wieniec Zosi II i nagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika barbaros76, 10 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. barbaros76

barbaros76 Czeladnik forum

Ukończyłam drugą część wieńca Zosi. Niestety nie dopisane mi zostały nagrody, tzn. nie mam dwóch zagadkowych zagród tropikalnych Zanzibar.
    Czy taka zagroda jest w ogóle?
    Czy to błąd w FAQ?
    Czego mi zatem brakuje?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Widzę, że błąd mamy w poradniku, bo Zanzibar to zagadkowe, tropikalne drzewo:

Sprawdź proszę w zakładce z drzewami a my sprawdzimy poradnik i poprawimy błąd.

Daj proszę znać czy zagadkowe drzewa masz w inwentarzu.

3. SMOD_Atena

Sprawdziłam tę nagrodę i to, że powinna być 2 x zagadkowa zagroda to się zgadza, ale nie jest to "Zanzibar" a "Tokio" i te zagrody powinny być w inwentarzu na farmie. Sprawdź proszę a my już poprawiamy w tabelce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. barbaros76

barbaros76 Czeladnik forum

Cztery drzewka Zanzibar dostałam.
    I mam 6 zagadkowych zagród Tokio jeszcze nie rozpakowanych, bo sobie czekają.
    To by wynikało, że z dwóch części wieńca Zosi jest Tokio.
    I w trzecim zadaniu drugiej części w kategorii złotej powinna być 2x zagadkowa zagroda Tokio, nie Zanzibar.
    Więcej pytań nie mam.
    Dzięki

5. SMOD_Atena

Dokładnie tak, wyżej napisałam właśnie, że za zadanie 3 złote powinno być między innymi 2 x zagadkowa zagroda "Tokio". Tabela będzie za chwilę poprawiona.

Dziękuję za zwrócenie uwagi, na przyszłość zapraszam do wątku: FAQ - pod lupą.

A skoro nie masz już pytań to ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.