Opinie Wielkie polowanie na kasztany

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

U mnie też stoi w ogrodzie i też daje 2 Super NawozyxDi 3600 PD

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Postawiłaś? Już stoi ?

3. aisunel

aisunel Generał forum

To ze w ogrodzie,to kazdy wie,ale moze w jakims innym zagajniku lub wybieguxD

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skoro itemy dają PD/TPD, to można je postawić na wszystkich polach Bahamy i Farmy z wyjątkiem Krainy Pełni Księżyca i Wybiegu dla zwierząt domowych :)

Zagajniki i inne wybiegi odpadają ;)

Powodzenia w evencie :)

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pewnie nie masz do tej płaskurki armii Jaśków.

6. aisunel

aisunel Generał forum

No wreszcie,wlasnie o te dwa ostatnie info chodziloo_O.Rowniez powodzenia bardzo:)

7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie mam, mam tylko 2 i jeden na drzewie po gałęziach chodzi xD

8. matthero

matthero Hrabia forum

Dla Ciebie. Ja mam inne zdanie i powinnaś je uszanować...
    Pozdrawiam.

A czy ja napisałem, że gra mi się nie podoba? Nie można mieć innego zdania, bo każdy musi się czepiać? Po to jest forum, żeby też mogły się wypowiadać przeróżne osoby...

Oprócz PD i TPD to pnącze nic nowego nie wnosi... Dla mnie pnącze jest dobre jak dodatkowo zawiera jakiś przedmiot "konsumpcyjny", bo akurat ja jestem osobą że mi kompletnie nie zależy na doświadczeniu. A te dodatki do strusi i osłów nie dla mnie, bo jak aktywuje pnącza to hurtem i nie patrze...

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2018
  9. anna0089

anna0089 Książę forum

Na dzień dobry z 3 pól goryczki 282 kasztanów. Ja jestem z tych co czasami zainwestują realną kasę w grę i nie żałuję. Parę dni temu kupiłam za 19.99 dyniowy prezent który daje +2 na rośliny ewentowe. Nie było czasowego ogranicznika więc dopiero dziś odpaliłam
    pierwszy ładunek i po pierwszym rozsianiu na dużych polach ,następne sianie zrobiłam na super polach - 25szt z jednego pola :)

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Za 20 minut zbieram z małych pól, kasztanów 299 ;)

11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No dobrze. Pnącze może być(wdł Ciebie) nieciekawe. Ale itemy dają dodatkowe profity. Oprócz pd i tpd.

12. miwi45

miwi45 Weteran forum

Można mieć inne zdanie. Można i należy je wypowiadać. Ale miło się czyta, a nawet dyskutuje, jeżeli prezentujący swoje zdanie jest konsekwentny w wypowiedziach i przedstawia konkretne argumenty na poparcie swoich tez.
    Natomiast niczego do dyskusji nie wnosi narzekanie dla narzekania.
    Raz twierdzisz, że nie masz motywacji do robienia eventu, bo pnącze kiepskie...może nie takie złe, ale są lepsze, dające % punktów doświadczenia, żeby potem stwierdzić, że na PD wcale Ci nie zależy.
    Twierdzisz też, że BP zrobiło Cię w konia (czy jakoś tak ;)) bo niepotrzebnie kupowałeś kasztany. To nie BP Cię oszukało tylko podjąłeś nietrafną decyzję.
    Mówisz, że warto narzekać, bo może BP poczyta te narzekania i w końcu nas czymś zaskoczy.
    Narzekanie bez argumentów to generalnie jakaś dziecinada. A konstruktywna krytyka wskazana, ale tam, gdzie jest co krytykować. :)
    Posiałam nocne roślinki. Dzień zakończyłam stanem 174 szt. kasztanów. Od jutra walczę ostro o pnącze (a może nawet więcej) :)
    Miłej nocy wszystkim :)

13. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Dzień/dobry:)wieczór:)
    I ja coś chciałam dodać na temat kasztanów, ale tak ....artystycznie:), bo kasztany cudne są:)

14. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Uwielbiam Umer :inlove::inlove::inlove:
    Ja na początek tak się rozpędziłam, że po zbiorach na jednym polu z pośpiechu nie zmieniłam pól i obsiałam superpola o_OxD
    Teraz muszę czekać bo zbiór w nocy mi wypada :cry::cry:

15. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:) za to obficiej się sypną:)
    Idź spać, rano, w blasku wschodzącego słońca, są ładniejsze i raźniej się je zbiera:)
    I zdążysz:) zebrać wszystkie na czas:)

16. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

A ja w ramach eksperymentu posadziłem na noc eventówkę na super polach (plus SN i woda, żeby do rana wyrosła) i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony ilością wypadajek :D

A co do samego eventu to bardzo podoba mi się, że jest duża ilość kroków, bo po pierwsze nagrody (choćby i początkowo skromne) regularnie zdobywają nawet niskopoziomowi gracze a a po drugie nie nudzę się czekając aż przez cały dzień uzbieram cokolwiek, aby przejść jeden "milowy" krok.
    Wg mnie ogólnie spoko event - nawet klimat bardzo przyjemny.
    Niezmiennie powodzenia wszystkim - kombajniści do boju.

17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja wczoraj na sam początek strzeliłam babola:cry:i posiałam początkowe rośliny na SP ale ... bez

białej niewinności xD i czekałam na pierwszy zbiór 6 h:p

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A ja w ramach zapominalstwa zostawiłam na noc całą łąkę pszenicy i rano też byłam bardzo zaskoczona ilością wypadajek:eek:
    no targ mnie tak skołował, bo wczoraj wieczorem tej pszenicy w ofertach było u mnie 0 o_O więc pomyślałam, że wykorzystam tą ostatnią godzinę kombajnu by cośkolwiek zarobić
    Jednak na chwilę obecną 26 zadań zrobione więc nie jest tak źle
    a kasztanki pewnie jeszcze polecą i do tych zupek wystarczy - mam nadzieję :p
    Miłego dnia wszystkim i przyjemnego farmerowania :)

19. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ja, mimo że też lubię kasztany, nawet nie zaczęłam tego eventu ze względu na brak kuponów na kombajn do wygrania.
    Wróciłam przez to "zwykłego" uzupełniania misji. W eventach nigdy za dobra nie byłam ale teraz to już w ogóle mi się odechciało brać w nich udział.

20. matthero

matthero Hrabia forum

Po tym jak zauważyłem ile to pnącze daje TPD jednak zmieniam zdanie i uważam, że warto o nie powalczyć.
    Jak dobrze liczę do tej pory wyleciało mi 602 kasztany.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.