Opinie Wielkie zaćmienie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Uwaga! Wykonuj codziennie misję "Wielkie zaćmienie" w spółdzielni - czy dasz rade wykonać ją 11 razy? Śpiesz się, na każdą z nich masz tylko 24 godziny

ScreenHunter_30 Sep. 04 16.40.jpg

Czwartek 06.09.2018, godz. 14:00

Poniedziałek 17.09.2018, godz. 14:00

ScreenHunter_31 Sep. 04 16.40.jpg ScreenHunter_31 Sep. 04 16.40.jpg ScreenHunter_31 Sep. 04 16.40.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

całkiem całkiem :) robię event :) zdecydowanie lepszy niż piłkarski xD :cry:

Azile, krasnoludek10 oraz agucha31 lubią to.
  3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Czy lepszy- nie wiem, okaże się "w praniu". Na pewno inny od dotychczasowych. Tylko ponad 2 tys. wypadajek? - czarno to widzę. Roślin nasiać zawsze można, z wypadajkami różnie bywa, tym bardziej, że Bahama ma trochę mniejszą powierzchnię użytkową od Farmy. Cóż - pożyjemy, zobaczymy. Powodzenia walczącym.

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nagrody zdecydowanie lepsze.... to jest zwykły event. A tam było wielkie wydarzenie - mistrzostwa! Każdy chciał czegoś woow. A wyszła klapa. Ciągnął się jak flaki z olejem... a tutaj jak ktoś ma wszystko co potrzeba do eventu to zostaje mu eventówka i wypadajki. Jak ma większe zapasy to i SG zarobi. Więc dla mnie super.... ostatnio produkowałam jak głupia masło orzechowe więc może cosik zarobię :)

5. ewanta

ewanta Komandor forum

w misji X potrzeba 160 anakond????

krasnoludek10 lubi to.
  6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Też boje sie o wypadajki...2740 to spora ilość, na dodatek w evencie na farmie tez jest dosyć dużo potrzebnych wypadajek, tylko że tutaj można się wesprzeć ewentualnie kasztankiem, na wyspie takiej możliwości nie ma. A tak ogólnie to nie podoba mi się, ze są dwa równoległe eventy z nie jednakowym czasem wzrostu roślin, będzie trzeba siedzieć i pilnować zbiorów.

7. ewanta

ewanta Komandor forum

czas wzrostu aż tak bardzo się nie różni- 30 minut

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tak :)

może to misja dla kasztankowców ;) aby sobie przypomnieli jak się zdobywa wypadajki bez niego :) żeby się troszkę pogimnastykować....

ja się nie martwię o wypadalce nawet przyd dużych ilościach lub kiepskiej wypadalności zawsze potrafiłam je uzbierać.... tym razem tez dam radę :)

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ale jednak.... Spojrzałam na te anakondy.... no rzeczywiście jak byk 160 szt. Jakie to szczęście, ze czytam zgadule i anakondy juz od miesiąca mam wystawione, ale maja być podobno kolorowane, więc następny miesiąc będa stały.... a pasza droga, oj droga:oops:

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Witam...
    Nie widze zadnego problemu....sa trzy pola...dwa mozna poswiecic na wypadajki a ostatnie na zasiewy....;)

11. miwi45

miwi45 Weteran forum

Podoba mi się. Na pewno spróbuję. Tylko tak się zastanawiam. Nie mam odkrytego kolczocha jadalnego. Odpuszczę sobie tę jedna misję. Czyli dalej nie warto mi robić reszty eventu, bo jak braknie mi jednej nakładki na item, to po chusteczkę mi następne?:oops:

12. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Jak Ci braknie to ja Ci sprzedam po promocyjnej ceniexDxDxD
    http://scr.hu/0ww0c/r8z7s

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie wygląda mi na to, aby te ulepszenia się czymś różniły. Po prostu nałożysz tyle ile będziesz mieć i Twój item będzie Ci dawał 25% PD a nie 30%.

14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ile Ci brakuje ZB do odkrycia kolczocha??? może wyciągniesz je z misji

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry dzień

Chcę robić i zrobić ;) fajny ten generator
    ale teraz to nie wiem czy zacznę
    w sumie na co mi ten generator xD:cry:xD

Trochę ubędzie produktów ze stodoły a bądź co bądź ostatnio ciężko ich kupić czy wyprodukować zresztą nie tylko ich

siania sporo
    demolka jak się patrzy
    ale to nie problem
    bardziej obawiam się dobowej ilości wypadajek

w ciągu doby musi wylecieć 228 wypadajek ( bez tych na start ) czy siejąc eventówkę wylecą i w ogóle wylecą
    jak pogodzić wysiew eventówki z sianiem na wypadajki nie marnując skrzatów a tym samym też zrównać czas zbiorów

ewentualnie można by iść na skróty; czyli srebrne i ostatnie w misjach diamentowe

muszę to przemyśleć [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 5 września 2018
  16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

policzyłam co nieco.... jeśli się nie pomyliłam to żeby zgarnąć wszystkie ulepszenia idąc na skróty potrzeba:

2 120 wypadajek
    16 685 eventówki

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Tez mi tak wyszlo;)

18. mieczu

mieczu Baron forum

mam pytanie: misje są czasowe, ale poszczególne zadania już chyba nie, więc jeśli zostanie mi wypadajek lub rośliny z poprzedniego dnia to będę je mógł wsadzić do misji z następnego dnia, dobrze to rozumiem?

Azile, krasnoludek10 oraz agucha31 lubią to.
  19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wrzucę moją roboczą tabelkę, może komuś się przyda.
    WyszczególnienieBerylowa miotłaSzmaragdUprawyOwoce drzewZwierzętaProdukty
    Misja I 06-07.09.
    800
    250
    Misja II 07-08.09.
    1 620
    250
    237.000 SG
    Misja III 08-09.09.
    1 689
    240
    6.000 kolczoch
    1.400 banan
    Misja IV 09-10.09.
    1 665
    250
    Misja V 10-11.09.
    1 666
    250
    1.750 trzcina cukrowa
    65 papuga, 65 foka
    Misja VI 11-12.09.
    45.000 SG
    60.000 SG (kolorusy)
    22.000 SG
    Misja VII 12-13.09.
    1 650
    250
    3.000 papryka, 4.250 ananas
    220 banan, 112 drewno hebanowe
    45 słoń, 45 papuga
    Misja VIII 13-14.09.
    3 330
    500
    2.500 papirus,
    204 owoc fikusa,
    75 leniwiec
    12 masło orzechowe
    Misja IX 14-15.09.
    3 330
    250
    1.500 melon
    186 owoc moringi, 107 kakao
    12 delfin
    Misja X 15-16.09.
    1 500
    250
    160 anakonda, 160 panda
    35 bikini, 35 pałeczki
    Misja XI 16-17.09.
    3 500
    250
    30.000 SG
    60.000 SG
    90 wielbłąd
    30 latający dywan
    RAZEM
    20 750
    2 740
    -
    -
    -
    -
    Szybka inwentaryzacja stodoły zrobiona, wygląda na to, że mam wszystko co potrzebne:)
    Wypadajki są niewiadomą - 250 szt. trzeba codziennie przed godz. 14 nazbierać.
    Ale może nie będzie źle... Działamy:D Planuję oczywiście zrobić całość, ale obserwując co się dzieje. Jeśli wypadajek będzie mało, to niestety trzeba będzie coś odpuścić...

20. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Event składa się z 11 misji, które będą pojawiać się dzień po dniu i każda będzie dostępna przez 24 godziny. W panelu misji będzie codziennie dostępna jedna misja.

Rozumiem,że misje trzeba robić na bieżąco- póżniej nie będzie do nich dostępu ..
    Duuużo siania- w nagrodach po raz kolejny brak kuponów
    Czerwona zagroda dla słoni, flamingi, nosorożce- fiu fiu tyle dobroci dają :)
    Ewent robię - jak zawsze :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.