Opinie Wielkie zaćmienie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miwi45

miwi45 Weteran forum

Będę próbować :) Zwłaszcza, że na bieżąco też coś tam robię, gdzie na końcu czekaja upragnione banany ;) Ale zastanawiałam się też nad tym, czy BP da możliwość przeskoczenia srebrnej "2" za kilka florenów (nie za miliony ;) ), bo akurat zadania nr 3 nie wymagają aż takich dalekich odkryć :) Zobaczymy :)

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Event robie jak każdy inny, zapasy w stodole na szczęście mam to z tym nie bedzie problemu a i moze coś sie jeszcze zarobi :) No i mam nadzieje ze jednak wypadajki beda dopisywać i wypadać beda w miare ok , chyba ktos tam wyżej ma troszkę rozumu i liczy sie z tym ze na uzbieranie za każdym razem bedzie 24h to kurek jakoś w miere zostanie odkręcony

3. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Mogli chociaz misje srebrne zrobic dla wszystkich. Jezeli nie posiadam kolczocha jadalnego lub fok to juz nie przejde na poziom 3 , gdzie potrzebne sa tylko wypadajki i eventowka lub trzcina cukrowa. Szkoda :sleepy:

4. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Jutro jest kombajn za pół ceny :)

5. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry :) Robię. Co prawda foki i delfiny mam jeszcze zablokowane, ale popracuję nad tym :)

6. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

No tak, po moim wpisie pojawił się kombajn za pół ceny...he he ... Jakoś sobie poradzimy :)

7. -senait-

-senait- Hrabia forum

robocza tabelka jest świetna wiem teraz na ile mnie stać ...stodoła chyba da radę ale co z wypadajkami? okaże się w praniu...dotikampo jesteś wielka dzięki:)

8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

dotikampo dziekuję, bardzo pomocna jest ta tabelka :) Mam wszystko, co potrzebne, teraz tylko aby szmaragdy dobrze leciały, to nie będzie tak źle.....

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

RosesFarm Twój post usunęłam, z opinią na temat eventu, który dziś wystartował zapraszam tutaj: >>Warzywna impreza<<.

krasnoludek10 lubi to.
  10. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    W pierwszym dniu potrzeba mi zakładamy 250 wypadajek. Czy jak mi wypadnie więcej to przejdą na następny dzień?

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie na razie cel to 2 misje:pxD
    Też niestety nie mam fok i paru innych rzeczy a banany na razie zbieram na plumerię.

anna0089 i Azile lubią to.
  12. matthero

matthero Hrabia forum

Nie lubię takich eventów! Dużo roślin i delfiny mnie blokują... Na rynku oczywiście już pustka... Ale zrobię ile będę mógł...

13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

I poległam na anakondach:( ale i tak eventowąmisje robie:)

14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Mnie też brakuje 100 anakond :wuerg: , ale ewent robię , resztę towaru mam.

Dotikampo dzięki za tabelkę :inlove:.

Ostatnie edytowanie: 5 września 2018
  15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ale spokojnie te anakondy kupicie albo zrobicie do czasu jak będą potrzebne, wiem że pasza droga, ale nawet zrobić te kilkaset kur i królików można w ciągu tego czasu :)
    anakondy już są droższe niż były, ale na paszę jeszcze się trzyma cena, nie wiem jak długo

nie można mieć wszystkiego na początku gry... a może zdążysz odblokować? a może będzie można oddawać niektóre rzeczy za floreny (już tak było w jakimś evencie na wyspie)

16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zaczęłam się zastanawiać. Ale w FAQ nie jest napisane,że przepadają .
    Hmm nieco zarobiłam na anakondach..

17. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

No nie ma nigdzie napisane czy przechodzą czy nie. Pisze tylko że trzeba tyle i tyle zebrać. Zobaczymy jutro w praniu

18. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Uf :D anakondy kupione :D. Spokojne robię ewent, oby szmaragdy dopisały :).

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Z jakiegoś powodu napisali,że trudny. Niestety w naszym FAQ póki co powód nie został wyjawiony.
    Edit: nie trudny ale mocno uzależniony od decyzji gracza czyli,że co...

20. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

U mnie też z anakondami słabo, na stanie 4 sztuki xD:cry: , ale z paska już wystawione, resztę mam :p:music::)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.