Opinie Wielkie plany Szymka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

2. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Przelogowałam się kilka razy i dalej nic

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Według mnie sprawa zaginionych kwietników jest bardzo prosta. Ludzie wykorzystali dodane kwietniki przed pojawieniem się komunikatu o dopisaniu ich do kont. Ot taka mini skleroza skąd mam 3 kwietniki :D W momencie pojawienia się komunikatu chcieli zagrać jeszcze raz i tu pojawia się problem bo kwietniki zostały dopisane wcześniej i nie było już co dopisywać i w co grać ;) Ale to jest tylko moje zdanie i oczywiście mogę się mylić :) W razie wątpliwości warto napisać do Pomocy technicznej i sprawdzić u źródła o co chodzi .
    Miłego i spokojnego wieczoru :)

4. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Chyba masz rację , wczoraj wieczorem zebrałam, ukręciłam kwietniki , ale nie miałam czasu zagrać w mini grę i tak było do popołudnia( zbierałam, wstawiałam młyn i wychodziłam) około godz. 15 zrobiłam minigry, tak naprawdę nie pamiętam ile ich było i te trzy gratisowe pewnie tam były. A kiedy później wyskoczyło mi okienko,że dostałam gratisy , szybko poleciałam ich szukać , a tu zonk i nie ma.

5. anna0089

anna0089 Książę forum

Układanka idzie migiem. Teraz układam maksa w 18,27,37 sekund. Moment przypatruje się która jest największa i na bardziej
    pokręcona . Je układam w pierwszej kolejności a potem dopasowuję pozostałe. Ale ja lubię tetris. Dla mnie gra super :D.
    Dodali dodatkowe pola to teraz jedno poświecę na długo rosnące - wypadajki a resztę na wysiew ewentówki :music:

6. niebo016

niebo016 Generał forum

:cry: Gdyby od pierwszego dnia, można było by wysiewać ewentówkę, to może by mi się udało tego cypryśnika i kucyk zdobyć... a tak nic z tego nie będzie, realny świat wzywa... może w kolejnym ewencie będą koniki - kucyki i cypryśniki dwa może.

7. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Późną nocą najlepiej można się skupić na grze ;)

jutro mam zamiar skończyć event bo jest trochę nużący.

Pozdrawiam grających .

8. ewanta

ewanta Komandor forum

dzień dobry.
    event idzie planowo- brakuje desek, ale dopiero jak wysieję całą eventówkę zajmę się tym. brakuje jeszcze około 26000 kwiatów.

gierka idzie w miarę dobrze- są jednak plansze których nie mogę przejść ale dobrze że można tym zielonym plusikiem zmienić klocki :p

miłego weekendu wszystkim życzę

9. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

A ja pozbierałam pola,wystawiłam zagrody, zmiana planów Szymka :p;)będę siać tylko na wyspie.Przez częste eventy,przeciągi mi hulają w stodole :sleepy:

10. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

jak zagrać w gierkę na telefonie? po dłuższym przytrzymaniu klocka, zmienia on kolor, ale nie mogę go przenieść na planszę do układania?

krasnoludek10 i matthero lubią to.
  11. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dokładnie miałam taką sytuację, gdyż kręciłam w młynie 3 kwietniki, weszłam na gierkę, pojawiły się, to zaczęłam grać, a w pewnym momencie doszły mi jeszcze 3, nie zwróciłam na to zbytniej uwagi, dopiero później jak się przelogowałam wyskoczyła wiadomość o dopisaniu 3 kwietników... ale ich nie miałam na stanie, więc od razu wiedziałam, że to te co wcześniej wykorzystałam :D

12. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2019
    robins71, krasnoludek10 oraz matthero lubią to.
  13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry Terror badyla na stanie ponad 12 tys brakuje wylotek.Dali dodatkwą łąkę na baśce lecz wylotki tam nie zobaczysz.37 gierek rozegranych średnia wyszła 19 pkt.Miłego dnia życzę

14. malgos63

malgos63 Mieszkaniec forum

Mam wrażenie, że im dalej to te kości bardziej pokręconeo_O
    Na razie mam zrobione 33 gry, pnącze już nie daleko... punktów 621, roslina jeszcze przynajmniej na 10 gierek, tylko deseczek brakuje :sleepy:ale walczę;)

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, za mną 28 gier i 550 pkt czyli 19,64 na gierkę. Pewnie pierwsze lub pierwsza nie wyszła za 20. Roślinki systematycznie sieję a deseczki sustematycznie nie wypadają.

16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Wypadalce jakby przykręcili. Wcześniej po jednym zbiorze eventówki mogłam urkęcić 2-3 kwietniki. Teraz 1-2. I to po dostawieniu na pola magazynów rozbudowanych na max

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Robię ten event ale bez entuzjazmu, do pnącza brakuje mi jednej układanki, punktów mam 766 ale to dlatego, że spróbowałam co to jest za przycisk "wyślij" i mi wysłało i dało 6 punktów.:oops:
    Pozostałe gry były po 20 punktów. Ciekawość się nie opłaciła.:cry:

Edycja: :):D
    teraz doczytałam w poradniku do czego służy przycisk "wyślij" - pisało? - pisało, ale się nie przeczytało.:)

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie dane z 560 małych pól eventówki - od początku było tak - 97, 91, 95, 82, 103, 92, 93, 93, 99, 88, 102 (średnia 94 to z tego nawet dwóch kwietników się nie da ukręcić) - to są te które zapisałam

z samej eventówki tym razem się nie da ukręcić potrzebnych kwietników....

bo miałaś na początku zapas ze startowego zbioru długo-rosnących

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2019
  19. duzy6666

duzy6666 Generał forum

wysłać parę;)xD oczywiście dla mnie nadal eliksirek :inlove:niedługo pnącze8)a reszta potem:p

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

nie. To już później. Inna sprawa, że siałam na SP-tam wydajność z hektara większa i dla wypadajek. Nic to. Dosieję ile trzeba i przejdę na groszek albo fiołka

A broń cię Panie Boże! A krokus w razie co od czego???? Eliksiry nieustająco!
    Pnącze od wczoraj, gierek 46 i ziela na jeszcze 12

Twoje posty napisane jeden pod drugim (chyba przez nieuwagę) połączyłam.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 lutego 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.