wieniec zosi III

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marjoli40, 16 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marjoli40

marjoli40 Młodszy ekspert

Proszę o pomoc od 5 minut nie mogę przekazać brakujących 9 szt piernikowej dzikiej róźy , mimo że mam na stanie jeszcze 18szt, a czas się nie skończył. W związku z tym nie mogę odebrać nagrody w postaci ulepszenia wieńca.

2. Rock

Rock Koneser forum

Event kończył się punktualnie o północy. Jeśli oddawałaś na styk, to mogło akurat zabraknąć nawet kilku sekund (patrząc na godzinę o jakiej pisałaś posta i tych 5 minut o jakich wspominasz, tak by wynikało, że lekko się spóźniłaś).
    Pamiętaj, że czas jaki wyświetla się na naszych komputerach może być lekko nieprecyzyjny. Decyduje to co "widzi" serwer, a ten wg moich obserwacji jest dość dokładny.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marjoli40 tak jak już napisała Rock (dziękuję za pomoc), misja została wyłączona punktualnie czyli o 23:59 a z tego co widzę chciałaś oddać rośliny już po czasie. Na przyszłość lepiej jednak nie czekać do ostatniej minuty. Jeśli jednak masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.