Opinie Wielkie plany Szymka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nasieję tylko tyle zielska ile potrzeba do zdobycia obu ulepszeń fabryki, pierwsze już dziś będzie.
    W sumie mam zielska więcej niż desek potrzebnych do zrobienia kwietników.
    A pnącze zdobędzie się przy okazji.

Nie zamierzam wyrywać drzew z tropikalnego.

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

pisz do PT im więcej osób to zgłosi to wtedy będzie widać że nie jest to problem jednej dwóch osób tylko pewnej części graczy

3. Rock

Rock Koneser forum

Moderator może to zgłosić, ale zazwyczaj jeśli pojawia się problem, który występuje tylko u części graczy, to żeby mógł on skutecznie zostać zgłoszony programistom, potrzebne są zgłoszenia do Pomocy Technicznej. Z poziomu forum Ekipa może mieć za mało danych żeby taki problem zgłosić w odpowiedni sposób. Napisanie do Pomocy Technicznej zajmuje praktycznie tyle samo czasu co napisania posta na forum, a wierz mi, że w przypadku niektórych błędów jest dużo skuteczniejsze i pozwala szybciej usunąć problem.

4. mala41

mala41 Czeladnik forum

U mnie też brak tych gratisowych 3 kwietników...napisałam do PT....poczekamy

5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jeśli tak, to niech przynajmniej popuszczą trochę ten przykręcony kurek z dropami na tych 3 polach.
    To i ja zrobię do pnącza.

6. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Ulepszeń jest trzy :p

7. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Robiłem spokojnie tak do pnącza jak większość, ale że mam trochę zapasów Imprezowych, więc zakręciłem ok. 50 razy: wynik do ewentu +200%, +100%, +100%, +1, +1 (nie kręcę dalej imprezowe zostawiam na następny zakręcony siewny ewent). Teraz zmiana pól, +SN (i zz górki).
    Po akcji z kołem idę zagrać w Totka.:)

8. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

I to się nazywa szczęście -trzymam kciuki za totka;):pxD
    Nadal sieje i mam 22 gry za sobą -sieje tylko na 1,5polu (główna i 1/2 dzikiej)
    Dzięki BP za 3 kwietniczki;)xDxD

robins71, matthero oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. Anhedrea

To mnie nie pocieszyłaś.:(
    Nie chce mi się tyle siać.
    Ale może pojawi się na kole jakiś bonus i go wykręcę :p;)

10. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Ja to do pnącza robię, potem zobaczymy, na pewno nie będę inwestował jak w kości, nie ma tu takich super nagród poza fabrykami i kilku imprezowymi do paska na razie

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

popieram w całej rozciągłości

robins71, dotas oraz matthero lubią to.
  12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

pewnie, że nasiałabym więcej. Ale wypadalców by nie było. Z jednej strony mam teraz bałagan bo ziele w różnym czasie dochodzi i jeszcze nie cały las deszczowy do dyspozycji, z drugiej... darowanemu...

13. atrattiva

atrattiva Czeladnik forum

czy jest ktos komu wogole dopisalo te dodatkowe trzy kwietniki?

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Mi dopisało :) Kwietniki dostałam dużo wcześniej niż przyszło powiadomienie, że zostały dopisane.

15. Anhedrea

Nie wiem kiedy dopisało, ale jak się zalogowałam, to przyszło powiadomienie i były te 3 kwietniki.

16. aisunel

aisunel Generał forum

Tez dostalem kwietniki przed wiedza po co, dlaczego, na co, szybko przerobilem i siedzialem cicho co by nie zabrali:D.Piateczek cudow u mnie najpierw +200,pozniej 3 kwietniki +188 dodatkowych poletek dla roslinki,jak mozna tego nie zamknac z bingo 50 fl?.No i te gierki z gwarancja 100%o_O

17. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

A moich dodatkowych kwietników nie ma....

robins71, matthero oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Moim zdaniem, żeby dostać kwietniki, należy się przelogować.
    Ale co ja tam wiem 8)

19. lucjab

lucjab Forumowy żółtodziób

u mnie też brak tych gratisów :oops: (przelogowałam się dla pewności kilka razy)

matthero, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną według wskazówek z tego Poradnika. Tam wyjaśnią co i jak z dodatkowymi kwietnikami.

Dołożyli pole do siania, to na Farmie można na noc siać coś pod wypadajki :)
    Może skuszę się na coś więcej, niż ulepszenia :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.