Opinie Wielkie polowanie na kasztany

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 7 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomash_21

tomash_21 Zaawansowany

Witam
    Uff event skończony. Dzięki zakupionemu itemowi Dyniowy prezent udało się ukończyć sporo wcześniej + wylosowane 100% z pól na 24h przyniosły efekt.

Pozostałym walczącym życzę ukończenia eventu

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

61:71
    taki stan
    brak rośliny, brak kasztanów
    jutro coś wpadnie/wypadnie
    będzie ok ;)

3. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Młodszy ekspert

jak udało Ci się to ukończyć? tyle potrzebnych roślin, ja dopiero w połowie a już widz, że nie uda mi się, jak to zrobiłeś? :( :( :(
    śmigła nawozy prawie na zero już mam :( kupowałeś koszyki??

jak Wam się udało to zakończyć :( jak Wy to robicie? pomocy :(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 listopada 2018
  4. tomash_21

tomash_21 Zaawansowany

Hej
    Koszyk zakupiłem tylko 1, ten średni za 19,99. Tak jak już wspominałem Dyniowy prezent, który daje +2 użyłem chyba z 3 razy oraz udało mi się wykręcić na kole +100% na 24h. SN i SNZ poszedł tylko do rozsiewu na samym początku. Później tylko woda, ewentualnie woda i kupa. Zbiory regularne włącznie z wstawaniem w nocy :(. To tak w skrócie.

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To cienko Ci idzie.
    Ja robię na 440 i mam 75 : 58 - bez bonusów i SN tylko na początku.

6. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Zrobiłam zadania a pnącze nie można ustawić itemów, są w pasku i tyle.

magdusia668, robins71 oraz Mikasek- lubią to.
  7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Te itemy najpierw trzeba postawić na polu, lub w ogrodzie ozdobnym i zebrać z nich dodatkowe nagrody, dopiero później, jak się już te 5, albo 10 razy zbierze, to można je skasować do paska i wtedy postawi się na pnączu.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wyjmij z paska, postaw gdzieś, zbierz na nowo (jeśli ci nie zależy na dodatkowych bonusach) i wstaw na pnącze.
    Albo wystaw, wykorzystaj te bonusy i wtedy daj na pnącze.
    Tych itemów nie można postawić od razu.

9. Anhedrea

Postaw itemy w ogrodzie ozdobnym, pozbieraj z nich bonusy najpierw.
    A najlepiej przeczytaj FAQ do tego eventu.

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

48/32 czuję wiatr w żaglach haha

11. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Rano dostałam pnącze (74:46) i nie widzę powodu do kontynuowania "wydarzenia"... dorzucę do prawego paska tylko tyle ile mi wyrośnie z bieżącego zasiewu (po prostu rozsiałam z rozpędu, nie patrząc, czy wystarczy).
    Trzeba wrócić do siania roślin do spółdzielni.
    Farmerom walczącym życzę powodzenia, pozostałym udanej zabawy. :)
    P.S. Mnie się raz na pięćset kręceń zdarza dostać plus cokolwiek - zatem liczę przede wszystkim na siebie.

12. luna198

luna198 Czeladnik forum

75/42 ciekawe czy dam radę całość zrobić bez bonusów z koła i bez koszyków

13. magros

magros Nadzorca forum

Witam a umnie jutro rano bedzie dopiero koniec a zaczelam z jednodniowym opoznieniem

14. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Skromnie 69:35. Powoli i do przodu xD

15. Naklejek

Naklejek Czeladnik forum

Witam wszystkich w ten poniedzialkowy poranek
    Nie biore udzialu q wydazeniu ale jesli ktos potrzebuje kasztanka to zapraszam
    Powodzenia walczacym;)

16. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

2 x 75 i po zabawie. Itemy na polanach, najpierw zbiory fantów, a potem powędrują na pnącze. Powodzenia wszystkim :music:

17. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam. Lewa cała zrobiona, prawa 48 zadań, pnącze mam, może skończę ale przeraża mnie to sianie badyli w masakrycznych ilościach.

18. Anhedrea

A może warto zdobyć ten dodatkowy komplet itemów, dają jednak jakieś profity SP, SN, imprezówki i FL.

U mnie 75 : 66. Jeszcze tylko 2444 walijskiej cebulki i dzisiaj będzie koniec.
    Kasztany już +245.

19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

wysiać dasz radę na 100% - mamy 6 dób eventu - załóżmy ze na sianie przeznaczymy 5 z nich i każdego dnia posiejemy eventówkę 3 razy z wodą i raz bez niczego na noc (to zajmie 3x4:48+1x6=20:24 godzin w ciągu każdej doby, czyli jest czas na poślizgi), to jest 20 zasiewów w ciągu eventu
    trzeba wysiać 26780 roślin czyli siejąc z CMJ wystarczy że będziemy siać na 447 małych polach, żeby zdążyć to na spokojnie zrobić :)
    pytanie jest takie, czy z tego siania wypadanie wystarczająca liczba kasztanów? ja siałam tylko eventówkę i kasztany wypadły (razem z prezentami do Sąsiadów i Znajomych do tej pory dostałam 1966 wypadajek)
    powodzenia :)

20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Dzień dobry.
    Melduję, że dotuptałam do mety .xD

Ukłony dla wszystkich. :)

Edit. I zapomniałam dopisać, że intryguje mnie niemiernie napis na planszy gry " Wreszcie nadeszła wiosna " ???:eek:xDxD

Ostatnie edytowanie: 12 listopada 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.