Opinie Wielkie polowanie na kasztany

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

pnącze zdobłam ale nie mogę usawić iemów dlaczeo?

Mikasek- i magdusia668 lubią to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Żeby można było postawić itemy na pnączu należy najpierw wykorzystać dodatkowy bonus, jaki z nich otrzymujemy. W tym celu itemy najpierw trzeba umieścić na polu, zebrać dodatkowe bonusy. Po wykorzystaniu bonusów itemy schowaj ponownie do inwentarza i będziesz mogła umieścić je na pnączu.

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ponieważ nie doczytałaś uważnie poradnika do eventu 8)
    Te itemy mają dodatkowe bonusy, które trzeba wykorzystać najpierw.
    Jeśli ci nie zależy na bonusach, wystaw itemy na pole, zbierz - i wtedy już wejdą na pnącze.
    Ech.

4. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

a zapomniałam ,dziękuję

5. niebo016

niebo016 Generał forum

:music:Pnącze zdobyłam, ostatnie 315 nasion Walijskiej Cebuli wysiałam i zobaczymy na ile wystarczy zadań.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Niestety, te ostatnie zadania są strasznie roślinożerne.
    Kasztanów mam nadmiar, a roślinkę jeszcze sieję i sieję, jeszcze chwilę posieję ;)

7. niebo016

niebo016 Generał forum

xDNareszcie nawóz staniał, to jutro chyba uda mi się zrobić cztery zasiewy:music:. Na wszelki wypadek na 1/2 pola wysiałam na kasztany:inlove:

8. marocco

marocco Stały bywalec

75:75 i nigdy więcej eventów z mega ilością terrorbadyla >:( no chyba że ropuchy będą rozdawać xD

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Chyba faktycznie masz jednak jakiś problem z graniem i coś robisz ewidentnie źle, skoro uważasz, że bez złotówek się nie da.
    Kilka osób napisało jak zamierza zrobić ten ewent, więc może Ty napisz jak to robisz, może wspólnie znajdziemy co robisz źle.
    I co to jest te Twoje 288 minut?

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zapewne 2x144 (rozsiewka 6 godzinnej rośliny z SN, nawozem i wodą ale bez BN i kerststolu) ;)
    dokładnie 1:43:40

11. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witajcie eventowcy , zdobyłam pnącze może mi się uda zdobyć całą lewą stronę, kto to wie jeszcze trochę brakuje kasztanów , ale gram do końca i narzekam na wypadajki ot co...:)

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

To tak jak ja. Jeszcze potrzebuję 2650 roślinek a pól małych mam 445 czyli z nocnego zasiewu będę miała 1335 czyli jeszcze 2 zasiewy. Dodatkowej zupy nie będzie;)

13. bali1234

bali1234 Okazjonalny autor

Pnącze zdobyte. Do ukończenia zostało 18 zadań. 15 po stronie lewej i 3 po stronie prawej. Itemy wystawione na wyspie skarbów i za 10 dni pnącze ruszy do pracy.:)

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

50/40 jeszcze te dziesięć i starczy :)

15. edek1781

edek1781 Forumowy żółtodziób

WIELKIE POLOWANIE NA KASZTANY nie można uruchomic pnącza po zakończeniu zadania

16. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Masz o tym kilka postów wyżej ;)
    Najpierw musisz zdjąć wszystkie bonusy z itemów, znaczy wystawić je na łąki/ogrody i zebrać, potem możesz postawić na gałązce.

17. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

75:68 ostatnie 2 zupy się kręcą, badylek wysiany, więc dzisiaj koniec 8)

18. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

edek1781

Nie pisz proszę dużymi literami (caps lock), ponieważ w internecie oznacza to krzyk i na naszym forum jest zabronione.

19. AngelGina

AngelGina Generał forum

Podsumowanie :) 75:75 ukończone już wczoraj około godz. 20:00 ;), itemy na polach, spokojnie je zbieram (szybko się nie da :D), było bardzo dużo siania, jedyne co dobre, że wypadajki ładnie leciały :)

20. betty10

betty10 Zaawansowany

Witam event ukonczony w calosci :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.