku czy jednak bedzie siane teraz na farmie.

4. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Dwa tysiaki zielska to się pyknie bez problemu - mimo natłoku świątecznych obowiązków, które już teraz całkiem realnie zaglądają w oczy. Nie ma też żadnych wypadajek, a dzięki temu, że poradnik na wszystkie cztery tygodnie jest już teraz dostępny możemy przygotować całe pozostałe zielsko, owoce i zwierzaki już teraz i do eventu podejść na spokojnie ... (na ile to będzie możliwe w okolicach 22 grudnia oczywiście :p)

Event git - będzie klimat, będzie fantastycznie :D

PS. ale jednego piernika to by mogli do nagród dorzucić :p

5. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

oczywiście robię , pomimo natłoku obowiązków pomiędzy myciem okien a garem bigosu i posieję te

badyle świąteczne . jest czas aby się przygotować .

6. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Ale super evencik typowo weekendowy :D
    idealny dla osób z pustkami po topie :)

7. fietole

fietole Koneser forum

Można siać tylko na jednej łące (plantacja) ?:oops:

8. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

dokładnie tak jest napisane w poradniku :)

9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

TAK W TO MOGĘ I JA SIĘ POBAWIĆ :)

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wszystko wskazuje na to, że pierwsza roślina będzie siana na głównej łące farmy (i bardzo dobrze, na Bahamie spokojnie będziemy walczyć o gazele). Kolejne roślinki już na wyspiarskiej Plantacji.

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

eeee tam reszta produktów w stodole siedzi więc tym się nie martwię :) te pierwsze 3 tygodnie tez na spokojnie się obleci tylko ten ostatni weekend wiadomo jak to jest przed świętami. Ale wymagania są akurat i badyl też dobry czasowo.
    tak, ale to tylko 1 950 zielska co to jest przy ostatnich 70 tys xD :cry:

a może ktoś jedno zero zgubił?? xD :cry: taki żarcik chyba z przesytu do siania :wuerg:

12. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję za wyjaśnienie.
    Bałam się zakrzyknąć "robię", bo się na Safari nastawiłam ;)
    Ale jak nie będzie kolizji 2 eventów na wyspie, to robię, oczywiście. Wygląda przyjemnie :)
    I będzie fajna odskocznia od lepienia uszek ;)

13. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Może dla tego, że na wyspie w tym czasie leci inny event, ta pierwsza część odbędzie się na farmie. To są moje domysły a jak faktycznie ma być może określi nam MOD.
    Tak, czy siak, event robię.

14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Jagódka, nie żartuj tak, bo pamiętaj, że "BP wsłuchuje się w słowa graczy" :pxD
    a Evencik całkiem przyjemny na czas przedświąteczny, zrobi się jak większość:)

15. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Tak myślałam jednak lepiej się upewnić,oba eventy robię. Dużych pustek w stodole nie mam a nagrody mnie się podobają. Powodzenia wszystkim życzę

16. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Szkoda tylko, że ostatecznie nie będzie można tego Wieńca postawić na Wybiegu :(
    Robię, bo przecież mi się w weekendy nudzi xD:cry:
    Pocieszające, że mało do wysiania ;)

17. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

Super ! Jasne że robię :D Fajnie, że się w sumie nie zazębia "siewczo" z gazelami :) Będzie dalej co robić... po tej walce z mimozą i łowami wczoraj myślałam że z nudów nie wyrobię :D Normalnie pszenicę siałam żeby kombajn na pusto nie stał :D

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Coś jednak w poradniku jest niejasne - pisze, że

"Rośliny eventowe będzie można siać na dwóch polanach Wyspy"

a w tabelce jest tak:[​IMG]

Dwie polany Wyspy to Plantacja i Las Tropikalny.

Naprawdę trudno zrozumieć gdzie będziemy mogli siać rośliny eventowe.

19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event fajny i lajtowy, ale nie wiadomo co będzie na polach farmy w grudniu, nie ma jeszcze kalendarza eventowego

robins71, magdusia668 oraz anna0089 lubią to.
  20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

CHUDYJUREK, przeoczyłam Twojego posta, aż dziw... skoro napisałeś go wielkimi literami... Przypominam wobec tego: zgodnie z Regulaminem forum niedozwolone jest pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.