Opinie Wielkie zaćmienie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jak nie odblokujesz , to nie kupisz .

6elka4 i Mikasek- lubią to.
  2. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Witam.
    Od ilości tych zaćmień mam już zawroty głowy.xD

I myk.

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Kolejna misja zrobiona i luzik do jutra .:D

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zaszalałam z rozsiewem roślinki.Mam grubo ponad 20 tys ,tak sobie siałam,siałam,siałam,bez sprawdzenia ile potrzeba.Szmaragdów na tę chwilę mam 1443,więc do końca eventu starczy.Bardzo mi się podoba ta formuła.No i na kolczochu zarobiłam grubo ponad 100 mln.Bardzo udany event.

5. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

A jak chcesz to zrobić? Spółdzielnia nie prowadzi takiej działalności ... chyba, że o czymś nie wiem

oset53 lubi to.
  6. ewanta

ewanta Komandor forum

na szczęście /lub nieszczęście :sleepy:/ wstaję rano koło 5 - nie z chęci ale z musu - to wystawię cały zapas papirusa. mam nadzieję że ktoś kupixD

misja zrobiona

Mamcia493, Mikasek- oraz oset53 lubią to.
  7. matthero

matthero Hrabia forum

Poproszę więcej takich misji. Muszę częściej opędzlowywać bogaczy, którzy sieję tylko to co ma dużo PD, a nie produkty niskopoziomowe "codziennego użytku". Udało mi się trochę zarobić na ananasie, ale mogło być więcej, gdybym nie zaspał...

Mikasek-, oset53 oraz yen10 lubią to.
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A kto by tam siał tę drobnicę -.-
    Takie rzeczy to się kupuje, codziennie, z czerwonego koszyczka.
    Jak się nie kupuje, to trzeba przepłacać na targu... dlatego mądrzy ludzie (nie tylko "bogacze") jednak kupują od systemu ;)

Eventu nie robię - na co mi item xD

9. Mruczku

Mruczku Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich eventowiczów, mam pytanie: Nie mogę postawić na wybiegu zwierzaków domowych generatora - też tak macie? mam już 6 ulepszeń i mam zakaz postawienia ... Ktoś wie dlaczego? Pozdrawiam serdecznie :)

Mikasek- i oset53 lubią to.
  10. aisunel

aisunel Generał forum

U mnie jest ciekawiej,moge postawic,ale zniknely moje wszystkie ulepszeniao_O

Mikasek- lubi to.
  11. duzy6666

duzy6666 Generał forum

wcześniej musisz postawić go na innej łące nałożyć te ulepszenia zdjąć i postawisz na wybiegu dla zwierzaków:)

Mikasek-, Mruczku oraz miwi45 lubią to.
  12. aisunel

aisunel Generał forum

Jest chyba jakis blad,tak zrobilem i ulepszen brak:(

Mikasek- lubi to.
  13. duzy6666

duzy6666 Generał forum

też się bałam ale po usunięciu z ogrodu ozdobnego i postawieniu na wybiegu wszystko jest ok. teraz zwie się generator słoneczny złoto 1xD

no popatrz przecież raz założonych ulepszeń nie da się zdjąćo_O gdyby było to możliwe to rozebrałabym moje siedliska kaczek i mogłabym założyć je na pnącza a tak straszą szarością :eek:

Twoje posty połączyłam. Przypominam że nie można pisać post pod postem.
    Na przyszłość proszę, korzystaj z opcji "Edytuj'

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 września 2018
  14. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Witam! roślina eventowa i szmaragdy w komplecie, czekam tylko na 14:00. Gdyby nie pomoc wspaniałych farmerów w podarowaniu Maski Tiki mogło być ciężko.Dziękuję bardzo : Tyche, jakleci.bozena21, Zła_Kobieta,Kaniape4410 i izielinska. :D:D:D:inlove::inlove::inlove:

15. aisunel

aisunel Generał forum

Zgadza sie,dzieki:p

16. Mruczku

Mruczku Forumowy żółtodziób

Masz rację, zadziałało - ślicznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam :)

Mikasek-, duzy6666 oraz oset53 lubią to.
  17. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

ewanta Twój post nie dotyczący tematu wątku usunęłam.

Fabrykę na wybiegu dla zwierząt domowych można ustawić zdobywając dodatkowy bonus 2
    czyli od momentu, gdy osiągnie ulepszenie Nowoczesna fabryka 1
    zgodnie z tabelą w poradniku >klik<
    jak również z tabelą z wybiegu dla zwierząt >klik<

Na przyszłość z tego typu pytaniami, proszę kieruj się do działu >Pomoc<
    ....
    Czekam na kolejne zaćmienia :)

18. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Bardzo niespójnie i spontanicznie robię ten event - po najmniejszej linii oporu. Tam gdzie potrzeba eventówki/wypadajek robię tylko dla ulepszenia. Wyjątkiem był fikus XXL

PS. Dodałam te nowości (ropuchy, żurawie i pasy) do kalkulatora. Patrz na link w sygnaturze

19. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

.tak się zastanawiam czy jak nie zrobię jutrzejszej misji to ulepszenie z pojutrzejszej będzie działać? Ktoś wie?

Mikasek- lubi to.
  20. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

będzie działać......

Mikasek- i aankaa_66 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.