Opinie Wielkie zaćmienie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

I misja zrobiona, teraz 1 zasiew na II misję, a potem na noc na wypadajki

Czy proszek z mandragory zadziała na Inne na Bahamie?
    Wiem, że działa Magiczny napój, ale czy cos jeszcze?

Mam 2 prezenty, komu maskę niech pisze.

aisunel, olgs3 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Misja I zrobiona, melon z wodą posiany. Zostało 7 szmaragdów i ponad 700 miotły. Rano dalej eventówka.

3. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Witam. Karnegia na super polach (3 łąki) + wiele jaśków + plus pnącza = 50 szmaragdów. Jak rano nie będzie lepiej to dziękuję ale postoję. SN w hektolitrach nie zamierzam wylewać a łożyć PLN na grę również. Powodzenia robiącym event :D

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  4. rysio

rysio Półbóstwo forum

I znow event zalezny wylacznie od wypadajek. A ze leca kiepsko to nawet nie warto pisac =76/2740.

krasnoludek10 lubi to.
  5. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Spokojnie wykonalne bez super nawozu, wystarcza male pola czutnej i maska tiki :)

olgs3 i krasnoludek10 lubią to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Z jednego super pola maksymalnie jedna wypadajka, ja tam wole posiać na małych i nawet można podlać SN - będzie na pewno więcej wypadajek bez jaśków.

A co miałeś posiane na start?

7. aisunel

aisunel Generał forum

Czas najwyzszy likwidowac bledy,maska,magia od melonow,ani kupic,ani zrobic,jakas opcja do rozwiazania,wrzucic opcje kupna na rzemioslo,zalega to setkami,a u niektorych tysiacami,V apel w obronie niemogacych:p,Rowniez kto chetny maski i innych slac ptaszysko:pW temacie ostro robie:p

8. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Mój bład. Działa na inne ale na farmie

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty w temacie prezentów usunęłam.
    Jeżeli ktoś ma na zbyciu i che podarować innym graczom maski czy inne produkty, to zapraszam do wątku: Prezenty codzienne.

krasnoludek10 lubi to.
  10. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

eee tam idę na całość xD jak się bawić to na całego :D jak komuś zalega to też poproszę o tiki, to bym na noc kolczocha podgoniła, bo mi tysiąca brakuje :oops: a swoją drogą gdzie ja byłam że mnie takie pnącze z tą maską ominęło to ja nie wiem :cry: teraz pozostaje mi tylko liczyć na to że wrzucą kiedyś opcję kupna na targu czy własnej produkcji ;)

w temacie żeby nie było: robię całość, wierzę że się uda :D badyl posiany, zbiór za 3h :music:

krasnoludek10 lubi to.
  11. MOD_Zła

Ponieważ widzę, że maska tiki wzbudza zainteresowanie, to dodam, że poza pnączem można ja otrzymać z itemu Zegar z pozytywka "Karuzela".
    Zegar z pozytywką "Karuzela"

Bonus: 5600 PD + 1 x maska Tiki
    czas: 40h
    rozmiar: 2x2

Być może komuś kurzy się w pasku lub stoi na pnączu: [​IMG]

Swoją drogą, to dziękuję za przypomnienie o tej masce :)

12. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ba skraca wzrost karczoszka a to dużo przy pracy nad szmaragdami..też na noc posieje karczoszek zresztą na wodospadach sobie rośnie i za godz posieje następny , będzie dwa w jednym przyda się do misji eventowej i podreperuje zasób szlachetnych kamieni.....

13. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Na przyszłość nie siej na super polach, bo masz mniej wypadajek - z pola 1szt, to sobie policz i pomyśl, gdzie większa szansa - 40 sp, czy 188 małych. U jednych sprawdzają się drzewa 20-godzinne, u innych rośliny. Nie rezygnuj, walcz i zrób ile się da. Powodzenia.

14. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Hm nie wiem dlaczego tak miałeś ja wysiałam karnegię na małych polach i dała mi 250szt szmaragdy + wodospady z drzewek i zagród dały 70-sątki..

15. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

I maska nie zajmuje slotu. Do tego maść lecznicza + esencja wiedzy - i 15-godzinny kolczoch rośnie 7 i pół godz.
    Powodzenia walczącym, a zniechęconym ewentem już po kilku godzinach więcej optymizmu i wiary w siebie.

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Tylko kto wlozy do slotu towar za 500 tys sg,,,skracajacy czas wzrostu o 40 min;)

17. ewanta

ewanta Komandor forum

udało mi się w młynie wykręcić +100%. sieje eventówke na super polach ze wszystkimi dobrodziejstwami ale zupełnie nie wiem co na noc posiać-.-
    zrobiłam I misję w całości i zostało na jutro 70 szmaragdów.
    nie wiem czy posiać dalej eventówkę na SP czy kolczocha z maską na wypadajki. doradzicie?

krasnoludek10 lubi to.
  18. MOD_Zła

Wszystko zależy, ile masz już uzbierane eventówki. Bo wypadajek masz nie za wiele.
    Wysianie kolczocha da Ci więcej wypadajek, a jego nadmiar sprzedasz na targu.
    Ale poczekaj na rady kogoś bardziej doświadczonego :)

19. MOD_Zła

krasnoludek10 lubi to.
  20. ewanta

ewanta Komandor forum

za 1 h po zbiorze będę miała 6000 eventówki

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.