Opinie Wielkie zaćmienie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Wszystkie wystawione :)

2. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

po przeanalizowaniu wymagań ogłaszam, że nie robię :(

a kurka taki fajny item.... ale brak paru rzeczy potrzebnych co odblokować trzeba, ehhh, szkoda :/ bananów brak ;)

no nic, to choć może uda się zarobić teraz.

i kolejny event tego typu na baha już się uda :)

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Gdyby tak bylo to misje musialy by miec zupelnie inny status czyli typowe misje czasowe,,,a tutaj nie ma tego przypadku

4. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję. Ale małe sprostowanie - grałam w latach 2011/2013 dość intensywnie, potem była długa przerwa i wróciłam końcem maja 2018. Fakt, że troszkę w grę zainwestowałam ale tylko po to, żeby móc się w miarę fajnie bawić. W ogrodzie ozdobnym kwitły itemy dające 30 PD :)
    Przejrzałam zasoby - brak mi papug i pałeczek. Bananów też, a na targu szaro. Ile dam radę, tyle zrobię.
    I tak mi się ten event podoba. :)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ale dylemat jest.:)

6. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

event zapowiada się ciekawy, żeby tylko wypadajki dopisały. Mam pytanie w jakiej misji mogę zdobyć 10 farmarek? brakuje mi tylko 10 żeby kupić 50 złotych bananów. Za banany mogłabym odblokować melona i papirus... Może ktoś coś wie?

anna0089, krasnoludek10 oraz miwi45 lubią to.
  7. -norbijas-

Nie mam zadnego dylematu...;):)

anna0089 i krasnoludek10 lubią to.
  8. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

chociaż nie.... tyle co dam rade zrobić z tych zadań, to chyba wszystkie sp czyli coś koło 70SP więc jest co brać :D no i ile tpd przy tym :D

9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

40 farmarek i 5 złotych bananów możesz zdobyć w obecnie trwającym evencie warzywnym

10. miwi45

miwi45 Weteran forum

W misjach: wielkie drżenie, Majestatyczny tupecik, Król dżungli, Farma zdrowia, misja czasowa Drewno. To tak na szybko, co wiem.

11. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

tak tylko dziś dopiero rozsiewam roślinki eventowe więc raczej dziś jeszcze nie zdobędę. Dziękuje pięknie za odpowiedź:)
    miwi45 dzięki serdeczne za odpowiedź. pędze do zadań może jakieś jeszcze mogę zrobić:D

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

w misji II po oddaniu roślin, za 150 tysięcy SG dostaniesz 20 farmarek

13. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Dziękuje wszystkim za podpowiedzi. Farmarki zdobyte, złote banany wykupione więc mam już dostęp do melona i papirusu. Nie mam dostępu tylko do kolczocha jadalnego i owocu moringi, ale trudno może uda się to jakoś obejść .

14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Oprócz anakond reszta może się znajdzie.
    Hm, muszę się zastanowić czy robić wszystko czy wybiórczo.

15. aisunel

aisunel Generał forum

Dylematy wazne,ale wylumaczalne logicznie,dostajemy na poczatek 3 dni,coby naprodukowac duzo ewentowy,gdyby byly na zegarek nie do zrobieniao_O.Ewencik prosty,lecz bardzo pracowity,nagrody hmm watpliwej jakosci,biorac pod uwage wklad,praca,zysk:eek:.Itemik wartosciowy w komplecie,ale nie to co skrzyneczka w warzywnym:p.Po raz kolejny mamy swiadomosc,iz najbardziej deficytowa nagroda w obecnych ewentach jest kuponik,mialem jutro odpalic 48h,lecz sa pomocnicy za 55% taniej,hura:D

16. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

Tylko jeden zbiór melona i będzie wszystko. 2000 anakond w stodole.

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Witam :)
    Na pewno nie jestem zadowolona z tych misji czasowych, bo nie będę wiedzieć, czy uda mi się nazbierać na następną, chyba zrobię tylko te, które mnie interesują i te, które się uda zrobić :)
    Roślinki może da się jakimś sposobem obliczyć, rozplanować na wszystkie misje codzienne, ale wypadajki ? myślę, że będzie ciężko...

18. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

U mnie karnegia już wszędzie posiana i czekam na moje owocne szmaragdy :D

19. -norbijas-

Moj plan eventu jest taki...
    Bede sial eventowke na super polach a to dlatego,ze chce polaczyc w pierwszym etapie dwie rzeczy.....szybki przyrost eventowki oraz wypadajki..przyrost roslin z jednego zbioru co 3h 12 min bedzie wynosil 2260 a z tych 113 pol licze ,ze wypadnie ok 80 szmaragdow

20. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Teraz tak mi się nasunęło jak widzę że niektórzy narzekają że nagrody lipne i sporo towaru ze stodoły trzeba oddać. Co roku na przelomie sierpnia i września widzę że producenci robią taki evencik przed dożynkami na który poświecam większość zapasów ale wcale mnie to nie martwi wręcz cieszy bo ten itemik wcale zły nie jest do niego wystarczy włączyć dzemik i wieniec i można mieć +90% PD co nie jest mało.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.