wielkie drzewo Zosi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika linkaj, 29 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Gdzie można sprawdzić, co dostało się w skrzynkach "towaru konsumpcyjnego"? Otwierałam dziś hurtem ileś tam skrzynek i w jednej z nich mignęło mi wielkie drzewo Zosi. Niestety, zamknęłam prezent zbyt szybko. Nie mogę tego drzewa nigdzie znaleźć, więc nie wiem, czy to było pobożne życzenie, czy faktycznie je dostałam... Proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli zamknięte zostało okienko informacyjne to nie masz już możliwości sprawdzenia co otrzymałaś ze skrzyni. Możesz sprawdzić jedynie stan wielkich drzew w inwentarzu, jeśli jakieś trafiło się ze skrzyni to tam zostało zapisane.
    A dokładnie sprawdzić zawartość otworzonych skrzyń może jedynie Pomoc techniczna. Tak że jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Nie, dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.