Opinie Wielkie polowanie na kasztany

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Generał forum

Udało mi się dotrzeć do 36 : 32, chyba nie jest tragicznie :D na dzisiaj już koniec, roślinka posiana na noc, 97 kasztanów na stanie :)

2. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Nie ukrywam że zakup dyniowego prezentu, który daje +2 dla roślinek był słuszny, do tego 100% z koła i sianie na SP daje efekty.

Teraz tylko wycisnę wszystko z itemów i postawię je na pnączu. Życzę wszystkim miłego dnia.

3. Czikita89

Czikita89 Czeladnik forum

Stan na sobotni poranek 52:12 - mam nadzieję, że nie jest tragicznie i uda się zdobyć pnącze.

Gratki dla tych co już skończyli, muszę się jeszcze dużo nauczyć :D

4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Planuję zakończyć event w poniedziałek w godzinach popołudniowych siejąc na luzie 3 razy w ciągu dnia i 4 zasiew na noc. Zostanie jeszcze cały wtorek i środa na wypadajki gdyby nie wyleciały z eventówki. Może uda się dzisiaj zrobić 120 zadań a tym samym zdobyć pnącze. Potem tylko dosiać resztę. Zegar pokazuje u mnie dziwny czas 46:48 :)

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mój zegar aktualnie stoi na godzinie 50 : 46
    Kasztany jakoś lecą i na razie wraz ze wsparciem sąsiadów i znajomych ich wystarcza.
    Jeszcze 4 kroczki do 100 i ostatni item wyląduje w ogrodzie na czas dojrzewania.

A walijskiej cebuli sporo jeszcze do końca potrzeba.
    Koło mnie nie lubi :(

6. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie 75/35 ... mam nadzieje jutro to skończyć .

7. miwi45

miwi45 Weteran forum

Mój kalendarz wskazuje,że jest sobota 10.11.2018 a zegar 41:41. Patrząc na zegary innych, nie jest to godzina zbyt zadowalająca ;) Ale czasu jeszcze dużo, więc pewnie nie będzie źle :)

8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Niezadowalająca? Patrz na moją xD 26:28 :p
    Ale nie zamierzam się przejmować ;)

PS. Przyuważyłam Cię na targu :D

9. miwi45

miwi45 Weteran forum

Czyli, że jestem jeszcze gdzieś pomiędzy farmerami a nie całkiem z tyłu? Super!
    Mamy wspólny targ? Świetnie, dzięki za informację. Może nam się przydać w przyszłości :)

10. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Zdecydowanie raczej gdzieś w środku stawki - w ogonie wlekę się ja i moje 39:5.

Na noc posadziłem lilie - ilość wypadajek była żałosna mimo przenoszenia pucharów.

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Godzina 75:4 i w ten sposób wszystkie itemy już stoją w ogrodzie.
    Jutro koniec siania, pnącze moje i wracam do słodkiego lenistwa :p.

12. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Witam wszystkich:)no i też dołożę pięć groszy na temat swojego postępu w evencie:p dwie trzecie całości zrobione, itemy wystawione i spokojnie czekam na wypadajki bo roślinka jest sporo do przodu a sieje od wczoraj na dwóch polach i też jest dobrze;)
    gratuluje tym co ukończyli:)

13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim :)
    U mnie 50:46. Jeszcze trochę do zrobienia, ale coraz mniej. Gratuluję tym co ukończyli i kciuki za tych co robią.

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD A ja jak na razie na końcu stawki, mam okrąglutkie zera.:pxD

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Potowarzyszę Tobie na tym końcu ;)xDxDxD:p Też mam okrągłe zera, ale ja tak mam, ze najpierw zbieram, a potem oddaję:music: Nigdzie mi się nie śpieszy, zdążę na pewno.... roslin mam prawie 12 tys, plus to co na dwóch polach, a zimowych kasztanów 951.... nie jest źle :music:xD:p

Tym którzy dobili do mety gratuluję :) a tym ktorzy jeszcze walczą życzę powodzenia :)

Ostatnie edytowanie: 10 listopada 2018
  16. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

ten event idzie mi jak krew z nosa 0 dopalaczy kombajn wykończony ręcznie idzie jak po grudzie i końca nie widać popołudniu goście az do wtorku to nie podziałam wiele bardzo cienko to widze powdzenia walczącym

17. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Pozwolą Panie, że przyłączę swoją skromną osobę do Waszego szacownego grona. xD

Pozdrawiam triumfatorów wyścigu eventowego i tych co są w drodze do celu.:) Ja tym razem potuptam sobie powoli, z godnością wewnętrzną i dostojeństwem przynależnym mojej grupie wiekowej.:pxDxDxDA co najważniejsze - w doborowym towarzystwie !xDxDxD

18. Cardamon

Cardamon Komisarz forum

Po naładowaniu baterii do farmerskiego czasomierza na Kole Fortuny

Zegar na farmie pokazał dziś godzinę 75:75

Pozdrawiam nowatorskich zegarmistrzów na farmie :)

19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Otóż to - jak na razie

Tu też bez pośpiechu - jak na razie
    I kolejna Farmerka jak na razie ... powoli i z dostojeństwem ale tylko patrzeć jak wszystkie ruszą takim sprintem że system nie nadąży z zapisywaniem nagród o_O;)
    Ja to faktycznie sobie tuptam w tempie odpowiednim mojej grupie wiekowej :p
    i z godnością dobrnęłam do 48:24 :sleepy::cry:
    pnącze mam w zasięgu możliwości, a więcej to już jak się uda 8)
    Gratulacje dla tych co na mecie i powodzenia wszystkim czekającym, tuptającym i biegnącym:)

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wszystkie itemy na pnącze zdobyte i sobie dojrzewają do tych wielokrotnych zbiorów.
    Stan zegarowy 56 : 46
    Wszystkiego na dalsze działania brakuje

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.