Wielkie drzewo Zosi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hator, 14 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hator

hator Ekspert forum

Witam :)
    Na forum wyczytałam, że wielkie drzewa "Zosi " "Turbo" i "Super" można było zdobyć z eventu farmerski expres.
    Czy w nadchodzącym Expresie również będą one do zdobycia? Bo w tabelce na aktualny expres tych drzewek nie widzę.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech, kiedy to było ;)
    Ostatni raz bodajże w 2014 - od tego czasu ekspres już nie przywozi nawozowców.
    Teraz są do zdobycia w misjach dla wysokich poziomów... i chyba w jakichś eventowych skrzynkach.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

zzizzie dziękuję za pomoc.

hator wielkie drzewa przywoził Zielony ekspres - został wycofany z gry.

Informacje o tym jakie drzewa możesz otrzymać z Farmerskiego Ekspresu znajdziesz w poradniku (podlinkowany pod nazwą).

Obecnie drzewa nawozowe (po 1 z każdego rodzaju) są wśród nagród w misjach: Niezłe groszki, Ogrodnik z zamiłowania, Pracowite motyle. Spis misji znajdziesz w poradniku:
    Można też takie drzewa losowo otrzymać ze Skrzyni zagadkowych drzew, którą otrzymujemy za każdy awans powyżej 200. poziomu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. hator

hator Ekspert forum

Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :) w takim razie pozostaje mi tylko ciężka praca, by dobić do tych wysokich leveli i spróbować zdobyć te drzewka :)
    W tym temacie nie mam pytań, życzę miłego dnia :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.