Opinie Wielkie zaćmienie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam
    Ja mam takiego plana :p..na kryształowym będę siała na szmaragdy a na dwóch eventówke i na noc też coś na szmaragdy i obadam jutro rano jak będzie wyglądać zapas szmaragdów.8).Ogólnie rzecz ujmując podoba mi się ten event..a co z niego wyciągnę cóż ta sławetna losowość zadecyduje :cry:

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Fajny plan - mogę skorzystać i też tak posiać ?

3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Bardzo proszę nic nie stoi na przeszkodzie :inlove:ale nie biorę odpowiedzialności jak plan nie wypali:wuerg:....Sama będziesz sobie winna i :cry::cry::cry:
    najważniejsze mieć palnaxD na evencior :p

4. xBabciaEwa

Spokojnie , jak nie wypali , wymyślimy inny , albo zgapimy od kogoś .

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Same dobroci hahahaah nawet te wypadajki, którymi się każdorazowo zamartwiamy,tym bardziej że zebrałam już sobie na Bahama i w tym miejscu słowo masakra,będzie na miejscu :) Kto może poratujcie mnie wypadajkami prosze i zaraz dziękuje

6. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Ja tam nie mam planu na event - jak zwykle idę na żywioł :) Zobaczę jak będzie wyglądała sytuacja z wypadaniem szmaragdów i wtedy zdecyduję czy robić całe misje czy tylko skupić się na zdobyciu kolejnego ulepszenia generatora... Póki co stewia czeka na zbiór sznura szmaragdów :)

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Berylowa miotła rośnie krótko.
    Będę tylko siać na Plantacji, przynajmniej do VII misji włącznie.
    Potem zobaczę czy będzie trzeba drzewa wyrwać z tropikalnego.

Wszelkie dobra potrzebne do eventu są w stodole, nawet anakondy (925 - kupowane przez cały czas, jak były w promocyjnej cenie)
    Właściwie problem widzę tylko w szmaragdach - oby dobrze leciały.

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zamiast najpierw wypić kawę, to weszłam na farmę. I pozbierałam całą Bahamę :p
    Trochę mnie to kosztowało, bo posiałam na szybko melona z SN. Zobaczymy, ile z niego szmaragdów wypadnie.

9. xBabciaEwa

Oj i gdzie się spieszyłaś ? Rano to mycie ciała po nocy , kawa i wtedy farma .
    U mnie wszystko czeka na zbiór .

10. frixi77

frixi77 Ambasador forum

norbi pytanko mam .... super pola na wszystkich polach ?? a jakie dopalacze do tego SZ czy cos jeszcze ?? sorki ze pytam ale nigdy nie sialalm na super polach a to wydaje4 sie dosc logiczne

miwi45 i krasnoludek10 lubią to.
  11. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Po namysle sieje na 120 malych polach.Mam nadzieje ze z wypadajkami nie bedzie zle.

12. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

A jeśli nie mam super nawozu i sianie na super polach myślicie ze na małych polach nie bedzie tak zle? :D
    Ja zamierzam na wszystkich siac polach, o 14 dwa pola zasieje roslinką 10 h - z wodą urośnie w 8 a na tym jednym polu będe rozsiewać eventówkę i na noc coś z maską która skróci warzywko o 20 % i o 5 rano pojade dalej z eventówką :) taki plan

dotikampo i krasnoludek10 lubią to.
  13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja mam takiego plana:p

Rozsiewam eventówkę do 18 (pierwszy rozsiew ze wszystkim oprócz SNZ, drugi tylko z wodą), potem jeszcze raz eventówka, na noc imbir i od rana znowu miotła. Mam nadzieję, że chociaż ten z moich planów wypali8) No chyba, że ktoś szybciutko policzy, ile zdobywamy SN do VII - VIII misji, to wtedy może rozsieję do 16;)

Na Baśce stoją bananowce, na nietykalnych wodospadach inne drzewa i czekają na zbiór. Sieję na razie na 346 małych polach. Niestety musiałem rano posiać chili na dużych polach, bo wczoraj zapomniałem podmienić nieaktywne fabryki na bananowce albo jakąś dłuższą roślinę.

Okej, policzyłem. Do VIII misji włącznie zdobywamy 110 SN, więc rozsiewam drugi raz z SN, bo zwróci się z nawiązką;)

Ostatnie edytowanie: 6 września 2018
    AngelGina i niebo016 lubią to.
  14. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Kochaniutka daj znać jaki efekt tego będzie, może też zaszaleję .....pozdrawiam :))

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  15. Hinatka3991

Hinatka3991 Czeladnik forum

Mam pytanie odnośnie delfinów. Nie mam ich na targu, czy są one do odblokowania za złote banany?

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak.:)

niebo016, krasnoludek10 oraz usiamik46 lubią to.
  17. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Mam prośbę do osób zbierających dziś o 14 drzewka, zagrody i warsztaty jak im leciały wypadajki bo ciekawi mnie co jest lepsze karnegia na małych polach czy drzewka i czy drzewa są zwykłe czy XXL :)

dotikampo, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

w slotach kerstol i biala,,do tego woda oraz zwykly i zielony nawoz;) no i podsypane Zoska ale tylko by zwiekszyc plony

19. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Plany planami, a szmaragdy nie będą wylatywać, i co wtedy? :cry: Dla bezpieczeństwa , wybieram opcję najbardziej bezpieczną- robię minimum:music:. Nic się nie stanie jak będę mieć miej nagród. Goździkowca muszę mieć i jak najwięcej ulepszeń:) Zliczyłam eventówke do moich wybranych zadań, i wyszło mi ponad 14 000 sztuk.

Ostatnie edytowanie: 6 września 2018
  20. AngelGina

AngelGina Generał forum

Wypadło mi 321 szmaragdów z karnegii, na dzisiaj jest dobrze, ale ciekawe jak z eventówki będą lecieć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.