Opinie Wielkie plany Szymka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Niech jeszcze jednym kwietnikiem rzucą, to dostanę imprezówkę :p.
    Coraz bardziej mi się podoba mój wypasiony hamak xD.

Przelogujcie się, bo rzeczywiście w lesie tropikalnym też można siać badyla.

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

razem z tymi, które dostaliśmy za darmo, mam 33 zagrane gry po 20 pkt - cały czas mam szansę zrobić całość bez bonusów, zwykłe sianie z wodą i co najwyżej zwyczajnym nawozem ;)

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ale jazda....na wyspie-las deszczowy- mam zastawione zwierzakami. Kilka akurat doszło. Zdjęłam-siać można ale wypadajek nie ma.
    Ciekawe od jakiego czasu można tam siać? A kto nie śledzi forum ma jeszcze bardziej w plecy

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I co mi po tym, jak zbiór mam dopiero po 17 badylaxD

Nie zapomnijcie o pełni:p

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Może to jeszcze zmienią, bo powinny być i wypadajki moim zdaniem... ech, ja już zasiałam i mam tylko nadzieję, że nie stracę tego co zasiałam, żeby nie było błędów.

6. Rock

Rock Koneser forum

Wg informacji, którą czytałam zmiana została wprowadzona do gry dopiero dziś i to mniej więcej w tym samym czasie, w jakim zaczęły się pojawiać dopisywane kwietniki czyli w sumie przed chwilą. Także wcześniej sianie nie było możliwe. Co do wypadajek, nie widzę żadnych info czy i w tej kwestii ma być jakaś zmiana, więc możliwe, że zostanie tak jak jest czyli siać można, ale wypadajek nie będzie. Chyba, że wdrożą jeszcze jedną poprawkę.

Edycja: na pytanie o wypadajki na forum angielskim padła odpowiedź, że tutaj zmian nie będzie, czyli wypadajki tylko z trzech pól farmowych.

7. matthero

matthero Hrabia forum

Dzięki za przypomnienie. Faktycznie trzeba się przelogować. 20 minut spóźnienia, ale już biegnę nadrabiać straty, dobrze że przez weekend mam mnóstwo wolnego czasu :)

A ja się zastanawiałem skąd mam te 3 darmowe kwietniki, bo nic w młynie nie produkowałem :p

8. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Lubię ich błędy...czasami :)

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Niemcy pisza,ze akcja z nowym polem siewnym byla zaplanowana a kwietniki sa forma pzeprosin za pozniejsze wlaczenie czwartego pola siewnego...
    Die Selbstgemachten Blüten können ab sofort auch im Regenwald angebaut werden, so war es Uhrsprünglich auch geplant.
    Als Entschuldigung wurden jedem User 3 Hochbeete gebucht.

10. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A to szkoda....Ziele nawet na poprzednim areale bym zdążyła. Wypadajek zaczyna brakować-teraz będzie jeszcze bardziej. No nic. Szybciej załatwię eventówkę, posadzę długorosnące
    Tylko bajzel. Zwierzaki niedawno karmione a to trzeba przestawiać znowu

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A wg mmie powinni przedłużyć event, bo 16 gier na ten moment mam (10 wykorzystanych i 6 nie) i w sumie nie wiem, czy 80 gier zrobię. Nawet z mowym polem. Wypadajki blokują.

robins71 i matthero lubią to.
  12. Rock

Rock Koneser forum

Norbi zgadza się, ale o tym pisałam wcześniej >>KLIK<< tylko może trochę w zbyt zagmatwany sposób to ujęłam (i znowu Zagma powie, że ją obgadujemy xD).

Nie wiem czy skorzystam z tego dodatkowego pola. Póki co sandały tam stoją i jakoś ciężko mi się z nimi rozstać, a wszelkie wyliczenia wskazują, że da się zrobić na tych trzech, co były dostępne od początku.

13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie czytalem tego postu,,;)

robins71, krasnoludek10 oraz matthero lubią to.
  14. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie tylko 12 gier i 227 pkt. Dają kolejne pole do siewu, ale po co, jeśli deski w lesie nie wypadają?

15. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ogłoszenie dotyczące dopisanych dziś 3 dodatkowych kwietników i umożliwienia siania eventówki również w Lesie tropikalnym.

16. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Post czytelny i krótki (jak na Ciebie :p), a za wszelkie zagmatwania będziesz płacić tantiemy :p.
    Coś z tego w końcu muszę mieć xD.

17. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Guarana wywalona, jest eventówka, i tak mam plan do pnącza, dajej, jeśli dobrze pójdzie tylko, cel to pnącze, ulepszenie fabryki też kusi

18. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Powiem tak lepiej póżno niż wcale a co do reszty to wolę się nie wypowiadać....pozdrawiam :))

19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

też tak wyliczyłam, że się wyrobię bez problemu na trzech farmowych polach a w lesie deszczowym stoją sandały i XXL-ki i będę gotowe dopiero za 3 godziny - dla mnie to byłby koniec świata, żeby takie prawie gotowe drzewa wyrywać z korzeniami.... trochę uczucia do tych pikseli trzeba mieć, dla mnie drzewo nawet wirtualne to jednak drzewo.... ;) poczekam aż będą owoce do zebrania

Ostatnie edytowanie: 15 lutego 2019
  20. Rock

Rock Koneser forum

Nie zdążyłam się rozwinąć tym razem, ale postaram się nadrobić przy innej okazji xD
    A co do tantiem, to masz z tego trzy kwietniki i możesz się pobawić w gierkę. Mnie się te kwietniki bardzo podobają, bo gierka akurat taka na odreagowanie między jednym elaboratem do napisania, a drugim (i wcale nie mam na myśli postów na forum xD). Także idę grać, a przy okazji też siać :)

robins71, matthero oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.